Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Húúú...nagyon boldog vagyok,..olyan hajat vettem, hogy anno amiért 60ezret kifizettem ,egyből kuka, ezzez képest ,amit most 20ezerért vettem;)
nagyon boldog vagyok!!!;P
nem akarom még elszólni magam, mert csak 10 napja hordom,de hajmosáskor is puhább mint saját hajam;P
istennnnnnnni!
szia
leírnád részletesen h mi mennyibe került??én vettem egy hajpakolást 500ml alfaparfos 2780ft-ért és sztem sokkal jobb mint az a kallos pakolás vagyis nekem jobban bevált!
Szia:-)
Én is tudok ajánlani egy nagyon jó hajvégápoló pakolást, és nagyon nagy tégely,akkora mint a tenyered és csak 790 forint. KALLOS LATTE TEJPROTEINBEN GAZDAG!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem érdemes kipróbálni,és főleg,hogy sokáig elég:-)
Üdv. Anna
Na ma jutottam oda hogy bevasaroljak hajapolo dolgokat. Komolyan mondom, sirtam mikor kiadtam a kezembol 13.000 ft-ot ... Nem gondoltam volna. Pedig a hajpakolasbol a legkisebbet kertem, ilyen wella tubusos valami. Es szemrebbenes nelkul mutatja nekem az elado, hogy de van nagy kiszereles is: 7000 ft. :DDD mondom eleg a kicsi is.
Vettem egy baba sampont, ezt ajanlottak, mert nincsen benne gyumolcs ize vagy mi, valami balzsamot ami szinvedo, de hajmosas utan a nedves hajra kell permetezni es nem kell kimosni, akkor a hajpakolast, meg hajhabot. Ez mind wella ... azthiszem maskor jobban korulnezek, lehet hogy az olcso is ugyanolyan jo. No meg az alfaparf hajvegapolot. Kibontottam otthon a dobozat es latom hogy nagyon ismeros nekem ez a tegely. Regen anya is ezt hasznalta en meg mindig loptam tole. Akkor is meg voltam vele elegedve, szoval ez mellol nem tagitok. :)
Van egy fodrasz baratnom, majd megkerdezem hogy mit tud nekem ajanlani, esetleg be tudja-e szerezni nekem nagykereskedelmi aron ezeket a dolgokat. De legalabb olyan illatu a fejem, mintha fodrasztol jottem volna :DDDD
Jaj ezt priviben szerettem volna!
Szép hétvégét Mindenkinek:)
Szia!
Olvastam írásodat én szakképzett hajhosszabbító vagyok hőillesztéssel és mikrogyűrűvel foglalkozom,ha esetleg még nem találtál"kollegát" akkor megbeszélhetjük a dolgokat:)Árajánlat stb...
Szép Napot:Éva
S.O.S.!
szükségem lenne hajhosszabbítósra, aki Pesten dolgoziik és nagyon ügyesen.Hőillesztéssel van fent a hajam, és szeretnék még hosszabbat feltetetni.
Kérem, aki tud ajánlani vkit, írjon privátban, előre is nagyon köszönöm!!!
Igen, a pothajbol esett ki. Mert azert eleg hosszu volt, az enyem nem lehetett ez biztos, meg mase sem, mert senkinek sincs a csaladban ilyen hosszu haja. :)
Csak ... hat nem tudom hogy ez normalis-e ... remelem igen
A póthajból esett ki?
Ha varrok valakinek hajat,én mindig átszoktam varratni a sorokat felrakás előtt,hogy ne potyogjon.
nincs valakinek 30 g európai póthaja? 50 cm-es kellene 27 es szőke színben.
Ha tud, valaki, segítsen!
Később biztos "bátrabban" mosod majd a hajad és sokkal hamarabb végzel, szerintem most még nem merted úgy mosni a hajad, mint eddig és ezért húzodhatott így el... Én alig foglalkozom többet így póthajjal együtt a hajammal, mint korábban...
Előbb-utóbb megtanulod, hogy hogy ne tartson tovább :-)
Azt mondod másfél óra plusz mint most? Hűha....
Én most mosás után kb. 10 percet szánok a szárításra és formázásra. Mivel vasalni nem lehet mert azonnal törik így marad a copf vagy valami olyasmi.
Lehet hogy én vagyok az egyetlen dilemmázó a csapatban!!?? :)
A fodrásszal arról beszélgettünk, hogy majd ő összerakja különböző színekből a póthajat és hozzáfestjük az enyémet. Na itt van az a pont hogy félek, hogy nem lesz egyforma. Ebből a szempontból jobb azoknak akiknek egyszínű a hajuk, de nekem az nem áll jól.
De legalább azt is megtudtam, hogy póthajat nem melírozunk. :)
Sziasztok!
Ha már tapasztalatgyűjtés és -csere okán jött létre ez a topik, akkor aki még dilemmázik rajta, talán hasznos info, hogy hajmosás + fél óra, szárítás + fél óra, és fazonbeállítás + fél óra az állig érő hajamhoz képest))) na jó, kis túlzással. De mindenképp időigényesebb, és nem csak a hossza miatt. Ezzel együtt is imádom!))
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás