Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Onnan veszem, hogy kínai, hogy előkeratinozott, elöre tresszelt hajak mind kínából jönnek, ezeket csak ott csinálják.
Én egyetlen egy indiai haj kereskedést sem ismerek!
Én is csak egy "vevő vagyok"
semmi jó nem származik nekem,hogy ezt ide beírtam,csak "segíteni" szerettem volna :P
Én is nagyon szeretném tudni a "szalon" nevét!
Ámbár az a tapasztalatom, hogy a "szalon" nevű helyeken a legnagyobb a lehúzás!!
Szia!
Köszönöm szépen a kedvességed, megnéztem aa oldalt de sajna nem találtam, mert nkem natúr festetlen copf kellene!!!!!
De azért Köszönöm!
Sziasztok!!!!
Nem tudjátok, hogy tényleg hol lehet kapni szép indiaihajat és jó áron?
Az afroline nagyon olcsó de halotam rosszat is és jó is!
Nem tudom hogy befürödnék e vele!!!
Ha tudtok akkor segítsetek:))egyeltalán ha postán feladják akkor milyet adnak fel?:O Mert Én 2éve személyesen vásároltam hajat!!!!
Kösszike=)
Nem árulod el kiről van szó?
Csak hogy tudjuk kihez nem szabad menni!
Szia! Te aztán jól megjártad!
Én is most szedettem le, mert ebbe a hőségbe nem bírtam volna ki.
Sziasztok
Én nemrég szedettem le a hajam (nem is birnám ebben a melegben) és döbbenetemre sokkal kevesebb tincsem van,mint amennyit eddig fizettettek velem!!!!!! Majd' 45tinccsel kevesebb!!!
Ráadásul egy olyan "szalonról" Hölgyeményről van szó,akit kúrvára dicsér(t) mindenki...:S:S Hála istennek,hogy nem évek óta járok oda, de igy is felháboritó. Ugyh. minden csajnak ajánlom,h mielőtt felrakatja a haját TÖK MINDEGY,h mennyi jót hall az illetőről, igenis számoljátok meg a tincseket, akár "ciki" akár nem...mert csak palira vagyunk véve. Én sem számolgattam előtte,mondván milyen dolog ??? de KÁR volt.
200-300Ft/tincs-es áraknál meg igenis számit, főleg ennyi "többlet" tincset számolnak fel. OVATOSAK LEGYETEK!
sziasztok
tegnap a neten megnéztem ennek a cégnek az osztrák weblapját és ott azt irták, hogy teljeskörű garanciát vállalnak a hajakra. és ma beszéltem telefonon a magyar forgalmazóval és ő azt mondta, hogy leszedik és elküldik ausztriába és ott bevizsgálják 3-4 hét alatt és ott döntik el ,hogy a haj rossz vagy a kezelés nem volt megfelelő, csak azt nem tudom ha már az első mosás után pocsék lett mit lehetett ártani neki.
és azt mondta hogy ez nem erópai haj, és nem kellet volna ilyen világos szinben ezt megvenni,
csak akkor nem tudom minek árulják. és még azt mondták, hogy ezt a hajat csak az ők által forgalmazott termékekkel lehet kezelni és csak igy van rá garancia. biztos az lessz a vége, hogy én rontottam el valamit, ami persze hülyeség szerintem.
az előző 2 garnitúra hajjal ha semmit sem csináltam akkor is szép volt, erre már mindent tettem de semmi sem segit rajta.
De hagyjuk ezt a "bevizsgálás" dumát is, mert Magyarországon sehol nem vizsgálnak be hajat!!!
Én a legnagyobb hajszakértőt ismerem, de az Ő "bevizsgálása" sem hivatalos!
A legdrágább haj az európai (magyar) haj! Ebből 10 dkg 40 cm-es kb. 45-50.000.- Ft ! Tincsezés legyen 10.000.- Felrakás legyen 20.000.- Ez összesen: 80.000.-
És én most a legdrágább magyar hajjal számoltam! (és hagyjuk ezt a "prémium minőségű" buta dumát)
Téged nagyon lehúztak!
De, ha Te 100 db előre tincsezett hajat vettél, akkor az egészen konkrétan világosított kínai haj volt......
sziasztok
a tanácsotokra lennék kiváncsi:
több mint 2 éve van hajhosszabitásom a Hairdreams
néven futó cégtől, eddig mindig a prémium minőségű hajat használtam, amivel semmi gondom nem volt. Most 1 hónapja lecseréltem és a normál minőséget vettem 40cm-est 100 tincset 138ezerért, és már a 2. mosás után katasztrofális lett a minősége kiszöszölődött olyan mint a barbie babák haja, sokan szóvá teszik hogy milyen ronda. felhivtam a fodrászt ma aki csinálta,és elmondtam neki a bánatom. őt nem hibáztatom ő szépen dolgozik a felrakással semmi gond csak a haj minősége pocsék. ő hivta a céget és ők azt mondták hogy be lehet vizgáltatni ha leszedetem és én fizessem a költségeket és majd utánna eldől hogy ez a haj jó vagy nem, és még azt mondta a forgalmazó, hogy nem megfelelően ápolom és talán a fodrász tud valamit javitani a minőségén kül. módszerekkel. vagy ha lecseréltetem ad 20% kedveyményt a prémium minőségű haj árából ennél többet nem tehet értem. szerintetek ezt igy el lehet inézni? én direkt nem a vaterán vagy biyonytalan helyen vettem hajat pár tizerért bizva a garantált jó minőségben, de ezek szerint
a név vagy a magas ár sem garancia semmire, akkor miben vagy kiben bizzon az ember és főleg mi a fenét csináljak én most?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás