Hajfestés (beszélgetés)
Egyszer használtam szőkítőport...soha többet!!
Igaz akkor épp vörös volt a hajam de nem éreztem jól magam.A fodrászkellékes mondta szőkítőpor kell meg hidrogén hogy keszedjem a színt.Már a szaga is iszonyú volt,és még a hajam is tönkretettem.
Mindig "megfogadom" hogy többet nem kisérletezek a hajamon....kicsit helyrejön...aztán újra kezdem...
Én is így jártam.Most világosra festettem,jelenleg még szép.
Én is két hét alatt kétszer festettem a hajam.Először mert meguntam a szőkét és gondoltam barna leszek.Az első mosásnál sárgás lett a hajam (a töve meg a vége) szóval ronda lett.Tegnap kentem rá világos szőkét,és most jó lett.
Rájöttem hoyg az én hajam is csibesárga. Egy pár napig szép volt mert platinára volt festve (persze nem volt platina de szép világos volt és nem sárga) aztán megmostam és most vizesen csibeszínű. Próbáltam egy icipicit szőkíteni, ez csak mégjobban besárgíotta mert leszedte a festéket. Próbáltam színezni fehér tonerrel, az se segített sokat. Öblögettem hamvasítóval, próbáltam hamvas sötétszőke festéket meg sampont meg oxit összekeverve ahogy azt mások írták de így sem jó. Hátha szárazon jobb lesz. Többet nem szőkíthetem mert akkor megint hazavágom ahogy szoktam.
Nem tudom mit tegyek ezért nem teszek semmit.
Az oxy reload csak a festéket tünteti el. Ha a festék ki is világosította az eredeti hajszíned akkor csak roszabb lesz, mert leszedi a hajadról a festékben levő olyan pigmenteket amitől elvileg platina lenne és így sárga lesz az egész. Ha maradmi szeretnél a világos színél akkor próbálj meg még egy festést hátha az segít, vagy beszínezheted nagyjából bármilyen színűre ami sötétetbb a mostaninál (de azért nem ajánlott túlzottan sötétre mert balul sülhet el) vagy elmehetsz fodrászhoz is akir ha ért a munkájához akkor azonnal tudja hogy mi lesz a legjobb.
amúgy fura hogy pont a töve lett narancssárga mert épp a tövét szokta legjobban kivlágosítani a festék is meg a szőkítő is.
Sziasztok!
Olvastam a fórumot és nekem az a problémám hogy világosbarnás szötétszőke hajam van alapól és vagy 1 hete belett festeve platina szőkére de nem tetszik mert a töve narancssárgás vöröses lett:S
Olvastam erről az oxy reload-ról, de nemtudom hogy ugyis lehet-e alkalmazni hogy a szőkét szeretném elüntetni róla, kérlek segítsetek:(:(
Szia!
Király! :D Akkor a probléma megoldva... :)))
Szia!
Jaja..mivel a fodrász akihez mentem volna valami kórt kapott el, így bevállaltam a saját kezű festést..:D na jó, volt segítségem is.... :D Nem lett az igazi, sőőt, még egy párszor festeni kell, hogy egységes legyen teljesen a szín, de már így is jobb, mint a sárga ami volt!!
Szia Nagual!
Végre ma befestettem a hajam! A legboldogabb érzés akkor volt, mikor azt éreztem, hogy a festék nem marja a fejbőrömet!!! Juhhhéééé ezek szerint nem vagyok allergiás rá..:S viszont akkor tényleg a fodrászom volt aki lemaratta a fejbőröm :( Na mindegy, az a fő, hogy végre be van festve :D Boldog vagyok!!!!
Sziasztok!
Én pár napja még fekete hajszínnel pompáztam,mivel voltam olyan hülye,h gondoltam majd a barna hajamat egy árnyalattal barnábbra festem.Totál ki voltam.
Elmentem a fodrászomhoz és gyönyörű barna hajat varázsolt nekem,le se kellett szivatni.Olyan anyagot használt,ami abszolút kíméletes és nem roncsolja a hajat.Majd befestette a kívánt szinre.
Nagyon megérte!!
Ha valkinek hasinló problémája van szívesen megadom a számát,csak ajánlani tudom(mellesleg elég jól vág)
Legyen szép estétek!
Szia!
Háát jobb lett volna, ha színleszedés előtt egy kicsit beleolvasol a fórumba.. :) Világosítás után natúr színeket javasolt használni, mert a divatszínekben több a vörös pigment és ez előjön egy felvilágosított haj festésénél... Szerintem menj át rajta hajszínezővel ne fesd be túl sűrűn... :)
Szia!
Igen a L'oreal-nál így van. Oxydant Creme a neve. :)
Szia Nagual!
Ma voltam a fodrászkellékesnél, hogy 6%-os literes L'oreal majirel hidrogén-peroxidot vegyek. Azt mondták, csak sima L'oreal létezik.Megvettem. Tényleg nincs ilyen? Eddig kicsi kiszerelést vettem kimérve...ez eddig nem tűnt fel.Köszi
Szia!
Ez így csak félkész jól érzed. Hajszínezőt kell rákenni és szép hamvas lesz a színe... :)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?