Hajfestés (beszélgetés)
Keratinos hajhosszabítás!
Valaki!!!!Nem tudja valaki véletlenül, hogy 0. 5 grammos 100 db tincs elég-e egy fejre?Illetve , hogy kell kinéznie 1 db tincsnek?Mert az enyém amit karira kaptam 50 cm-es és nem minden szál akkora. Vannak sokkal rövidebbek is benne. . . S. O. S.
KÖSZI
Valaki!!!!Nem tudja valaki, hogy 0. 5 grammos 100 db tincs elég-e egy fejre?Illetve , hogy kell kinéznie 1 db tincsnek?Mert az enyém amit karira kaptam 50 cm-es és nem minden szál akkora. Vannak sokkal rövidebbek is benne. . . S. O. S.
KÖSZI
Köszi Nagual! :)
Még csak egy kérdés (hogy győzzem már meg magam:D): a hajamnak max. 160fokra van szüksége a simasághoz, a Ga. Ma viszont 200fokra melegszik fel és nincs hőfokszabályzója.
Szerinted sem lenne annyira káros a Remingtonnal vasalni a hajam 150fogon, mint Ga. ma-al 200on???
:)
Még egy kérdésem lenne! :)
Krémes szőkítőből melyiket ajánljátok??
Szia!
Pigment eltávolítóval kíméletesen meg lehet csinálni. Pl Oxy reload, Vital remover stb.. Ha festetted már magadnak akkor otthon is megcsinálhatod. Szólj ha megvan a cucc vagy elviheted fodrászhoz is, ha nem akarsz vele kínlódni.. :)))
Szia!
Erről még nem hallottam, ha nem bízol benne, akkor vegyél Ga.ma cp3-mat, arról csak pozitív a visszajelzés... :)))
Szia!
Igen nagyon jó minőségű és egyenletesen fog, persze jól kell felkenni... A 3-as színmélységet szoktam ajánlani azoknak, akik szinte fekete hajat szeretnének, de nem szeretnék, hogy természetellenesnek tűnjön. Szerintem befogja simán a hajad.. :)
Szia!
NEkem is ugyan ez volt a gondom( sötétbarnás-fekete festett hajból újra világosbarnát akartam), ajánlották a vital removert, de alig egy árnyalatot világosodott tőle a hajam, viszont iszonyatosan büdös lett tőle :D
Aztán elmentem fodrászhoz, 6%-os oxival kiszívatta a hajam, és semmi baja nem lett. Ugyan olyan puha, fényes maradt a hajam, csak a végéből vágott egy nagyon kicsit, de csak 1-2 centit, amit amúgy is vágattam volna belőle. Szerintem neked is elég lenne ez, és attól nem lenne semmi baja a hajadnak, ha egyébként egészséges.
sziasztok!
Én is már írtam,csak még senki nem adott tanácsot...:/
Hosszú,festett sötétbarna hajam van,de nagyon szeretném az eredeti hajszínemet visszakapni
Mivel nagyon hosszú a hajam,és továbbra is szeretném méghosszabbra növeszteni,ezért csakis valahogy festés útján akarom az eredetit megközelíteni és nem vágással!
AZ eredeti hajam is elég sötét.
LEhet,hogy fodrászhoz kéne menni tanácsért de gondoltam hátha tud itt is valaki tanácsot adni!
Köszi előre is!
Szia...:) Megint én...:D
Szóval olvastam egy oldalon, hogy a Remington sokkal károsabb, mint a többi hajvasaló, a Shine Therapy meg még annál is jobban, mivel abban benne van az avokádós dolog és azt ráégeti a hajadra.:((
Akkor most mi legyen? Tényleg károsabb, mint az átlag hajvasalók??
:((
És a Gamaról mi a véleményed? Jobb, mint a Remington? Vagy ezt a Shine therapyt megvehetem nyugodtan??
De az nem baj, hogy csak kerámiabevonatú?? Semmi egyéb... Akkor sem olyan káros??
És az avokádós dolog tényleg "ápol"??
Bocsi, hogy ide írtam megint...
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?