Hajfestés (beszélgetés)
Szia
Látom te profi vagy ?-D
És, ha előtte kivilágosítom (valamilyen szőke festékkel), és csak azután festem be barnára? Vagy a hosszán tovább hagynám rajta, és csak egy picit a tövén? Csomó fodrásznál voltam, de egyik sem vált be...Nem tudom, mit csináljak, de a jelenleg, fekete (fodrász szemmel sötétbarna) hajszin számomra nem nyerő.. Tudnál segíteni? Köszönöm.
Szia!
A hosszát tuti nem fogná be, ezért mindenképp fel kell világosítani előtte a hajad. Ha szerencséd van elég lesz a pigmenteltávolító, egyszeri festés vagy színezés után működni szokott, ha nem akkor csak szőkítővel lehet felvilágosítani az alapot.. Egy próbát megér.. :)
Szia!
Néztem a fotód,szerintem a barna a nagyon jól állt,a másik kissé sápaszt.
na, befestettem a hajam...hát meg is bántam...kiderült, hogy allergiás vagyok rá...az egész fejem bedagadt, csúnya, levedző sebek jelentek meg a fejemen...alig mertem emberek közé menni...nagyon csúnya látvány voltam, és mellesleg iszonyatosan fájt!!!soha többet nem fogom festeni...legalábbis olyannal nem amiben van parafeniléndiami (ppd).szerintem arra lehetek allergiás...a hennásat lehet hogy még kipróbálom....de az sem biztos...:D
okuljatok a hibámból, és mindenféle képp csináljátok meg a tesztet...egy hete volt, hogy befestettem, mára lett olyan a fejem, hogy merek emberek közé menni, és ráadásul kereskedelemben dolgozok!!!
a szemeim még mindig duzzadtak, olyan vagyok mint egy mongol!
legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!
Szia!
Szerintem színezővel javíthatsz a színén, pl color touch 7/03,77/07,7/71, 1.9% emulzióval keverve. Ezek az árnyalatok nagyjából elfedik az aranyat és nem túl sötétek.. A barna jobban állt.. :)
Szija!
Tettem fel képeket a régi és a mostani valamint az álomhajszínemről is.Ezt a képet mutattam meg a fodrásznak és ő ezt csinálta belőle.:(.Mostmár azon is gondolkozom h visszakéne festeni barnára az egészet...Nem tudom mit csináljak szenvedjek még a hajszinemmel v legyek újra barna?Előre is köszi a választ:)
Szia!
Ha teszel fel képet kitalálhatunk valamit.. :)
Szia Anita!
A hennás hajfestésre való áttérésnél 3 hónapot kell várni ha kémiáztál.
Én már 3 szor befestettem hennával nagyon szép természetes vörös árnyalatokat lehet vele elérni. Sokkal jobb a fejbőrnek meg a hajnak is. Csak a 100%-ban növényi porokat tartalmazó hennát ajánlom! Macerásabb a hosszabb ható idő miatt ami minimum 3 óra de megéri. Addig is sok dolgát megcsinálhatja az ember.:)Üdv.: Lívia24
12 évig festettem a hajamat color toach.al.
Nagyon jól be fogja szinte semmit nem kopik csak lenő. Nagyon szép fénye van a hajnak tőle.
Mostanságra betelt a szervezetem a kémiai hajfestékekben található méreganyagokkal. Jelenleg hennázok és nagyon beleszerettem.
Lívia
Szia! Köszönöm a tanácsod. Még gondolkodom, hogy mit csináljak, erőt kell gyűjtsek, mert nem akarom, hogy elszúrjak valamit! ha megtettem, akkor majd írok, hogy milyen lett az eredmény:D Remélem nem kell utána a nullásgéphez nyúlnom!
Köszönöm még egyszer, ha még segítség kell, akkor még írok:)
Szia!
Lehet, de nem egyszerű és, ha fóliával csinálod sok lesz a 12%. Max 9%-ot használj. Szükséged lesz még hamvasszőke hajszínezőre vagy hajfestékre, mert a szőkítő sárgára szívja ami tuti nem fog tetszeni. Arra figyelj, hogy vékony tincseket válassz le és vastagon kend rá az anyagot. Jó kérdés, hogy festékkel vagy színezővel csináld szőkítés után. Ez attól függ mennyire szívja le a cucc... :)
Szia!
Az oxy reload elvileg leszed bármit a hajról, de csak az első festés után garantált a hatása. Szóval a rézvörös után kellett volna alkalmazni és úgy befesteni világosbarnával. Szerintem ne kínozd tovább a hajad, egy idő után elfedi a barna a vöröses árnyalatot. Ha nagyon zavaró, hajszínezőt sűrűbben is használhatsz az árnyalat javítgatására. Teszel fel képet? Megnézném mennyire üt át a vörös.. :)
Szia!
Köszönöm szépen a tanácsot, de még annyit szeretnék kérdezni, hogy szerinted elég ha csak a tövét festem, vagy a végére és kenjem rá a festéket arra az 5 percre? Vagy az elég akkor ha úgy látom kezd besárgulni?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?