Hajfestés (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Fodrászt keresek Győrben, aki szépen tud szőkét melírozni. A korábbi fodrászom szó nélkül lelépett és itthagyta az összes vendégét!
Tud valaki javasolni valakit?
Köszönöm!
hát ezaz, olyan változó, a fekete feria nekem se jött be (voltam fekete is:) viszont a szőkéik gyönyörüek és jól befogják a hajam. a többi loreal szőke meg katasztrófa szerintem.
a tanácsot köszönöm, megnézem a wellát meg a londát. :)
én dobozos festékekben eleve nem bizom, annakidején mikor fekete voltam pont feria volt ami 1hét alatt megkopott..
szőkében wella koleston és londa professional sztem
igen hasonlo lett, direkt azért kerestem ezt a képet róla, mert itt nem tünik olyan nagyon világosnak. főleg márkákra lennék kiváncsi, hogy ki gyárt jó minőségű szőkéket, onnan már tudok választani.
pl a lorealtól nem vagyok elájulva szőke terén, egyedül a feria vált be tőlük, de az nagyon :) viszont itthon nem nagyon láttam, ill. volt valami feria preference, de nem tudom az ugyanaz-e.
sziasztok! tudna nekem valaki jó szőke hajfestéket mondani? eddig ezt használtam: [link]
az se baj ha 1 árnyalattal sötétebb, csak ne legyen sárga. :) hideg szőkét keresek mindenképp. az én hajam 7-es sötétszőke.
köszönöm :)
fúú lehet londában nincs 12/11es, csak 12/1 a /11et wellában használtam, azé gondoltam van olyan is..nekem tetszett a /61 is, mert nem annyira fehéres hanem kicsit természetesebb szín, remélem engedi linkelni
farm6.staticflickr.com/5124/5382258332_7c8b0b2fed.jpg
nekem is sok a vörös pigmentem.. és még nem is mosok sürün hajat, csak hetente.. lehet ha mint sokan 3naponta mosnék, 2hét után eltünne a hamvasságom.. lila nekem lejön 1-2 mosás után, de után aeért használtam /11est, mert a szürke viszont tetszik is.
már csak arra vagyok kiváncsi h fodrásznak miért sikerül szépre..
Hát akkor nincs elképzelésem, mi lehet a baj...:(
(A fodrászok ált. nem a fodr.kellékesnél veszik a festéket) Ehhez a speciális szőkéhez a 12-es oxi az ajánlott. Én is jártam úgy, hogy a 9-essel sárga lett az eredmény, és a másikkal meg gyönyörű. De ha neked is a legerőseb oxidálót adták, nem értem, mi lehet a baj, hiszen a Wellától nem ezt várja az ember.
A Londa és a Wella tényleg ugyanaz, csak előbbi olcsóbb kicsikét.
csak festékkel nekem is sárgás marad a töve, bármit csinálok, de ha leszőkitem elötte akkor sem lesz tökéletes. egyszerüen baromi erős viszonylag sötét(5ös)és makacs hajam van. egy fodrász azt ajánlotta, h próbáljam meg h leszőkitem simán és loreal luocolor szinezővel megyek rá.. ezt egyelőre nem próbáltam ki, mert a luohoz nem lehet kis flakonos oxit kapni..
most megcsináltam, h szökités után londa 12/61el festettem, ennek szép szine lett(senemsárga, senemszürke/lila), de 1hó alatt kopott annyit, h újra sárgás árnyalatú a fejem.
Köszi a segítséget!Na ma tényleg kiderült,hogy nem átlagos hajam van.Befestettem a hajam londa 12/81-el ahogy a fodrász csinálta a múltkor.Na nekem bizony sikerült sárgás hajtövet varázsolnom :(
Mitől lehet ez?A többi részen egész jó lett a színe bár elsőre megijedtem mert volt ahol lila volt,de szárazon nem vész,de a töve sárgás.Miért utálnak engem a hajfestékek?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni,hogy a londa 12/89-es hajfesték milyen lesz?Sárgás vagy hamvas?Most 12/81-es a hajszínem ,de ezt nagyon szűrkének találom( igaz nem sárgul a lenövésnél),és szeretnék szép nagyon világos ,de se nem szürke se nem sárga hajat.
Köszi!
Hello!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a híradós Varga Editnek az m1-en milyen a hajszíne? Olyan 7-es mélységnek gondolom, de vajon hamvas vagy van még benne más keverőszín is?
Köszi!
Megpróbálom! :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?