Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Cib banknál
Erkeztetéstől pont 30.napon utalnak de lehetnek csúszások ahogy az lentebb olvasható
Pedig nagyon egyszerű. Az ország 2 különböző pontjáról küldött levél nem biztos, hogy ugyanakkor érkezik meg és nem is ugyanaz az ügyintéző foglalkozik vele.
De mondok jobbat. Olyan is van, hogy a posta egyáltalán nem kézbesíti. Mint ahogy a tegnapi egyik hozzászólásból is kiderült.
Sziasztok!
Februar 10-en vittem be szemelyesen, 17:30 korul.
Most erkezett szamlara, raiffeisen bank.
Somogy megye
sziasztok
mi is 10.ém adtuk be
ma már számlán van most jött
takarék bank
legyen szép napotok
Sziasztok!
Bocsi hogy itt kérdezek.
Én március 3án adtam fel ajánlott levélként.
Szerintetek jövőhónapban a húsvét miatt hogy alakul az utalás ?
Köszönöm.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy aki ma megkapta az utalást milyen banknál van?
Hogy olyan hamar megkapta.
Pontosan ugyanaz a helyzet, mint a 31144.-es hozzászólónál.
Egyébként meg 1 hónap telt el, nem 30 nap.
Sziasztok!
2021.02.12.-én tettem fel postán az adóbevallásom. Ma telt telik le a 30 nap. Gondolom ebből már csak a jövőhéten lesz utalás mivel bankszámlára kértem. Mit gondoltok első visszaigénylésem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- Aki március 21-e körül igényelte vissza az adóvisszatérítést postai kifizetéssel, megkapta már?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?