Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Itt meg tudod nézni, mikor vették át, amennyiben ajánlottan küldted:
posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
Ehhez hozzáadsz 30 naptári napot, ez a legkorábbi időpont. Mert azt nem lehet tudni, hogy mikor vitték fel a rendszerbe. A posta +3 munkanap.
Sziasztok
Kapott már valaki ma?
Igen tudjuk, csak most lett Páromnak megcsináltatva az ügyfélkapu ezért nem tudtuk hogy "működik", mit kell nézni pontosan! Köszönöm szépen válaszod!
Szép Napot!
Üdv mindenkinek!
Február 12.-én raktam fel postán.
Ma várható higy utalják a számlámra?
Ha elintézett, akkor onnan lehet számolni a 30 napot.
A visszautalandó összeget az adószámlán tudod megnézni, de ha ti töltötték föl a bevallást, nyilván tudjátok az összeget is.
Sziasztok!
Most lett Páromnak ügyfélkapuja, a könyvelő Március 8. töltötte fel a bevallását. Annyit látunk hogy elintézett... A visszautalandó összegről semmit... Vagy mit kellene pontosan néznünk hogy lássuk mi a helyzet a bevallással?
Akkor várhatom mégis az utalást.
Köszönöm szépen a válaszokat. Szép napot!
A munkáltató küldte a bevallást.Akkor is mondták, hogy jár vissza a 120000Ft.
Akkor ezek szerint ami a tervezetben van az nem számít?
Minek nézed a tervezetet, ha adtál be saját bevallást?!
A tiéd felülírja az övékét. Ők nem feltétlen tudhatják, hogy neked van-e visszaigényelhető adód és azt szeretnéd-e egyáltalán megkapni, vagy benthagyod.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy február 12-ên beérkezett a bevallás a navhoz.A visszaigényelhető összeg 120000Ft volt.
Most a bevallás tervezetben ez az összeg 2Ft.
Akkor ez hogy van?
Köszönöm a választ.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- Aki március 21-e körül igényelte vissza az adóvisszatérítést postai kifizetéssel, megkapta már?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?