Sziasztok.Énis szeretnék segítséget kérni.Február 4-én lett feladva ügyfélkapun(Jött róla értesítés emailban hogy megérkezett)postára kértük a pénz,kb mikorra számíthatok arra hogy hozza a postás?Köszönöm a válaszokat😊
Azt bármikor megteheted! Én tavaly leadtam és rá két napra kértem önellenőrzést! Ugyanis a családiadókedvezmény nem lett jól kiszámolva! Igy két részletbe kaptam meg a pénzt!
Sziasztok. Tudnátok segíteni,hogy kb mennyi adó kedvezményt kaphatok vissza 2 gyerkőc után :) a nagylányra 6 hónap volt, a kicsire 12. 240-et írt az ügyintéző. Lehetséges ez az összeg ? Sajnos már postára adtam, ha nem jó az összeg lehet javítani vagyis másik bevallást beküldeni?
Jézusom! Azért ezek elég szép hibák. A napokban a számlaszámot írta el itt az egyik fórumosnak a könyvelő és csak akkor derült ki, mikor már várták vissza az összeget.
Férjemnek még nincs ügyfékapuja. eddig nem volt rá szükségünk. Legközelebbre lesz :) Meg egyébként se bíztam volna rá. Kiderült, a családba van aki ért az adóhoz . Szerencse, mivel kevesellettem a vissza járó összeget. aham... az is volt, mivel a járulékkedvezményt nem adta hozzá, így közel 250 ezret buktunk volna! Valamint a fiam neve Tóth volt, a születési helye pedig Balázs!... Kapkodott gondolom...
Nem lett hibásan beadva. Én vettem észre benne a hibát mielőtt postára adtam, és azzal a programmal korrigáltam, amivel kell. Nem látszik semmi féle javítás, pont olyan mint az eredeti amit a könyvelő csinált csak épp már helyes az adat rajta. Egyedül alól egy kiegészítő aláírás nincs rajta mint a tobbi oldalon!