Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék egy dologgal kapcsolatban. A feleségemről tegnap derült ki hogy laktózérzékeny. Ugye jár rá az adókedvezmény. Viszont ismerőseim mondták hogy akár 5 évre visszamenőleg lehetne igényelni az adókedvezményt. Érdeklődnék hogy ez önellenőrzéssel menne e valamint hogy egyátalán létezik e ilyen. Ha igen akkor az orvos által kiállított sima igazolás is jó erről vagy kell rá valamilyen visszamenőleges dátum is.
Előre is köszönöm a válaszokat
" leghamarabb 18.-án"
-bírta renibeni
Köszi, ez volt a tippem nekem is, de azért picit remènykedtem, hàtha a 03.15. miatt elöbb jön.
Köszönöm
MICI0325
Sziasztok!
02.11.én 9órakor küldte be a könyvelő ügyfèlkapun, de még nem utaltak.
Bp-CIB bank
Az ügyfélkapun nem találom, hogy hol tudom megnézni a bevallàs állapotàt?
Köszi
Mi az, hogy azt jelzi neki? Ilyen kiírás nincs sehol az ügyfélkapun.
A 30 nap 14-én telik le, majd kedden kapod meg számlára.
Itt a fórumon ha nem érkezik időben egy utalás, a könyvelők a ludasak.
Nem akkor adják be, amikor mondják, elrontják, rossz számlaszámot adnak meg, stb.
Nem érdemes rájuk bízni.
Úgy írtad, 10-én ért be, ezért gondoltam, hogy postáztad.
Az adószámlán milyen dátum szerepel?
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- Aki március 21-e körül igényelte vissza az adóvisszatérítést postai kifizetéssel, megkapta már?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?