Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri kismamik fórum

Győri kismamik (beszélgetés)

637. itioti
2010. dec. 6. 13:49
Szorítunk neked Mira!!!Nyugi nem lesz semmi baj!
636. HVRam
2010. dec. 6. 13:06

Sziasztok!

Mira mennek a drukkok ezerrel! Majd mindenképpen írd meg, hogy mi volt!!!!!

635. Nita081
2010. dec. 6. 10:35

Mira! szorítok! Nem lesz semmi baj!

Majd írj, hogy mi van Veletek!

634. judit8103 (válaszként erre: 633. - Mira81)
2010. dec. 6. 10:22

sziasztok

Mira jobbulást, és írdd majd meg hogy mit mondtak.Az urulogiára kérj beutalot sürgösségivel, ott foglalkoznak ezzel.

633. Mira81
2010. dec. 6. 10:09

Csajok, sürgősen mennem kell a Liezen-be, a dokim szabin van sajnos, de vér van a vizeletemben, úgyhogy ettől vannak a görcsök valószínű. Nem tudom, mikor jutok oda be egyáltalán - kiindulva az ott lévők kedvességéből és segítőkészségéből, de vinnem kell "anyagot", hogy megnézzék ott a laborban. Ha valóban hólyaggyulladás, akkor ismét anitbiotikum.

Egyébként szerencsére a kenetben nem volt semmi, mondta Stummer, de azt is sajns, hogy ettől még a hólyagban simán ott lehetnek a bacik, tehát minél előbb ellenőrizni kell.

Vérnyomásom 160 már, légyszi-légyszi gondoljatok rám nagyon. Dani jól van szerintem, mert folyamatosan mocorog, de nem akarok kórházba kerülni, hátha még időben van minden.

Ja, a nonszensz már megint az egészben, hogy se csípő, se égető érzés nincs, se fájdalom pisiléskor...remek....

632. Nita081
2010. dec. 6. 09:37

Jobbulást Mira! Én pénteken voltam így, és ma reggelre ébredtem úgy, hogy fáj a pocakom! Olyan, mintha megjönne, ilyenkor is ez normális?

Szerintem nőnek a babáink!:-)

Elkezdtük hétvégén a gyerekszobát....olyan jó érzéssel tölt el a készülődés:-)))

Szép napot Nektek, vigyázzatok magatokra!

631. Mira81
2010. dec. 6. 08:04

Sziasztok Csajok!

Remélem mindenkinek hozott a mikulás valamit :)))

Nekem ma sajnos megint nincs valami jó napom, annyira fáj lent a pocakom :( Illetve nem is konkrétn a hasam, hanem mintha húzná valaki a szöveteimet szét, vagy az izmaimat, lehet nő Dani, de elég fájdalmas.

Holnap védőnőhöz is megyek, rákérdezek erre a vizelettesztre, nehogy megint hólyaggyulladás legyen ebben az időben, rettegek tőle, pedig tudom, hogy nem is kéne rá gondolnom.

Ma azt hiszem ismét magnézium napom lesz, a mikuláscsokiba a tablettákat fogom belecsomagolni :)

Szép napot minden babának és mamának!

630. beacska28 (válaszként erre: 622. - Mira81)
2010. dec. 5. 18:05

Már azért látszik.Vennem kell kismama nadrágot már,mert a farmerjaim már ülve nem kényelmesek.A kocsiba kiszoktam gombolni.

Vigyázzatok magatokra!mondom én...megfázitottam magam.Mindig melegem van és kiültem az ablakba ,mindig szellőztettem.

629. Mira81
2010. dec. 5. 09:40

Jó reggelt :)!

Ditti, nekem sincs semmi szivárgás, de én is úgy tudom, mint Nita, van akinek van, van, akinek nincs. Én annyinál tartok, hogy kezdtem B kosárral, utána 13 hetesen lett C, most meg már a D-vel is úgy vagyok...hogy hááááát, lehet lesz ebből nagyobb is a végére. Tenni úgysem tudok ellene semmit, de ilyen nagy melltartóim még sose voltak :D

Mi nem terveztünk venni légzésfigyelőt, maximum, ahogy Itioti is írta bérelünk a Babyland-ben :) Nem is a pénzről van szó, de engem a babás barátok, roknok mind lebeszéltek, mert őket annyiszor riasztotta tévesen, hogy majdnem infarktust kaptak mindig,közben meg semmi nem volt, csak a bébi átfordult, vagy másképp helyezkedett éppen. Tudom, most már lehet ilyen pelenkára csíptethető változatot is beszerezni, de én inkább a bérlésnél maradok, ha egyáltalán úgy döntünk.

Judit,nyugi, hamarosan Te is a kismama nadrágokat fogok keresgélni, nekem sokáig voltak a farmerjaim kigombolt sliccel :))) meg hosszú pulcsival, de egy idő után nincs megállás, nyomni fog az is mindenhol.

Remélem jól van Mindenki,Bea, Te is írj, mi újság van Veled!!!

628. itioti
2010. dec. 4. 21:39

Szép estét mindenkinek!

Remélem jól vagytok, gondolom csajok gyönyörködtök a 4d-s dvdkben meg a képekben,nagyon jólehet nektek!

Mira nemsokára neked is lesz,biztos nagyon jó lesz!

Ditti:Igaz nekünk még sok időnk van de nálunk is külön lesz a bébi ,én sem szeretnék venni mert csak pár hónapig használnám de meg nyugtatna ha van!A babyland bababoltban(Ott dolgoztam régen)

:-)) a Szent Imre úton nem kötelező venni lehet bérelni!Bár nemtudom mennyibe kerül csak tudom,hogy légzésfigyelőt és mérleget is lehet kölcsönözni!Lehet,hogy érdemes lenne utána érdrklődni.

627. Dittti
2010. dec. 4. 21:02

Judit ez a picit nőtt a pocakom állapot a jóllakottsághoz hasonlítható nem?! Én annyira nem szerettem azt az időt, mert ahhoz, hogy egyből gondolják az emberek, hogy babát várok még kicsi volt, inkább olyan voltam, mint egy jól bekajált menzás :)) De gondolom ez a Te esetedben másabb, hiszen Te sokkal vékonyabb vagy mint jómagam :))

Lányok, ti amúgy vesztek légzésfigyelőt? Mi az elejétől fogva külön szobába szeretnénk szoktatni, mert az együtt alvástól engem a hideg ráz.Na neem! Inkább én aludnék vele eleinte, de akkor is szigorúan külön ágyban! Nem tudom, hogy vegyünk e légzésfigyelőt, mert valami horror ára van neki, igaz az EP kártyánk még el is viselné...de nem tudom mennyire van neki haszna..max 1-2 hónapig szerintem. Ti beszerzitek?

2010. dec. 4. 18:15

sziasztok

Nekem egy picit nőtt a hasam már, de a nadrágjaim kezdenek szűkek lenni......De egész jól vagyunk, párom sokat dolgozik sajna, karácsonyig ez így is marad. Bea nekem itt a faluban van a védőnőm.

Szép hétvégét nektek!

625. Nita081
2010. dec. 4. 17:20
Ditti, nekem még nem, de ez természetes, valakinek előbb, valakinek később, valakinek meg egyáltalán nem, majd csak ha megszül.
624. Dittti
2010. dec. 4. 12:48

HVRam nagyon örülök, hogy ilyen jó élményekkel gazdagodtál :) De milyen kis titkolódzós a babátok :) Lefogadom, hogy kislány lesz, mert nekünk elég hamar kiderült a nemük és hát mind fiú...ő szégyenlő..tehát kislány :) Na ezt most jól megaszontam :)

Lányok, van egy eléggé ciki kérdésem. Nektek is szivárog tejcsiszerű akármi? Nekem a 15 hét környékétől van ilyen...de a védőnőtől nagy sietségemben elfelejtettem megkérdezni.

623. HVRam
2010. dec. 4. 10:44

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap megvolt a 4d! Annyira jó élmény volt! :) Hihetetlen! Nagyon aranyos, fent volt, mocorgott, még a nyelvét is kiöltötte, vagyis a kezét nyalogatta! Viszont a neme továbbra is titok maradt.

Sajnos most még faros, de nagyon remélem, hogy hamarosan megfordul. Viszont képzeljétek, a méhlepényem elvileg már jó helyen van!!! Annyira örülök neki! :)

Mira, bejelentkeztél?

622. Mira81
2010. dec. 3. 19:45

Hehe :), most jót mosolyogtam magamban Ditti, ugyanis a csizma nálunk is Apa "dolga" :))) De egy hőőőős, és tényleg mindenben, de mindenben segít, főleg, hogy ugye nekem a méhlepény miatt fele annyit nem szabad hajolgatnom, erőlködnöm, mint egyébként lehetne.

Ha reggelente elmegy korábban, akkor viszont amcsi vígjátékba illő jelenettel találkozna, aki nézné az öltözködésem :D A radiátornak támaszkodva próbálom fehúzni magamra a csizmám, totál kifulladok, mire feljön rám. Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de sokszor úgy érzem, hogy a tüdőm annyira nyomódik már, hogy borzalmasan nehéz a levegővétel, kifáradok egy egyszerű öltözéstől....

Bea, tényleg kitartás! Mekkora már a pocitok?

621. Dittti
2010. dec. 3. 19:09

Kíváncsi vagyok erre a 4Dre Mira :) Ha Nita azt mondja, hogy jó minőségű, és Te is azt mondod majd, akkor lehet i is oda kérünk időpontot. EP kártyát is remélem elfogadnak :)))

Ma voltunk szánkózni....ott cibálta Apa a nagy seggem ..szegényemnek menetet vágott a tenyerébe a zsinór :)))

Nagyon imádom a havat!! :) jövő ilyenkor már babakocsival korzózhatunk a hóban :))

Voltunk ma a Brendonban is..kinéztem egy babakocsit, ott 95 ezer...és szerintetek a neten mennyiért láttam??? 40 ezer....mivel én is magas vagyok, így olyan babakocsit szeretnék, amelyiknek a magassága kellően állítható felfelé is :) Türkiz színű amit a neten néztem. De ezektől a 3 kerekű kocsiktól irtózom. Semmi logikát vagy szépséget nem találok bennük. (Bocsesz ha valamelyikőtök meg éppen ilyenre pályázik :))

Judit, Bea....lassan elmúlnak ezek a húzós hetek. Utána nem ez lesz a rossz :) én pl nemtom a lábaim egyszerre beemelni az autóba sem. Ma a hótúra után már a csizmám is apa cibálta le rólam.

Ti hogy vagytok ezzel ?

puszi

620. beacska28 (válaszként erre: 619. - Judit8103)
2010. dec. 3. 18:37

Szia judit,hogy vagy?

Én egyre jobban,csak a reggelek indulnak még nehezen.

Ki a védőnőd?

619. judit8103 (válaszként erre: 618. - Mira81)
2010. dec. 3. 17:47
de csinál a maszek doki is Uh-ot, de a down szűrésnél csinálnak UH-ot is Óváron a vérvétel elött.
618. Mira81
2010. dec. 3. 13:26

Nagyon köszönöm Csajok, szerintem én is megpróbálkozom a kórházas UHval, mert ez a másik nem jött össze és olyan hülye időpontokat akartak adni, amire Apa nem tudott volna eljönni, úgy meg nem szeretnék egyedül.

Judit, reméljük mire mész, addigra nem lesz ilyen hóesés meg latyak, a 8-a meg mindjárt itt van:) Ott nem csinálnak UH-t egyébként?

2010. dec. 3. 13:07

sziasztok

Nagyon jó lehet a 4D már én is várom hogy úgy láthassam a kicsikémet. de erre még várnom kell.

Jó sok hó esett.

Dec 8-án megyek a dokimhou, már nagyon várom.Down szűrésre meg 14-én. Remélem jobb idő lesz addigra, mert Óvárra megyek.

Szép hétvégét nektek!

616. Nita081 (válaszként erre: 613. - Mira81)
2010. dec. 3. 12:43

Mira! A kórházban 10000 Ft. Ha képet akarsz az 500 darabbonként.

Hát a felvétel az jó, de attól is függ, hogy mit csinál a pocakodban a babóca, takarja magát, vagy a méhlepénybe fúrja a kis arcát akkor ugye nem lesz jó, mert nem látszik rendesen, de ez benne van a pakliban.

Az én kincsem a két lábát felhúzta a feje tetejére, a kezecskéje meg mindig az arcánál volt, mert szopizta az ujját:-) de azért egy egy pillanatot el tudott kapni, így lett képem róla, meg a dvd-is látszik a kis arcocskája, de nem sokszor. De ők erről nem tehetnek, én is jobbra számítottam, de hát ez is nagy élmény:-)

Én egy héttel előtte jelentkeztem be és fél ötre kaptam időpontot, és nagyon kedves, aranyos nő csinálta.

615. HVRam (válaszként erre: 613. - Mira81)
2010. dec. 3. 11:46

Mi is a kórházba megyünk, pont most mentem el feladni a csekket. :)

10 ezer ft a mozgókép (a dvd-ét ők adják) a képek darabja pedig 500 ft.

Én előző héten szerdán telefonáltam időpontért és hétfőn már mehettünk volna, csak pont fél hatkor, a szülésfelkészítő meg ugyebár háromnegyedkor kezdődött, így lemondtam a hétfőt. Tudott volna előbbre is időpontot adni a nő, csak nekem az volt a lényeg, hogy minél későbbi órákban legyen, mert a férjem kiszámíthatatlan, hogy mikor ér haza a munkából, főleg ilyen időjárás mellett. :(

Szóval szerintem a kórházban biztosan kaptok időpontot még karácsony előtt. Fel a fejjel, ne legyél elkeseredve, próbáld meg felhívni őket! :)

(A harmadik 4d uh a Bem téren van, ahol a dokijaink rendelnek, csak lent a földszinten a gyógyszertár mellett)

614. Nita081
2010. dec. 3. 10:08

Sziasztok!:-)

Mennyi hó lesz ma? Olyan szépen esik, persze csak az iroda ablakából nézegetem.... utálok fázni.:-S

Ditti! Az én babócám a 20 hetes uh-n a kis fejmérete: 48mm a combcsont: 32mm. Nekem nem mondták, hogy nagy baba lenne, sem az orvos, sem a védőnő.

Hát a hízás......ó hol volt nekem már a 3 kg. Az semmi. Én sem írom le inkább mennyinél tartok. De ez változó ki mennyit hízik. A Te három kg. az a minimum, szerintem. De ha beírod a googleba, hogy terhességi súlykalkulátor (az első, amit kidob) ott meg lehet adni, mennyi volt a terhesség előtti súlyod, hányadik hétben vagy és hogy most mennyi a súlyod, szépen kiad neked egy táblázatot, amiben fel van tüntetve a minimum, normál, és a maximum értékek. Én a normál és a maximum között vagyok, de már hajlok a maximum felé:-SS

Szép napot!

613. Mira81
2010. dec. 3. 10:03

Csajok,légyszi segítsetek!

HVRam, Ti hova mentek 4D uh-ra? Mert a Babits utcaiban egyszerűen már nincs szabad időpont, én meg máshol még nem voltam.

Nita! Te mondtad, hogy a kórházas is jó volt, csak már arra nem emlékszem, hogy mennyi volt a kis fotókkal+DVD-vel együtt. Jó minőségű lett a DVD is?

Most elkeseredtem :(, ezek szerint így karácsony előtt dömping van mindenhol.

612. HVRam
2010. dec. 3. 09:04

Sziasztok, jó reggelt!

Akkor látom nem csak nálunk probléma a babakocsi téma.

Mira: én sem vagyok otthon a márkákban, annyi féle van, hogy az ember nem is gondolná. megmondom őszintén irigyellek, hogy nem kell ezzel a témával foglalkoznod. :)

Nita: köszi a tippeket, meg fogom nézegetni mindenképppen ezeket a kocsikat.

Ditti: szerintem is elég riogatós a védőnőd. :( 3 kg??? Én meg se mondom mennyit híztam már 20 hetesen. :) De a mai napig nem szólt se a védőnőm, se az orvosom, hogy sok lenne. Úgyhogy ne izgulj az egyáltalán nem sok!

Látom, tényleg mindenkinél fiú lesz egyenlőre. :) Mi ma megyünk 4d-re délután. Már alig várom!!!!!!

611. Mira81
2010. dec. 3. 08:52

Ditti, szerintem a védőnőd riogat csak :) Megnéztem Dani méreteit ugyanennyi idősen, szinte mm-re ugyanekkora volt, és nekem se a doki, se a védőnő nem mondta, hogy óriásbébi lenne. Meg hát nem is születik minden baba egyformán, van, aki 2400 gramm 40 hetes terhesség után, van, aki meg 4100....szóval nem értem miért piszkál. Annyit változnak még a hónapok alatt.....

Én biztosíthatlak róla, hogy sokkal többet híztam, mint Te, hidd el, nem csinálsz semmit se rosszul.

Én úgy vagyok a terhesvitaminokkal, hogy minden fórumon azt lehet olvasni, aki naponta szedi, annak óriási babája lesz, szerintem ez is egy legenda csak. Nekem a Stummer azt mondta, szedjem nyugodtan, mert azokból a vitaminokból, amik abban vannak, jut az én szervezetemnek is és ne aggódjak, nem lesz ettől még 5 kilós gyerekem.

Vigyázzatok Magatokra nagyon ebben a hóesésben!!!

610. Dittti
2010. dec. 2. 21:28

December 14-én megyek vissza a Busznyákhoz. nem tudott korábbra időpontot adni. Na de lényeg, hogy megnyugtasson, hogy minden a legnagyobb rendben van :)

Mira egyébként én is nagyon várom már, hogy megpaskolhassam a kis fenekét vagy talpacskáját, amivel éppen böködi az oldalam :) Éppen a múlt hétvégén voltam tesómmal vásárolni és rémesen kevés a felhozatal fiú holmikból, olyan, mintha csak lányok születnének. Okés, hogy ez felnőttek esetében tökéletes marketingfogás, hiszen mi nők szeretünk vásárolni, de az aprókra nem gondolnak?!

A védőnő pedig megjegyezte, hogy a 19 hetes uh mérteink alapján egész nagy baba, fejméret: 48 mm és combcsont: 30mm. Nem tudom ilyen korban mi számít nagynak vagy normálisnak vagy éppen kicsinek. Pedig nem eszem hülyeségeket, millió gyümit zabálok..nem értem...Ha valamit nem jól csinálnék, akkor az a súlyomon is látszódna pedig. talán az elevit az oka?hm..hm.. vagy csak a védőnőm szeret riogatni? :)

609. Mira81
2010. dec. 2. 19:49

Szia Ditti!

Örülök, hogy Noel mocorog már, hidd el, egyre jobban fog, de lesz olyan is, mikor hajnali 3kor gondol majd egyet, hogy bukfencezne :) Dani mostanában folyamatosan kinyomja valamijét, én a popsijára tippelek, de nekem lehetetlen arra nem felébredni. :D

20 hét alatt 3 kg??? Az nagyon kevés, nehogy már emiatt piszkáljon a védőnő, én akkor meg sem szólalok, mennyinél tartok :)

A patikában pedig valóban az EP kártyámmal fizettem és nem számlát adtak, hanem arról vonták le az összeget, de a Bem tériben is így van, én még nem is voltam olyanban, ahol számlát kaptam volna csak.

Biztos menő lesz a kisfiad az ingben, olyan édes kis pasis dolgokat lehet nekik venni :)))

608. Dittti
2010. dec. 2. 15:58

Helló Lányok!

Nem vagyok 1 napot és alig győztem visszaolvasni. Először is: Mira a Szt. István úti patikában lehet bármit fizetni EP kártyával? Az nagyon remek, mert ez elég ritka, mindig csak számlát állítanak ki. Így akkor én is oda fogok menni, főleg hogy most kifogyott az Elevitem. Így akkor lehúzzák a kártyánkról a pénzt. Ó ez de jó hír. :) Remélem használni fog nektek az a csodaszer, főleg hogy milyen drága volt.

Az pedig hogy győrtől alig 30-40 km-re ingyen elkészítik a down-szűrést csoda!! Érdemes kihasználni, hiszen 30ezer egy vagyon!!!!

El is felejtettem mondani nektek: már múlthét óta mocorog a Noel :) Olyan mintha belül simizné a pocakom....ami már akkora mint egy 8kg görögdinnye :) Örökké lecsúszik a kabátom cipzárja..lassan le kell cserélnem..pocakban kinőttük. Voltam én is kedden védőnőnél, ő mondta h kicsit savas a vizeletem. de hogy mitől nem tudom. Egyébként a 20 hét alatt 3 kg-ot híztam. De ezért is lelkiismeretfurdalást akart nekem okozni a védőnő majdnem. Szerintem nem olyan sok ez ..vagy igen?? :)

Visszatérve a mocorgásra; ez a fiucska elég nyugodt. Reméljük ebben nem rám ütött, és ha idekint is ilyen szófogadó lesz, a legjobb spanok leszünk :)) Sokszor lustizik napközben, és este is elalszik még előttem :) Bízok benne így lesz ha megszületett is, mert akkor tudok "pihenni" is mellette. Én is voltam ma turiban, 490Ft-ért vettem egy tuti kis kék kockás nyári ingecskét neki..az ujja az a visszahajtott, ami a "nagyoknál" most divat :) Még szerencse, hogy ő áprilisban érkezik :)

Vigyázni a csúszós utakon Csajok!

pápá

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook