Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri kismamik fórum

Győri kismamik (beszélgetés)

607. Mira81
2010. dec. 2. 11:29
Nita, a Pálffy utcaiban. A Match-csal szemben, angol turi.
606. Nita081
2010. dec. 2. 10:59
Mira! Melyik túriba voltál?
605. Nita081
2010. dec. 2. 10:52

Majd én is rákérdezek a pisire a védőnőnél, igaz én csak két hét múlva megyek.

Hát babakocsi bajban vagyunk mi is. Én sem tudom hogy még milyet, de nem szeretnék nagyon drágát sem. Mindenképp szeretném, ha lenne hozzá mózes, mivel mi a második emeleten lakunk, így csak kikapom, vagy lekapom aztán irány fel, a babakocsi meg lent. Márkákkal én sem vagyok tisztában.

Én könnyű babakocsit szeretnék, amit nézegettem és viszonylag olcsó és állítólag jó: Kunert Vip, de hátránya, hogy nehéz 15 kg. ha jól emlékszem.

Ami nagyon nagyon tetszik Kunert Silver ez 60.000 Ft. Ehhez van minden.

www.olcsobabakocsi.hu én itt nézegettem.

A barátnőmnek Hauck vagy valami ilyesmi a márkájú babakocsijuk volt, de már elajándékozta, ez viszonylag könnyű babakocsi és ehhez is minden volt. Ez is 60.000 Ft. körül van.

Meg van még egy a Baby Merc Agant. De ez is nehéz:-( de az ára megfelelő, nem drága és multifunkcionális.

Én a teszt-veszen is nézegettem ott vannak használtak meg újak is, de simán vennék használtat, ha tetszik és jó állapotban van.

Úgy hogy még kérdéses.

604. Mira81 (válaszként erre: 603. - HVRam)
2010. dec. 2. 09:11

Szia!

Igen, ez az a turi!!! És tényleg nagyon szép kisruhák vannak. Én nem csak kék ruhákat vettem, hanem pl. halványzöldet, bézs színűt, szóval vannak olyan színek, amiket szerintem egy kisfiúra és egy kislányra is fel lehet adni.

Bevallom, mi babakocsit kaptunk kölcsön, nagyon nagy segítség volt, a Párom unokatesója adta oda, neki már másfél éves a gyereke. Semmi kopás nincs rajta, nyilván kimosom majd a huzatot, de ha már volt ez a lehetőség, mi nem adtunk ki több 10ezer forintot. Graco márkájú, igazából nagyon tapasztalatlan vagyok ilyen téren, szóval nem tudom, ez jó-e, vagy nem, de a kisgyerekes barátnőim azt mondták, kb fél éves korig kell mélykocsi, mert ahogy ülni tud a gyerek, már nem hajlandó feküdni - ha már nézegetni is tud - , 1 évesen meg járni tanulnak, tehát lehetetlen őket babakocsiba rakni....szóval ők azt mondták, ha ebbe belegondoltak volna, akkor semmiképp nem vettek volna nagy kocsit és drágát, inkább sportkocsiból választottak volna magasabb árkategóriából.

Szóval sajnos ebben én nem nagyon tudok segíteni, talán mérlegeld, hol laktok, kell-e bolygós kerekű, kell-e emeletre cipelned, összecsuknod gyakran, hol fogsz a babával többet sétálni....

603. HVRam
2010. dec. 2. 08:57

Sziasztok, jó reggelt!

Melyik ez a turi Mira? Én még nem jártam körbe (többek között, mert nem tudjuk a nemét :) ) , de azt hallottam, hogy a belvárosban a Teleki meg a Pállfy utca sarkán ami van, ott nagyon szép ruhákat lehet venni.

Babakocsi üggyel hogy álltok lányok? Nálunk nagyon nehéz... Néztünk már egy-kettőt, de nem tudom, pedig már azért lassan itt lenne az ideje megvenni. Ami könnyű, és nagyon könnyen irányítható, fél kézzel lepattintható róla pl. a mózes rész, az nagyon kicsi. Pár hónap és ki is növi a baba (mármint a mózes részt). Ami nagyobb az meg nagyon nehéz, nehezen irányítható. nem tudom milyen kompromisszumot kéne kötni.

(Azt elfelejtettem mondani, hogy ezeket a travel systemeseket nézegetjük, mert olyat szeretnénk)

602. Mira81
2010. dec. 2. 08:36

Jó reggelt :) Csajok!

Én már teljesen meg vagyok keveredve ezzel a vizelet vizsgálattal, hogy egyik védőnő ezt mondja, a másik azt, pedig szerintem ez nem lényegtelen és banális dolog, sőt... Úgyhogy a jövő héten, ha megyek, akkor még egyszer konkrétan rákérdezek a Mónikánál. Valahogy én is úgy tudom, hogy a tesztcsík elég sok mindent kimutat, de azt nyilván nem, hogy milyen baci van benne, ha van. Én nyugodtabb lennék egy ilyen pontosabb tenyésztéssel, majd megpróbálom elintézni.

Nita, én is megvettem a gyógyszertárban a Sábát, ugyan még csak kétszer használtam, de félre is tettem a másikat, most kipróbálom ezt, ja és nem utolsó szempont, hogy jóval olcsóbb, mint ezek az ismertebb külföldiek.

A krémet is kipróbáltam, erről nem tudok még sokat nyilatkozni, mert este és most reggel használtam, de a komfortérzetem azért más, jobb. Nagyon bízom benne, hogy ez végre segít, mert ha igen, akkor minden pénzt megér.

Az anionos tisztasági betétet én is használtam, a terhesség elején hagytam abba, de ismerem NIta én is a DM-es bio-t, most fogyott el épp :)

Tegnap elfelejtettem írni, hogy voltam a babaturiban és Daninak vettem édes kis bodykat, ruhákat, pólókat. Hát tegnap ott nézegettem őket, Párom nem volt otthon sajnos, de olyan jó volt hajtogatni őket, meg elképzelni, hogy majd milyen lesz bennük a kisfiunk :) Volt olyan kis ruha képzeljétek, amiben benne volt az eredeti címke, szóval senki nem hordta, meg az ember nyilván úgyis kimossa, fertőtleníti és egy áráért tudtam 3-at is venni. Minden hónap első szerdáján van árufeltöltés, de mondta az eladó hölgy, hogy folyamatosan raknak ki új kis ruhákat. Én alig tudtam választani, volt olyan, amit fájó szívvel visszatettem, mert nem akarok azért túlzásokba se esni, de a legdrágább ruhát 890 Ft-ért vettem.

Most valóban jobbak az utak, de azért tényleg vigyázni kell.

601. Nita081
2010. dec. 2. 07:59

Sziasztok!

A másik neve: BIOCLIN MULTY-GYN aranyér-gát betét. 2700-2800 Ft.

Én is megveszem a hüvelygélt. És szülés előtt ezt a másikat is. Kíváncsi leszek.

Ha elküldik a pisidet laborba, akkor kitenyésztik, hogy milyen baci van benne, (ha jól tudom) és megmondják, milyen antibiotikum jó rá.

A tesztcsík amivel a védőnő vizsgálja, az a fehérjét, cukrot, és ha jól tudom akkor a bacit is kimutatja, de azt nem hogy milyen baktérium, csak hogy van benne, és ha így van akkor továbbküldenek további vizsgálatokra, de ez akkor is így van ha fehérjét találnak benne, mert az gyulladás gyanús. De lehet rosszul tudom.

Hihetetlen hogy pár hónap alatt így felment a down szűrés ára.

És már csak ez a 30.000 van? mert nekem is úgy volt ahogy HvRam írta. Lehetett választani. Én is a 9000 Ft.-t választottam. az Uh-ért nem kellett fizetni, mivel a 12 hetes ultrahangot kellett vinni, mielőtt levették a vért.

A Sábát én már két éve használom, és sokkal de sokkal jobb, mint a többi, igaz ha be van gyulladva a hüvely akkor csípte, csípi, de ebből is látszik, hogy teljesen savas mosakodó és nincs benne semmi természetellenes ami megbontja a hüvelyflórát. Én csak mindenkinek ezt tudom ajánlani a sok reklámozott termék helyett.

Még egy jó tanács...bár lehet tudjátok ti is, a tisztasági betétek is nagyon bűnösök a folyásokra.

Pl. illatosítottat soha nem szabad használni!! És így van ez az illatosított Wc-papírokkal is. Valaki erre is allergiás tud lenni és ezek is ugyan úgy panaszokat tudnak okozni!

Én tisztasági betétből is csak légáteresztőt és csak biot használok (olcsó és jó márka pl. a Dm-es Natur sima, most pontosan nem tudom a nevét zöld dobozban van.) Régen pedig használtam a anion csíkos tisztasági betétet és ebből is mikor kellett:-) akkor a rendes betétet menstruáció alatt. Ez is baktériumellenes (de nem bántja a jó bacikat) mióta babás vagyok ezt nem használtam, de ezt is a Dm-ben lehet venni. Az árra elég húzós, de mikor problémáim voltak használtam.A többi betét, t.betét mint műanyagból van!

szép napot Nektek! vigyázzatok az utakon, bár most mintha nem csúszna annyira.

600. judit8103 (válaszként erre: 596. - Beacska28)
2010. dec. 1. 20:37
ne haragudj, én is ma tudtam meg! Szóltam volna, ah előbb tudom meg
599. HVRam (válaszként erre: 598. - Mira81)
2010. dec. 1. 20:34

Hát figyi! Nekem tényleg mindig oda kell vinnem, mert a védőnőm azt mondja (szó szerint így), hogy ott kipörgetik valami géppel. Ez nem tudom pontosan mit jelent, de megmondom őszintén eddig azt tapasztaltam, hogy ott is csak papírkával nézik, mint a védőnő. Ezt jeleztem is neki és azt mondta, hogyha a sticken látnának valami eltérést, akkor muszáj lenne nekik kipörgetni. tehát ezért kell nekem mindig oda vinni. De hangsúlyozom: ott mindig teljesen jó volt eddig a vizeletem. Tehát lényegében igen: ha ott negatív attól még baci lehet sajnos. :(

Ezt az Actigélt akkor én is megveszem valószínű. Köszi a tippet. Emlékeztem, hogy mondott erről is pár szót az előadáson a védőnő, de így várandósan tök szita az agyam. :)

30 ezer a vizsgálat?? Nekem 9 volt. Bár én a legolcsóbbat választottam. Azt hiszem volt még 20 ezerért és 30-ért is. De azért az nem semmi, ha tényleg 30 km-el arrébb meg teljesen ingyenes!

598. Mira81 (válaszként erre: 597. - HVRam)
2010. dec. 1. 19:23

KÖszi, hogy írtad, legközelebb akkor kikérdezem alaposabban a Mónikát, nekem ő állította, hogy a laborban alaposan megnézik, de hát ezek szerint nem annyira :((( Akkor ha ott leadom, és kijön valami jó eredmény, még ne örüljek? Remek...

A Sábát én is megvettem, a másik meg ez az Actigel, ami elvileg jó mindenféle gombás-bacis fertőzésre és lehet a terhesség alatt is használni, meg visszaállítja az egészséges pH-t. De MultiGyn Actigel néven kell keresni, mert a gyógyszerésznő is csak így találta meg. A gátsebre bevallom, nem tudom mi való, biztos hallottam én is, de annyira koncetráltam erre az Actigelre a sok kínlódásom miatt, hogy ez nem maradt meg.

Igen, Stummer a Bem téren rendel, közel hozzánk, úgyhogy ilyen szempontból is szerencsés "választás" volt :)

Egyébként én még mindig ki vagyok akadva erre a méregdrága Down szűrésre, nem is értem, hogy lett ebből ilyen hirtelen 30 ezres vizsgálat???

597. HVRam
2010. dec. 1. 19:08

Hát nem semmi idő volt ma! nekem is el kellett mennem a városba, nagyon durva volt. Pipibe mentem nehogy elessek. :)

Mira: Én is a Liezenbe járok védőnőhöz. (Hoffer Flóriánné). Én úgy tudom (legalább is nálam így van, de úgy tudom, hogy csak az én védőnőm csinálja így). Szóval a vizeletemet nekem sose ő nézi meg, hanem "megköveteli", hogy eleve a laborba (ahol veszik a vért) vigyem, mert ott elvileg átpörgetik, nem csak a stickel nézik meg. De a tenyésztést azt a Zrínyi utcában csinálják, ami megint más. nem értek hozzá én sem, de eddig a laborban mindig tökéletes volt a vizeletem, a bakteorológián meg kihozták, hogy baj van. :(

A Stummert névről ismerem, ugyan ott rendel, ahol az én orvosom. A Bem téren. igaz?

Nekem is szempont volt, hogy fiatal orvost válasszak. Bár én tökéletesen meg voltam elégedve az előző orvosommal, csak azért kellett váltanom, mert nála sajnos csak Csornán lehetne szülni. és én inkább Győrt választottam.

Már nem emlékszem mire jó ez a csodaszer?

Én vettem ezt a Sába mosakodógélt. meg azt se tudtam megjegyezni, hogy a gátsebre mi lesz majd jó. nem emlékeztek?

Judit: tényleg Óváron ingyenes a down szűrés? Hogyhogy? Ez tök jó!

596. beacska28 (válaszként erre: 591. - Judit8103)
2010. dec. 1. 19:00

Szerencséd van.

Én már a vérvételér kifizettem a 10000ft-ot,és az uh-ra is megkértem az időpontot az meg 20000ft.

Ha ezt tudom hamarabb....:-(

595. Nita081
2010. dec. 1. 17:56

Köszi Mira! Szerintem én is megveszem.

Én bízok benne.

594. Mira81
2010. dec. 1. 17:36

Nita, elsősorban Neked írom, de szerintem a többieknek is hasznos lehet: megvettem a csodaszert :) Majd meglátjuk, mennyire használ, a Szent István úti patikában találtam végül, a Rába Hotel alatt. 2790,- volt, nem olcsó, de lehet EP kártyára venni szerencsére. A gyógyszerésznő is elolvasta és rá van írva, hogy semmi hormont, gyógyszert nem tartalmaz, és terhesen, szoptatás alatt is lehet használni, egyedül babatervezésnél nem (mi már ezen túl vagyunk szerencsére ), mert lassíthatja a spermiumokat. Valóban, ahogy a védőnő is mondta, van hozzá egy kis applikátor, de a használati utasításban benne van, hogy kézzel is fel lehet helyezni egy kis mennyiséget. Az applikátor pedig csak olyan hosszú, hogy a méhszájat nem éri el, tehát még abból se lehet baj, hogy megsérted. Én a biztonság kedvéért először inkább nem használom, meglátjuk.

Ami a poén az egészben, hogy a kizárólagos forgalmazó egy győri (!!!) cég, és lehet tőlük rendelni is.

Úgyhogy én beruháztam rá, ha a védőnő is mondta, rossz nem lehet, maximum megint kipróbáltam valamit, ha nem használ.

Köszi, hogy megkérdezed a munkaügyön, én is érdeklődöm majd holnap.

593. Nita081
2010. dec. 1. 14:19

Nekem úgy mondták, hogy ha januárban bejövök még egy napot akkor az már a 2011-évbe beleszámít, (tehát január 3-án) tehát a gyesnél ez mérvadó lesz pénzügyileg.

Még én sem kérdeztem rá a munkaügyön, de aki mondta(egyébként ő is itt dolgozik), az könyvelő, meg ért hozzá. Nem tudom 100%-ra, hogy ez igaz vagy nem, de nekem ezt mondta, hogy jöjjek be még egy napot.

De majd én is a munkaügyön megkérdezem holnap, az a biztos.

592. Mira81
2010. dec. 1. 14:00
Nita, ne haragudj, hogy ennyit zaklatlak, de leírnád nekem még egyszer azt a januári 1 munkanapos dolgot? Próbáltam elmagyarázni a bérszámfejtő kolléganőnek, de nem értette, én meg nem tudtam normálisan elmondani. Bocs, hogy mindig ennyit kérdezek!
591. judit8103 (válaszként erre: 590. - Beacska28)
2010. dec. 1. 13:04

SZIA

KÉPZELJÉTEK EL, az óvári kórházban nem kell a down szűrésért fizetni!!!A Itt írta egy csaj a 2011 juniusi babavárok topicban. Kértem is időpontot, 14-re.Egy UH-ot csinálnak ott, és utánna leveszik a vért.Nagyon örülök ennek a hírnek.Most tudtam meg

2010. dec. 1. 12:50

Sziasztok kismamik!

Szép időnk van:-)

Csak menni nem lehet az utakon...

Nagyon vigyázzatok magatokra!

Puszi mindenkinek!

2010. dec. 1. 12:33

Sziasztok

Hú jó sokat írtatok.....Hvram üdv köztünk, örülünk, hogy itt vagy.

Bacikkal én is küzdök, nekem fél éve derült ki, streptococcus agalactia vizeletben.Azt mondták, hogy 12. hétig semmit nem lehet vele csinálni, gyógyszert nem szedhetek, utánna viszont szigoruan kezelni kell, mert sok rosszat okozhat.

Amugy nekem a tőzegáfonya kapszula nagyon bevált, jobban mint bármi gyógyszer. Hát látom sokan küzdünk ilyenekkel, sajnos.

Remélem azért senkinél nem okoznak bajt.

Ezt az időt én sem szeretem, sokat fáj a gyomrom, és érzem az ilyen időt.

Szép napot.

588. Mira81 (válaszként erre: 586. - HVRam)
2010. dec. 1. 12:07

:D én is ilyen vagyok, épp tegnap főztem előre pár napra, mire befejeztem, olyan kupis volt a konyha....leesett egy csomó minden, szegény Párom takarítgatott utánam. Persze próbálkozom, amennyire tudok, de nem merek kockáztatni. Tudod, Murphy törvénye ez :)

Nitának írtam a védőnős vizelet dolgot, nekem ő maga ajánlotta, hogy átviszi a laborba, esetleg kérdezz rá Te is, én a Liezen Mayerba járok a Tóthné Mónikához.

Stummer János az orvosom, majd egy előadást is fog tartani, valamikor januárban, ha jól emlékszem, ezen a felkészítőn. Nagyon kedvelem és meg vagyok vele elégedve, az előző dokimmal nem voltam, ezért váltottam. Ő alapos, türelmes, mindent részletesen elmagyaráz, én csak jókat tudok róla mondani. MIndenki mondta, hogy miért nem egy idősebb dokihoz megyek, de az előző az volt és hát nem vettem észre azt a sok éves tapasztalatot, mit ne mondjak...

587. Mira81 (válaszként erre: 584. - Nita081)
2010. dec. 1. 11:59

Nita, én a múltkor paráztam a védőnőnél, hogy kicsit mintha fájna a pisilés, akkor azzal a stick-kel nézte, és ő maga mondta, hogy ha eltérést lát, akkor átviszi a laborba, ahol a vért is veszik és ők továbbítják. Nem kellett volna sehova se vinnem, hanem a legközelebbi látogatás alkalmával, elhozta volna onnan az eredményt. Ha már fizetem a tb-t legalább ennyit megcsinálhatnak. De mivel nem talált a múltkor semmit, ezért nem vitte át, ettől függetlenül lehet megkérem rá legközelebb, csak nem tudom, nem mondja-e azt, hogy nem indokolt.

Nem baj, hogy elfelejtetted, én is mindig annyi mindent akarok kérezni, aztán a fele nem jut eszembe :)

Vigyázz Magadra, nekem is be kell mennem ma az OTP-be, én is félek, nehogy megcsússzak.

586. HVRam
2010. dec. 1. 11:48

Nita: akkor neked sem kell bemutatni a hólyaggyulladást. :(

Nekem sajnos nem csak kicsit volt magas a fehérvérsejtszámom. Azt hiszem 10 ezerig jó, és nekem 18 ezer volt. Bár valahol olvastam, hogy terhesen 20 ezerig elfogadott. De az azért már nagyon sok szerintem. Most a legutóbbi nagy labornál már "csak" 15 ezer volt.

Én úgy tudom, hogy a pisi tenyésztést a védőnő nem csináltatja, aztán lehet. Nekem eddig mindig az orvos adott beutalót a Zrínyi utcába a bakteorológiára. Neked ki a dokid?

Mira: akkor tényleg duplán kezet foghatunk. :) Hát nem egyszerű ez a méhlepény téma. pontosan ugyan ezek az intelmek vonatkoznak rám is. Bár mióta (lassan 10 hete) "meg van tiltva" a hajolgatás, minden kiesik a kezemből. De tényleg! :) Tiszta ügyetlen lettem.

Akkor ezek szerint neked már talán elkerülhető a császár. Szerencsés vagy. :)

Persze én is tudom, hogyha muszáj, akkor muszáj, csak a babával legyen minden rendben! De tényleg szeretném megélni a szülést, annak ellenére, hogy azért tartok tőle.

Neked ki az orvosod Mira?

585. Nita081
2010. dec. 1. 11:13

Hát nevünk az van, már csak kettő: Gergő, Dávid, a páromnak a Dávid nem tetszik, nekem meg jobban, mint a Gergő.

:-DDDD

584. Nita081
2010. dec. 1. 11:11

Hát megjöttem....ez az idő, csak tipegtem a Liezen M-ura. Nagyon aranyos volt a dokim felhívtam h. ott vagyok és soron kívül már mehettem is be. Nem kell fizetni, a Zrinyi Kórházba kellett vinnem ezután a kenetet, meg valami pappírt, hát oda is míg eljutottam, iszonyat idő van. Nagyon szép meg minden de félek közlekedni is, nehogy elessek.

Szia Hvram! Akkor Te is küzdesz ezzel a bacikkal, én is a húgyhólyag gyulladásos táborba tartozok:( most azért is kértem hüvelykenet tenyésztést, tünetem nincs, fehérvérsejtszám jó, csak egy ici-picit magasabb, de én nyugodtabb leszek, ha megnézik. Reméljük feljebb megy majd a méhlepényed, ahogy nő a méh.

Mira! Elfelejtettem megkérdezni a dokit a tőzegáfonyáról:-( annyira izgultam és annyi minden járt a fejemben, hogy pont ezt nem kérdeztem meg. De én mától szedem, ez is csak egy gyümölcsfajta, bajt nem okozhat.Ha kérsz a védőnőtől pisi tenyésztést, azt megcsinálja? Vagy ez hogy működik?

583. Mira81 (válaszként erre: 582. - HVRam)
2010. dec. 1. 11:07

Óóóóóó, hát akkor duplán kezet foghatunk, nekem is méhlepény problémáim vannak. A második genetikai UH-n derült ki, nekem mondjuk "csak" mélyen fekvő, de hát el vagyunk tiltva egymástól a Párommal, nem emelhetek, nem hajolgathatok, de gondolom, ezek Neked is ismerős dolgok sajnos. Nekem a felső része már ment feljebb, az alsó még mindig lent van, de a dokim szerint ezzel már szülhetek természetes úton és nem kell császár, bár úgy voltam vele, bevállalom, csak ne legyen gond Danival.

Engem is azzal bíztatott, hogy megy/mehet ez még feljebb és ne aggódjak, elég gyakori ez, de hát persze hogy aggódik az ember. Nekem emiatt meg is emelték a magnézium adagomat, hogy nehogy keményedjen, vagy görcsöljön a hasam.

Drukkolok Neked is!

582. HVRam (válaszként erre: 581. - Mira81)
2010. dec. 1. 10:35

Hát igen én is bízom benne, hogy csak lustizik.

Bizony én is küzdök, sőt ezen kívül még van egy dolog, ami nagyon aggaszt. Mégpedig az, hogy a méhlepényem sajnos részben fedi a méhszájamat. És ez a 19. hét óta így van. Nem mozdult. Bár mondta a doki, hogy most kezd el igazán nőni a méhem, tehát még van remény, hogy feljebb kúszik. De nagyon-nagyon nem szeretnék császárt! Úgyhogy most ezerrel megy a szugera , hogy menjen feljebb. Remélem így is lesz.

A Horváth Zoltán az orvosom.

581. Mira81 (válaszként erre: 580. - HVRam)
2010. dec. 1. 10:27

Látom, Te is küzdesz akkor mindenfélével.:(

Én most a tőzegáfonyát szedem minden második napon, mert sajna hajlamos vagyok a hólyaggyulladásra. Dokim nem szereti a természetes gyógymódokat, de én inkább ezt szedem, mint az antibiotikumot, bár pont a terhességem elején volt a legutóbbi gyulladás, úgyhogy akkor kaptam egy jó erős adagot. Nekem mindenki azt mondta, hogy a rengeteg gyógyszer közül tényleg csak pár van, ami magzatkárosító, úgyhogy kicsit nyugodtabban csináltam végig a kúrát.

Nekem is magasabb lett a fehérvérsejtszámom, de az orvosom azt mondta, majd ő szól, mikor aggódjak, állítólag terhesség közben amúgy is emelkedik, a vizeletben eddig nem találtak fehérjét, de lehet azért megkérem legközelebb a védőnőt, hogy vigye már át azt is egy tenyésztésre.

Szerintem ne aggódj, hogy kevesebbet mocorog a Picur, ilyenkor már sokat is alszanak, akár napi 16 órát is, a frontokat meg ők is érzik, ezért van frontoknál több szülés is. Biztosan jól van, csak talált egy jó pózt és szundít kicsit :)

Ki az orvosod egyébként?

580. HVRam
2010. dec. 1. 10:04

Sziasztok!

Tényleg köszönöm mindenkinek a kedves üdvözlést, jól esett. :)

Mi is kíváncsiak vagyunk már a kis szégyenlősre, bízunk benne, hogy most megmutatja magát. :)

Ahogy észreveszem nem nagyon szereti ezt az időt. Hétfő óta kevesebbet mozog, mint máskor. :( Volt már ilyen, hogy pár napig éppen hogy csak bejelentkezett aztán minden a régi volt és kirúgta a ház oldalát, remélem most is így lesz. Bár idegesít a dolog, lehet felhívom majd az orvosomat.

Látom, hogy bacikról beszélgettek. nekem sajnos voltak, kétszer is, és mind a kétszer antibiotikumot kellett rá szednem. :( Nagyon nehezen vettem be, de az orvos meggyőzött azzal az érvvel, hogy ez egy gyulladás, amit kezelni kell, mert különben megindíthatja a szülést. :( Csak az az érdekes, hogy semmi tünetem nincs az ég világon! Az egész úgy kezdődött, hogy magasabb volt a fehérvérsejtszámom , ami ugye valamiféle gyulladást jelent. Ezért vett le kenetet, és a vizeletemet elküldte tenyésztésre. A kenet szerencsére rendben volt, viszont a vizeletemben volt 2 féle baci. Akkor kaptam rá gyógyszert. Mikor mentem kontrollra az újabb tenyésztésre, akkor már 3 féle bacim volt és mindegyik másféle, mint az előző kettő. :( Ezért újabb kúra jött. :( Most az van, hogy két hét múlva kell mennem megint és megnézzük, hogy mi a helyzet.

579. Mira81
2010. dec. 1. 09:40

Mi jól vagyunk, köszi, ma vagyok pontosan 25 hetes :))) Dani egyre többet mocorog, bár most pont szundizik, reggeli után :)

Nekem a júniusi kenetet vette le a Stummer a kórházban, mert így valóban nem fizettem érte, az ultrahang allatti emeleten rendelt, valami tini nőgyógyászat van ott azt hiszem, és nekem a nőgyógyászatra kellett felvinnem, a nővéreknek adtam le. Most a magánrendelőjében voltam, a szokásos traifát fizettem, és a Szalayhoz küldte át. Pár éve is ő csinálta a tenyésztést, nagyon korrekt leletet küldött vissza, szóval szerintem most is alapos lesz.

Azt hiszem ebből a krémből egy picit fel kell helyezni a hüvelybe, és mintha erre mondta volna a védőnő, hogy a bacikat, gombát odavonzza magához, de csak a káros baktériumokat. De megkérdezem majd a gyógyszertárban, ha egyáltalán lehet kapni. A városba megyek be, mert ott a Szent István úti patika jó nagy és sok minden van náluk, ráadásul még magnéziumot is kell vennem...fogy a készlet.

Akkor tegnap babamozi volt? Gondolom, Apuka is nagyon-nagyon boldog volt:) Döntötttek már név ügyben ?

HVRam, eddig a fórumon mindenkinek kisfia van, úgyhogy várjuk, Nálatok mi a kis Pocaklakó:) Nekünk is első baba, én március 15-16-ra vagyok kiírva, sose tudták pontosan megmondani :D De mindegy is, egészséges legyen, ez a lényeg és Dani majd úgyis eldönti, mikor szeretne kibújni.

578. Nita081
2010. dec. 1. 09:06

Ő kevert baktériumra gondol, ezt látja az állagából, (bér hozzá teszem nincs szaga, kis fehér folyásom van, bocsi, hogy leírtam) azt mondta, hogy nemcsak gomba az okozója. De nem feltétlnül jelenti azt, hogy kórokozó baktérium, lehet csak a ph. borult fel. Most pl. valami Gynazol krémet kaptam rá, most tűrhető, majd akkor fogom használni ha muszáj és elviselhetetlen. Ez meg ha jól tudom gombára való. Na mindegy...nyugodtabb leszek, ha megnézik, és tényleg ki lesz tenyésztve. Most fogok elmenni a munkahelyemről, mert kérte, hogy menjek be a terhesgondozóba, mert ha ott tölt ki valami papírt, nem a magánrendelésén, akkor valószínűleg ingyenes, ma rendel ott,neked kell fizetni érte? Kicsit mérges vagyok mert most fagyoskodhatok odáig,meg vissza, nagyon hideg van ma, utálom.

Majd írj a krémről,légyszi, én is jövő héten megszeretném venni, arra már nem emlékszem, hogy ezt belülről kell kenegetni? vagy nem is tudom hogy mondta? vagy csak kívül lehet majd vele?

Amúgy hogy vagytok?

Tegnap apa is látta a Dvd-t hát csillogott a szeme a boldogságtól:-)

Szép napot!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook