Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri kismamik fórum

Győri kismamik (beszélgetés)

667. HVRam
2010. dec. 9. 13:32

Sziasztok lányok!

Hogy vagytok ebben a hülye időben?

Képzeljétek én elestem... :((( Nem csúsztam meg vagy ilyesmi, hanem egyszerűen kiment a bokám. Meg se ütöttem magam, igazából térdre rogytam, meg előre a kezeim, a hasamon szerencsére semmit nem éreztem, de nagyon megijedtem. Remélem minden rendben van azért attól függetlenül, hogy nem fáj sehol.

Mira, majd írj, hogy mi van a lelettel.

Nita! Örülök, hogy tetszett a torna, én is mentem volna szívesen....

666. Nita081
2010. dec. 9. 12:39
Mira! majd írj, mi lett a tenyésztés eredménye, remélhetőleg a megfelelő gyógyszert kezdted el! Szorítok.
665. Nita081
2010. dec. 9. 12:39

Sziasztok!

Tegnap voltam a szülésfelkészítőn belüli kismamatornán:-) nagyon jó volt, sokkal jobban tetszett, mint amit a Kardirexbe tartanak, igaz ott csak 1x voltam.

Ez olyan jól esett, és főként a végén a relaxáció:-) Rugdosott közbe a drágám:-)

Mira! Én is elkezdem a gélt, hát nem is tudom... De nekem mintha több lenne a folyásom. De ahogy olvastam ez a krém is kiöli belőled a bacit(a rosszat) lehet azért mert most "pusztulnak" ezek a szemetek. Meg hát a gyógyszert is szedem rendesen. Nekem egy kicsit csíp amikor bekenem, neked nem? Remélem azért használ. Csak jó van a leírásában. Bízok nagyon benne.

Bár ha én az antibiotikum után használni fogom a Protexin Gynophilust, szerintem Te is próbáld ki, nehogy az antibiotikum a jó bacikat is elpusztítsa a hüvelyedből, mert aztán jöhet a következő baci, mert nincs mi védjen!

szép napot, vigyázzatok magatoka4

664. Mira81
2010. dec. 9. 10:24

Sziasztok!

Ma kész lett a bakteriológiai leletem, be kell érte mennem, kíváncsi vagyok, nagyon izgulok, mert ugye nem biztos, hogy a kapott antibiotikum jó arra a bacira, ami nekem most kijött.

Nita, már akartam kérdezni, bevált a MultiGyn Actigel? Én is használom még, nekem jobb egy kicsit, bár most nem vagyok benne biztos, hogy nem a gyógyszertől van-e javulás.

Szép napot nektek!

663. judit8103 (válaszként erre: 660. - Beacska28)
2010. dec. 8. 20:06
Bea te is vigyázz Magadra!!!!!!!
662. Mira81
2010. dec. 8. 19:16

Bea, vigyázz Magadra, nagyon sokan betegek most, én is félek, nehogy még valamit elkapjak. Azért jó gyorsan szalad az idő, már 11 hetesek a Picurok :D

Judit, nekem a Stummer ugyanígy a 11. heti vizsgálaton mondta, hogy szerinte fiú, és az is lett. Valamit tudnak ezek a dokik szerintem. Bár teljesen mindegy, a lényeg, hogy minden OK vele és szépen fejlődik!

Bea, Nálatok nem mondta még a doki, mire tippel?

2010. dec. 8. 18:36

sziasztok

Ma voltam a dokimnál, tegnap voltam 11 hetes. A baba 5 cm-es, szíve erősen ver, mindent rendben talált.Tök ari volt a képen, "integetett a kezecskéivel...Persze még nehezen, de kivehető volt aranyom! És képzeljétek úgy látta az orvos, hogy kisfiú...Persze ez sem 100%.De nagyon boldogok vagyunk a párommal.

2010. dec. 8. 17:32

Sziasztok,régen nem voltam erre.Hogyvagytok?

Kicsit náthás voltam,de már jól vagyok.már 11.hetes vagyok.

659. Mira81
2010. dec. 8. 15:06

Szia Ditti!

Kértem időpontot, jövő hét csütörtökön megyünk, én akkor leszek 27+1. Én is úgy hallottam, ahogy Nita, hogy ezek a hetek a legjobbak, mert már elég nagy ahhoz, hogy kivehetők legyenek a kis vonásai, remélem fogjuk látni és nem bújik el valahova, mert néha az az érzésem, mintha a bordáim alá menekülne :) Szereztem én is csekket, de én is szeretném EP kártyára elszámoltatni. NIta elfogadják vajon az OTP-set is? Jó lenne...

Ditti, hajrá még az utolsó vizsgához, ügyes leszel!!!

Jó pihenést Mindenkinek!

658. Nita081
2010. dec. 8. 14:12

sziasztok!

Ditti,EP kártyát elfogadnak.Nekem elkérték a Kardirex kártyám tagazonosítóját, és majd a EP kártyáról visszautalják a pénzt. De előre be kell fizetni a csekket (védőnőtől kell kérni).

Azt mondják, hogy 25-27 között a legjobb elmenni! 4D-re , akkora már teljesen baba..:-) Az arcocskája már teljesen látszódik, kivehető minden:-)

Vigyázzatok magatokra!

657. Dittti
2010. dec. 8. 13:44

Sziasztok!

Mira majd írd meg mit mondtad a 4D illetően, mert mi is szeretnénk majd menni. Bár nem tudom, hogy karácsony előtt érdemes e elmennünk, hiszen most vagyok 21+1 hetes....és ha van is még ebben a hónapban időpont, akkor is csak 23 hetes lehetek max...Biztos, hogy már édes kis Baba pofija van, csak nem is tudom...szerintetek? EP kártyát elfogadnak ott is?:):)

Már csak a holnapi vizsgáim kell túlélni és akkor megvan minden!! Vagyis nagyon remélem :)Annyira kimerít ez a sok vizsga..ma már nagyon fáradtan jöttem haza, így le is fekszem egy kicsit most.

Ti is pihengessetek...

A Judit, Bea, Itioti hogy bírja a pocaklakót? Gyakori vendég még a Vuk? :)

pápá

656. Mira81
2010. dec. 8. 10:43

Hello Csajok?

Ki hogy van? Lassan, de biztosan megint jön a rettegett hidegfront :( én már előre félek, általában ekkor szokott keményedni a pocakom. Ma fogok bejelentkezni 4D-re a kórházba, remélem leszenk még szabad időpontok, no meg azt is, hogy ha majd megyünk, akkor látunk is valamit Daniból :D

Majd írjatok!

:-x

655. Mira81 (válaszként erre: 653. - Judit8103)
2010. dec. 7. 13:12

Hát Judit, akkor Te is átmentél ezen, sajnálom :(

Lehet, nekem is csak azért ment ilyen flottul, mert ismerős a doki, és azonnal mondta, már a nyári betegségem után is, hogy ha még egyszer előjön, akkor muszáj katéter és tenyésztés. Anno jó volt a gyógyszer, amit kaptam, most ez egy széles spektrumú penicillin származék - Stummer azt mondta, penicillint lehet szedni - de ha nekem is oylan baci jön ki, amire épp nem jó, akkor jön másik. De ebbe most bele se merek gondolni inkább.

Látod, Nitának is ezerszer adtak mindenféle kúpot, hogy gomba, aztán nem az volt, csak jobb ráfogni a legegyszerűbb kórokozóra. Mert a gombától nem lesz baja a babának, az max Neked kellemetlen, de a baktériumtól annál inkább.

És igen, én is legalább 3x a terhesség alatt kötelezővé tenném, mert az ismerősünk mondta tegnap, hogy a vesetágulat minden harmadik terhes nőnél előfordul, emiatt van a gyakori hólyaghurut. Egyáltalán nem felfázás miatt.

És azt sem értem, miért fáj egy dokinak egy beutalót adnia egy tenyésztésre, amit a tb támogat, ha már fizetem jó pár éve, akkor ennyit talán kaphatok az államtól, nem?

Á, nem is mérgelődöm ezen, tegnap a Liezen-en is felhúztam magam, hogy ülhetnek ott ilyen tapló dokik....

2010. dec. 7. 12:30
Szóval mindenkinek ajánlom hogy kérjen vizelettenyésztést!!! Erősködni kell, ha máshogy nem megy!! Ha letelik a 12 hét nekem is kell tenyésztés, és szigoru gyógyszerszedés. Ez van. Mindenkinek jobbulást!!!
2010. dec. 7. 12:27

Sziasztok

Mira tudom milyen kálvárián mentél keresztül! Ezt julisban végig csináltam, amikor véres vizelettel mentem dokihoz.Előtte honapokban égő, viszkető érzésem volt, elmentem Liezem Mayerbe ahol azt mondták gomba.Kaptam kupot, de nem multaka a panaszaim.De én tudtam hogy nem gomba, mert folyásom nem volt.Vissza mentem 3 nap mulva hogy rosszabb lett, azt mondták nemi herpesz.Majdnem leesett az állam, tudtam nem az, mert semmi holyag nem volt, és nem ugy viszketett. Kaptam Telviránt magas dozisban.Persze nem lett jobb, vissza mentem, és csak hüledeztek. Bemérgedtem és haza mentem. Rá 2 hetére jött a véres vizelet, kínzó pisilési ingerrel, lázzal. A munkahelyem voltam épp, és bevittek az urulogiára. Volt katéter, UH, minden. Adtak Ciprofloxacint. elmultak a panaszaim, de egy ho mulva ujra előjöttek UJra gyogyszer, méreg erőset adtak két kurát. De vissza jöttek a panaszok, míg az OTI nődokijának jutott eszébe, hogy vizelettenyésztést kéne kérni. HOzzá teszem URULÓGIÁN NEM KÉRTEK!!! Akkor jött meg a tenyésztés: streptococcus agalactia. A vicc még erre, hogy a szedett gyógyszerek egyike sem volt jó erre a bacira.......Gondolhatjátok milyen volt.Ez a magyar egészségügy. Bocs ah hosszura sikeredett.

652. Nita081
2010. dec. 7. 11:05

Nekünk is pont ekkora a lakásunk:-) Mi úgy oldjuk majd meg, hogy a nappaliban fogunk aludni, most elvileg mi visszavittük az ágyunkat, januárban sajna be kell ruháznunk egy kihúzhatós ülőgarnitúrára, mert a mostanin nem lehet aludni. Így a gyerekszobában alszunk, ami macis....:-))) Mi is szeretnénk majd költözni, de mi egy-két évig még várunk. Addig bőven elférünk. Remélem...:-)

A babakocsi nevét köszi, megnézem, tanácstalan vagyok még ez ügyben.

És ezt is neten lehet rendelni?

651. HVRam (válaszként erre: 650. - Nita081)
2010. dec. 7. 09:59

Én sajnos nem mehetek tornára a méhlepényem miatt. :( Igaz most a 4d-én azt mondták, hogy már jó helyen van, de azért vigyázzak magamra. Úgyhogy nekem a torna kimarad, pedig nagyon szerettem volna menni!

A babakocsi ilyen 3 az egyben, tehát mózes, sport és a babahordozót is rá lehet pattintani. Nem túl nagy, nem túl kicsi, egész könnyen lehet vele mozgolódni. (Már ahogy ezt egy boltban ki lehet próbálni :) ) Danny Sport a neve.

A szobát már én is szeretném most rögtön elkezdeni, csak technikai okok miatt nem megy. :) Másfél szobás a lakás, és a kisszoba lesz majd a babáé. Viszont így a francia ágyat ki kell majd hoznunk a nappaliba, de akkor nem férne el a karácsonyfa. :) (Elvileg jövő nyáron költözünk nagyobb lakásba :) ) Szóval nálunk ez áll annak a hátterében, hogy nem csináljuk még a babaszobát. :)

650. Nita081
2010. dec. 7. 09:48

Sziasztok!

Már egy kicsit én is megnyugodtam, szedem a gyógyszert. Köszönöm a jelet, meg a biztató szavakat.

A gyógyszer: Zanocin.

Ditti, szorítok Neked, ügyi légy! Majd segít a pocaklakó. Megy a drukk Neked!

Igen ahogy Te is írtad HVRam, ezt minden egyes trimeszterbe meg kellene csinálni, főleg aki hajlamos is rá:-( és akkor mennyi mindentől megkímélhetnék a kismamákat.

Milyen babakocsit választottatok aztán?

Én is januárban kezdem csak a vásárolgatásokat (főleg, hogy egy csomó mindent kapunk, még meg kell nézegetnem majd, hogy mi kell hozzá:-)

A szobát én szerettem volna, hogy meglegyen karácsony előtt.Aztán januárban már csak rendezgetni kell a kis holmijait, beszerezni ezt azt.

HVRam, te nem jössz holnap tornára? amúgy képzeld, én is megálmodtam, hogy kisfiúnk lesz, és így is lett:-)))

Szép napot Nektek!

649. HVRam
2010. dec. 7. 09:35
Ja! Még azt akartam írni, hogy képzeljétek nekem a Sába nem jött be.... :((((
648. HVRam
2010. dec. 7. 09:33

Sziasztok!

Hát csajok mindenkinek jobbulást!

Nita! Akkor neked is megvolt a kálváriád. :( Nagyon sajnálom, hogy nálad is van baci, de hidd el a gyógyszer majd segít. Egyébként mi ennek a gyógyinak a neve, hogy ilyen hiánycikk?

És teljesen igazad van, a vizeletet és a cevixet ki kell tenyésztetni! Én különben ezt kötelezővé tenném trimeszterenként legalább egyszer. Hisz egy csomó kismama küzd vele.

Pont egy hét múlva kell mennem nekem is és megnézik újra. Remélem rendben vagyok most már tényleg.

Irigyellek a szoba miatt. :) Mi majd január legelején állunk neki, már én is alig várom.

Mira! Nagyon sajnálom, hogy még fáj a katéterezés helye, de hidd el hamarosan elmúlik. Minden rendben lesz veletek is! És igen a sírás néha azért jót tesz, mert utána megnyugszik az ember.

Ditti! Drukk a vizsgához!!!! :)

Képzeljétek úgy néz ki, meg van, hogy milyen babakocsink lesz. Úgy örülök. Valószínű a héten meg is rendeljük.

Vásárolni is megkezdek lassan, már összeírtam a listát, hát mit ne mondjak nem semmi. :) Azt is összeszedtem, amit a kórházba kell vinni. (Mármint papíron, jó hosszú lett) Karácsony után a csomagot is össze készítem.

Még nevekkel vagyunk bajban. Nem tudunk dűlőre jutni, se fiúba se lányba. De azért már szűkül a kör , talán az is meglesz hamarosan. Olyan messzinek tűnik még február, de hipp-hopp itt lesz. :) (Egyébként azt álmodtam pont ma, hogy kisfiú lesz. :) )

Mindenki vigyázzon magára, és fel a fejjel!!!!!

647. Mira81
2010. dec. 7. 09:16

Hajrá Ditti!!!!!! nekem is volt ilyen vizsgám anno, szorítok nagyon!!!! Egy kalappal!!!!

(egyébként egy kis pohár sörtől semmi bajod nem lesz, a múltkor én is ittam egy decit, oylan jól esett) :D

646. Dittti
2010. dec. 7. 08:47

Halihó!

Micsoda időjárás, tegnap még alig tudtam lecsúszkálni a buszmegállóba, ma meg már nyoma sincs a tegnapi korcsolyapályának. Meg is visel tényleg ez az időjárás, aludni sem nagyon tudok. Nyom, feszül, húzódik mindenfelé. Na de nem panaszkodom már ennyiszer ezért :) Mindent összetéve élvezem és szeretem. Bár néha úgy legurítanék egy pohár sört vagy a karácsonyi vásárban nem a gyermekpuncsot választanám...deháát..:)

14-én megyek vissza a Busznyákhoz. Nagyon várom már. Remélem minden OKés lesz velünk! És végre felment minket az önmegtartóztatás alól is :)) Csak azt sajnálom, hogy egyedül kell mennem. Mert biztos lesz uh is (vagyis remélem) és akkor nem láthatja az Apa. Láttam iwiwen, hogy Nitáéknál már a festés is kész??!! De jó nektek, mi tartanánk már ott!

Gondoljatok ma rám sokat, mert hamarosan megkezdődik a nevelésszoc vizsgám :) Szidjatok ha lehet :)

puszi Nektek

645. Mira81
2010. dec. 7. 08:05

Sziasztok!

Köszi tényleg a bíztató szavakat, aranyosak vagytok, olyan sok erőt ad az embernek, ha tudja, ennyien gondolnak rá.

Jobban vagyok kicsit, valószínű erős az antibiotikum, amit kaptam, már csak a katéter helye fáj, de azt mondták, ez pár napig így lesz, úgyhogy emiatt nem aggódom.

Ditti, tényleg Daniért bármit, az urológián is rá gondoltam, hogy tök mindegy, mennyire fog fájni, de végre derítsék ki, mitől van, és akkor meg lehet előzni egy-egy kúrával. Szegényemnek mondtam tegnap, miközben aranyosan bökdösött, hogy meglátja, meggyógyulok és minden OK lesz, aztán utána abba is hagytam a sírást, de annak ott ki kellett jönnie, megkönnyebbültem tőle nagyon.

Nálam ma már 3 féle gyógyszer van, kész gyógyszertár vagyok :) Ditti, szerintem Te is érzed ezt a hülye időjárást, meg biztos nődögél szépen a kisfiad is:)))

Puszi Mindenkinek!

Ja, és a Lendvai Viktortól tényleg a jó isten óvjon meg mindenkit!

644. Dittti
2010. dec. 6. 21:46

Szegény Mira! Pont kifogtad a Liezenen azt a dokit, ahova nekem eddig kellett járnom. Aki ránézéssel gyógyít. Én mondtam, hogy egy selejt, de most be is bizonyosodott. Rémes lehetett ezt mind átélned, tényleg őszintén remélem, hogy nem lesz már semmi más gondod!!!!! Csak a kis Danira gondolj és mielőbb maradj otthon, hagyd a munkát. Eddig is pihenőre voltál fogva, de ezek után már felkelni sem hagynálak :) ne sírdogálj, érzi odabent az Apróság, csak ő is szomorú lesz. Gondolj arra, hogy aérte bármit :)

Nita neked is fel a fejjel. Nehogy Te is emészd magad, inkább legyél hálás, hogy időben nyakoncsípték azt a baktériumot és mostmár célirányosan tudnak kezelni!

Mi jól vagyunk, áttértünk az esti turbóüzemmódra. Napközben szusza meg pihi, és este kapcsol be a fiunk :) Nekem is esténként húzódik, feszül és ha felállok összehúzza a görcs a hasam alul...tehát napi 4-5 Magnerot lemegy simán.

Vigyázni a Pocaklakókra! :) És óvakodjatok a Lendvaitól :)

puszipuszi Csajok

643. Mira81
2010. dec. 6. 20:53

Nita, sajnálom, ezek szerint Neked is volt egy idegeskedős, hülye napod. Én már kisírtam magam kicsit, szerintem ez az egész nap kijött rajtam, olyan szerencsétlennek érzem magam :( Sajnos már a fájdalom is előjött, de majd most veszem a második gyógyszert, talán egy idő után hatni fog, csak ez a katéterezés valami borzalom. Elvileg nem kell többször, de most muszáj volt. Nekem is lesz még egy kenet vizsgálatom, mert az, hogy pár hete semmi nem volt, sajnos nem jelent semmit.

Vedd csak be a gyógyszert, én is úgy nyelem le, hogy arra gondolok, azzal többet ártok, ha nem szedem, mert sokkal súlyosabb következményei lesznek.

És tényleg igaza van Nitának, ha valakinek sokszor van ilyen jellegű panasza, kérjetek kenet vizsgálatot, mert ez a coli baktérium nagyon alattomos. Általában nem is felfázás miatt van, ez csak ilyen néphit, nagyon oda kell figyelni rá. Megelőzni talán nem is lehet, de időben el lehet kapni, ha az ember figyeli ezeket a tüneteket.

642. Nita081
2010. dec. 6. 20:11

Mira! Nagyon sajnálom! Én is nagyon el vagyok keseredve. Az én cervix váladékomban e-colit találtak. Nem volt alaptalan a félelmem és hogy végre kikönyörögtem a tenyésztést...:-( Még bele sem merek gondolni, mi van akkor ha nem kérem.

Az egész napomra rányomta ez a bélyegét...kezdtem a Zrínyibe, ott megkaptam a pozitív leletet, mondta a csaj menjek vissza a dokimhoz vele. Hívtam is rögtön a dokimat. Ő nagyon aranyos volt, kérte, hogy menjek be a kórházba a szülészetre, mert ő van ott ügyeleten, ha ott vagyok hívjam. Hívtam is de ennek fejébe még vagy fél órát kellett várnom a szülészeten (jöttek a vajúdó kismamák, sétálgatva, és az anyukák karjukban a pici kis babájukkal olyan édesek voltak:-)) na de jött a dokim leültetett, mondta, hogy nyugodtak meg ezt kezelni kell és írt fel olyan antibiotikumot, amit lehet. Ez az e-coli azt mondta a hüvelyflóra része, és ha elszaporodik akkor van gáz, és nálam még súlyosbítja, hogy a méhnyakból vette le a kenetet, tehát ott van ez a kis szemét. Ha nem kezelik koraszülést okoz. A pisimben nem érezem....de hát ahogy Mira sem.

Ezután még nem fejeződött be....négy gyógyszertárban sem kaptam meg a gyógyszert, mindenhol azt mondták, hogy hiány van belőle, nincs a raktáron bla-bla-bla. Na, nagyon mérges voltam, mert mondtam mindenhol h. kismama vagyok és nekem ezt írta fel a doki, hogy biztonságosan használható. Majd megrendelik stb...de nekem azonnal kell, hogy el tudjam kezdeni és ne okozzon semmi bajt- ez járt a fejemben. Nem adtam fel végül a 7. gyógyszertárban megkaptam. Egész nap csak mentem meg idegeskedtem:-( be is feszült a pocakom a sok jövéstől buszozástól.

Na de már itthon vagyok. Nagyon ideges vagyok.

Kismamik! Én csak azt tudom Nektek tanácsolni, ha a dokitok 6x-ra is kúpot ír fel a folyásotokra ne hagyjátok, kérjetek tenyésztést,(főleg ha kellemetlen, csíp, ég, vagy éppen teljesen más az állaga a szokottnál) mert lám....nekem is gombára gyanakodott mind a két doki egy-kis ez egy kis az, és semmi hatása nem volt. Aztán jött a baktérium ellenes Klion és CNS kúp...hát ezek sem váltak be. Elegem lett, kértem tenyésztést, és még milyen jó hogy kértem.....

Mira! Megvettem azért én is a krémet, antibiotikum mellett kenegetem magam, mert hát az antibiotikum meg magával vonzza a gombát!

Amúgy hogy jót is írjak, Készen lettünk a gyerekszobával. sárga alapszín, kék, macis bordűr. Már csak rendezni kell.:-)

Nagyon remélem, ha beveszem a gyógyszert nem lesz baj:-(

641. itioti (válaszként erre: 638. - Mira81)
2010. dec. 6. 20:05

Sziasztok!!!ÚÚÚ Szegéény ez nagyon durava volt amit meséltél!

Egyébként is durvának tartom ezt a magyar egészségügyet..........Nekünk is volt már sajna negatív tapasztalatunk!

Na de mindegy!Remélem minden rendben lesz veletek szorítunk!Nem lesz semmi baj!

Én is szenvedek!Csütörtökre begyulladt a mandulám pénteken nem is mentem dolgozni egész hétvégén feküdtem,de már tegnap úgy éreztem kutya bajom.Ma elmentem dolgozni és rosszabbul érzem magam mint pénteken,igaz mostmár a mandulámmal minden rendben csak egymerő nátha vagyok!Életemben ennyi teát nem ittam mint most.Pedíg annyi vitamint eszem,hogy már szerintem túltengésem is van!Még is össze sikerült szednem valami nyavaját :-(

640. Mira81 (válaszként erre: 639. - HVRam)
2010. dec. 6. 19:20

Szia! De, felhívtam a Stummert, elmeséltem neki, szegény pont szabin van ma, de rendes volt, beszélgetett velem pár percet. Azt mondta a gyógyszer jó lesz higgyem el, szedjem be nyugodtan végig. Jövő hét szerdán megyek hozzá, majd ő megvizsgál, jobban is bízom benne és valószínű, lesz majd újabb kenetvizsgálat is a mostani eredmény után.

Remélem, tényleg segít a gyógyszer és most már legalább a szülésig kihúzom betegség nélkül.

639. HVRam (válaszként erre: 638. - Mira81)
2010. dec. 6. 17:42

Hát nagyon sajnálom Mira, hogy ilyen kálvárián mentél keresztül. :((((

Még sose hallottam ennek a dokinak a nevét, de többet nem is akarom! Hihetetlen! Ezzel elküldött, hogy majd jövő héten vizsgáljanak meg???

Azért a Stummert felhívtad, hogy mi volt, meg mit írt fel az a doki?

Nagyon sajnálom, hogy tágulat van a vesédben, de biztosan elmúlik majd szülés után! Pozitívan kell hozzá állni.

(Egyébként nekem is ugyan ezzel magyarázta meg az orvosom azt, hogy be kell szednem az antibiotikumot, hogy a bacik vesemedence gyulladást okozhatnak, és bizony az tényleg megindíthatja a szülést)

Kitartást, hidd el minden rendben lesz!!!

638. Mira81
2010. dec. 6. 14:12

Sziasztok!

Köszi a drukkokat MIndenkinek, nagyon jól esett!!!

Elmentem a Liezenbe, vittem vizeletet, a laborban megcsinálták a tesztet, és találtak benne fehérjét és vért természetesen, ahogy sejtettem. Lendvai Viktor volt a doki, akihez be kellett mennem, háát.....Mondtam neki, hogy Stummer doktor úr kérte, hogy vizsgáljon meg, erre megnézte a kiskönyvemet, hogy úgyis jövő héten megyek, majd ő megvizsgál....na, mindegy, többet nem vártam ott. Ránézésre mondta, hogy hólyaggyulladás, egy Pyassan nevű antibiotikumot írt fel, természetesen 300 helyen le van írva, hogy terhesség alatt nem szedhető.

Sajnos ezzel még nem ért véget a kálváriám, mert berágtam és elmentem az urológiára. Szerencsére a Párom barátja urológus, úgyhogy 5 perc után behívtak, csináltak UH-t, amin kiderült, hogy a jobb vesémen vesetágulat van, ami valószínű a terhesség miatt alakult ki, csakhogy ebben pang a vizelet. A bal vesémnek semmi baja, mondták, a szüléssel talán helyre jön, de figyeljek oda rá. Ezután megkatétereztek, inkább nem mondok semmit, kibírható, de szorítottam a vizsgáló asztalt rendesen. Most nekem is a Zrínyi utcába kellett vinnem a bakteriológiára a pisit, pár adat 3 munkanapon belül meglesz, de kért az ismerősünk valami extra vizsgálatot is, az meg csak 10 nap után.

Azt mondták, szedjem inkább az antibiotikumot, mert a vesém miatt vesemedence gyulladásom is lehet, ami meg koraszüléshez vezet, na, nekem már csak ez kellett a mai napra. Úgyhogy bevettem a kapszulát, remélem segíteni fog, de ezentúl 3 hetente mennem kell az urológiára és a védőnő mellett ott is nézik majd a szülésig.

Állítólag most még időben lesz, mert nem volt benne annyi genny és vér, mint nyáron...remélem.

Köszi még egyszer is, hogy gondoltatok rám!!! :-x

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook