Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri Kaáli Intézet infók fórum

Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)

6731. Zsu790512
2012. máj. 24. 07:40

Epa! Ez erősen ikergyanús! :-) Gratula!

Etna!Remélem apud hamarosan jobban lesz!

Avike! Ennek most sikerülnie kell!

6730. csillan (válaszként erre: 6729. - Avike1)
2012. máj. 23. 20:21
:)- igen, majd kiderül
6729. Avike1 (válaszként erre: 6728. - Csillan)
2012. máj. 23. 20:16
szió ha beférünk a havi keretbe akkor igen,a köv mensinél,mert 11-én körül jön meg.Örülök akkor,hogy kaptál időpöttyöt,akkor ezen nem kell aggódj már:)viszont akkor simán talizhatunk majd időközben:)majd az angyalok eldöntik,hogy talizhatunk-e puszók.
6728. csillan (válaszként erre: 6726. - Avike1)
2012. máj. 23. 20:12
Szia! Örülök a 13 éves fiadnak, sajnálom a kis eltávozottat, de örülök annak, hogy újra nekivágtok :) Sok kitartást és sikert kívánok Nektek! :) A recepciós lányok velünk is mindig kedvesek voltak a telóban. Már van időpontunk az első konzira (jún. 19), úgyhogy örülök. Nekünk a stimu ebből kifolyólag még odébb van, te már most kezded a stimut? pussz
6727. Bogica977
2012. máj. 23. 20:11

Avike

Sajnálom,annak viszont nagyon örülök,hogy nemsokára kezdhettek megint)))

Lesz megint kiért nagyon izgulni)))))

Ölellek )))

6726. Avike1 (válaszként erre: 6725. - Csillan)
2012. máj. 23. 20:03
szia van egy 13 éves fiam az első házasságból,és idén márciusban volt az első lombik ami 6 hetes korig volt csak meg sajna:(most a 2. lombik kezdődik előlről stimuval,mert nem maradt fagyasztani való embrikénk:( de nem baj mindent a babáért:)azért a hamar időpont,mert már Kaális páciensek vagyunk Győrben:)ha javasolhatok valamit,akkor holnap délután 4 körül próbáld meg:) én akkor hívtam őket,bár nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt sosem a recepciós csajszikkal,mindíg kedvesek voltak velem eddig,bár én minden vizsgálatkor is elbeszélgettem velük,mert ilyen a természetem,Etna a megmondhatója,hogy a komor párok mellett mi mindíg vigyorogtunk :)lehet együtt kezdünk?:) jó lenne! nagy ölelés neked:)
6725. csillan (válaszként erre: 6724. - Avike1)
2012. máj. 23. 18:58
2. próbálkozás,vagy már van egy gyerkőc, aki szintén így fogant és úgy a 2. a mostani?
6724. Avike1 (válaszként erre: 6723. - Csillan)
2012. máj. 23. 18:12
:) helló a második lombiknak kezdünk neki:)
6723. csillan (válaszként erre: 6720. - Avike1)
2012. máj. 23. 18:09
Gratula az időponthoz! Reméljük nem lesz szükség a külföldi beavatkozásra, mert sikeres lesz itthon :) Mit kezdtek 1-én? - ha kérdezhetem.
6722. Avike1 (válaszként erre: 6715. - Csillan)
2012. máj. 23. 18:02
igen van a petevezető hy-co-sy,és a méh üreg hy-co-sy.köszi a drukkot:)
6721. Avike1 (válaszként erre: 6716. - Epa30)
2012. máj. 23. 18:01
Nagy gratula neked:) vigyázz magatokraa:) ölellek.
6720. Avike1
2012. máj. 23. 18:01
Hello csajok hazaértünk:) hát egy kis-nagy problémába ütköztünk,mert a férjem részéről kérnek egy formanyomtatványt az oep-től,hogy belemennek-e külföldön finanszírozott lombikba,és hát nem! hiába EU...jah és így is 1 milla egy lombik,így hát ez a lehetőség arra marad,ha itthon az 5 lombikból sem lesz babókánk.viszont telóztam,és kaptam időpontot 1-jén indul a mandula:) puszik mindenki:)
6719. csillan (válaszként erre: 6718. - Etna33)
2012. máj. 23. 17:59

Fantasztikusak, bíztatóak ezek a gombás hírek! Még ez is! :((( Hogy lehet ezt bírni?! Gondolom úgy, hogy a baba érdekében mindent...

Jobbulást azoknak, akik ezzel küzdenek!

És van olyan is, hogy nem szenvednek ilyentől kismamák (Lombikosok), vagy ez szinte garantált?

6718. etna33
2012. máj. 23. 17:50

epa!

nekem is hasonló érték volt, gratula. nekem előtte volt gombám a hüvelytisztaságin mutatta ki. ige, mindent együtt kell dugni, fasza jó. én botival végig begombásodtam, hormonok is közrejátszanak. most azóta sincs. szerintem a 12. hétre úgy fogod várni, h vége legyen a sok kúpnak :D a lényeg, h én vettem anno holttegeri sót gyógyszertárban és néha egy kis lavornyi vízbe beleültem a sóba, tökre elmúlt. de nem telt el egy hét és újra jött. a terhesség végével elmúlt. nem kell nagyon megijedni, sokan szenvednek ettől kismamák. csak ne kezd el fetrőtleníteni mindent mint én, mert akkor csak jobban kihal a ph értéked. az intim mosakodó gélt is próbáld lecserélni, én kamillás vízzel tisztálkodtam. nehéz volt megszokni.

évi, kitty mi újság?

6717. csillan (válaszként erre: 6716. - Epa30)
2012. máj. 23. 14:11
Gratula a szép terhességhez!!! A gombát sajnálom :( Mihamarabbi gyógyulást kívánok!
6716. epa30
2012. máj. 23. 14:07

Hello Lányok,

előrehozattam a vv időpontját, mert úgy éreztem a napokban, mintha valami fertőzés bújkálna hüvely tájékon, és beparáztam, nehogy valam gáz legyen, gondoltam inkább nézzék meg mindél előbb.

Úgyhogy ma voltam vérvételen a 13. napon, és 600valamennyi a hcg-m!!!

Azt mondta a főnővér, hogy nagyon szép, stabil terhesség :))

Lányok nektek is volt hasonló, hogy a sok utro meg crinon megborította a hüvelyflórát és megjelent valami gomba?

Én most kaptam rá valami hüvelykúpot, de az idegesít egy kicsit, hogy akkor ezt most az utrókkal együtt tegyem be este?

6715. csillan (válaszként erre: 6710. - Avike1)
2012. máj. 22. 21:36

Igen, gondoltam, hogy mindent megmondanak majd, ezért nem is akartam kapkodni. Én innen is vettem az infókat, ami a hycosyt és hsg-t illeti, de lehet, hogy elnéztem. Megnéznétek?

[link]

Én azt vettem ki, hogy a hycosyval is meg tudják nézni az átjárhatóságot. Működik a link? Meg tudjátok nézni?

Vagy van petevezető és külön méhüregí hycosy? Így érted?

Én is kívánom neked a legjobbakat! Pussz

6714. schafko (válaszként erre: 6711. - Avike1)
2012. máj. 22. 21:33
Nagyon kedves vagy:)Köszönöm, akkor lelkileg így készülök :)
6713. schafko (válaszként erre: 6709. - Csillan)
2012. máj. 22. 21:32
Köszönöm :) A bűvös 19 :)
6712. Avike1 (válaszként erre: 6703. - Bogica977)
2012. máj. 22. 21:31
Köszi Bogicám:) hazaérünk egyből jelentkezem a jóóó hírekkel:)pussz.
6711. Avike1 (válaszként erre: 6707. - Schafko)
2012. máj. 22. 21:29
Szia ha Győrbe mész akkor altatnak,és nem kérdezik,hogy szeretnéd-e:) ölellek
6710. Avike1 (válaszként erre: 6702. - Csillan)
2012. máj. 22. 21:28
Szia Csillan aha minden a konzikor derült ki,hogy mik kellenek januárban voltunk először konzin,és márc.9 beülti,tehát nem volt sok idő a kért vizsgálatok:) Győrben volt az első lombikunk igen,sajna nem jött össze. aha holnap újabb konzi,de ez most Austriában:) ne aggódj semmin,mindent meg fognak mondani! nem ugyanaz a pete vezető,és a méh üreg HY-CO-SY:) más a neve,más az ára,és más az eljárás is:) a méh üreg vizsgálat az 15000ft,a petevezető átjárhatósági az meg 35000ft Győrben:) ha icsi lesz,akkor tuti nem lesz petevezető átjárhatósági:) ölellek,és minden jót kívánok:)
6709. csillan
2012. máj. 22. 21:24
Kedves Schafko! sok sikert kívánok neked, nektek! Sajnos nem tudok segíteni a kérdéseddel kapcsolatban, még nem volt ilyenben részem. Mi 19-én az első konzira megyünk.
6708. schafko
2012. máj. 22. 21:11
Bocs, elírtam 12-én voltunk :) Már rá vagyok kattanva a 19-re!
6707. schafko
2012. máj. 22. 21:09

Sziasztok! Egy ideje már olvasom a fórumotokat.

2 év próbálkozás után, úgy döntöttünk a férjemmel, hogy felkeressük a Kaáli intézetet. Vérvételi eredményt, peteérés eredményét és a férjem spermavizsgálatának eredményét vittük a Kőrösi doktorúrhoz május 19-én. Nálunk a gond a kiskatonák mozgásával van ( úgy tűnik ). Inszeminációra készülünk, de persze ez a következő megbeszélésen fog kiderülni. További vizsgálatokat írtak ki nekünk. Progi szintet, sp. funkcionális vizsgálatot és átjárhatóságit.

Június 19-én fogják megcsinálni ez utóbbit. Nagyon tartok tőle. Nem tudom, hogy altatást kérjek e vagy se. Szerintetek?

6706. csillan (válaszként erre: 6705. - Etna33)
2012. máj. 22. 20:26

Kedves Etna! Kösz a hozzászólást! Avitól úgy tudom, hogy a doki azt mondta neki, hogy nem átjárhatóságit csinálnak, hanem méhüregit. De ezt ő tudja, erre őt tudna most válaszolni. Én annyit tudok,hgy az átjárhatóságit többféle módon lehet csinálni. Hsg a röntgenes, a hycosy meg ultrahangos.

Nem akarok minden vizsgálatot a mensben csinálni, természetesen én is szeretném ha sikerülne minél keveseb pénzből kivitelezni a dolgot, de hormonvizsgálatot muszáj leszek pénzért, vagy a Kaáliban, mert ahogy már írtam nem fogok rá 2 hónapot várni, mint a múltkor. Ezért is akarom egyrészt megvárni a konzit, hgoy ott lemondják mi is kell, s csak azokat csinéltassam és semmit se feleslegesen. S amit lehet, én is ingyenesen szeretnék elvégeztetni. De amint tudjátok, most a 3. anpi vérvétel ideje közelegne és azt sem tudom, hogy ottm it kell nézni. Nődokimmal ezt nem írattam ki és max. a mensben csinálnák meg ilyen módon (ha csinálnák), vagy pedigv akkor legközelebb a kaáliban a következő ciklusban a konzi után. Amiket írtatok, hogy mi kéne még, látod arról nincs papírom, hogy ki kérte és miért, s azt se tudom, hogy mit kell vizsgáltatni. igaz, kaptam valamelyikőtöktől egy listát. Azt hiszem, könnyebb a konzit követően, s állítólag azért egy hónap alatt megvannak ezek a vizsgálatok, s nem kell most a levegőből találgatnom, hanem ott gondolom majd mindent felír a doki, s haladahtun ka nekünk kijelölt úton. Persze, jó az ha minél több eredménnyel érkezel, de talán még a konzit követően sem kell majd sokat várni az erdményekre.

Remélem, apud jobban lesz, s próbáljon meg nem félni :(

A kicsidnek örülök :)

6705. etna33
2012. máj. 22. 19:56

csillan!

a petevezeték átjárhatósági ugyanaz, mint a méhüregi vizsgálat, csak többféle képpen hívják. hsg-hycosy, méhüregi lehet, h kis külömbség van közte,de lényeg ugyanaz, így amit évi írt, ugyanaz, mitn amit mi leírtunk. ha minden vizsgálatot a mensbe csináltatsz meg, akkor duplájába fog kerülni a lombik ,ami amúgy sem kevés pénz,de persze nem akarok a zsebedben turkálni. hamár úgyis fizetni akasz, akkor csináltass mindent győrbe. ugyanazon az áron dolgoznak, mint a mens. de hangsúlyozom, h horror árakat fogsz kifizetni olyan dolgokért, amik ingyen lennének. ezek a vizsgálatok mindenkinek kellenek, annyival előrébb vagy, amennyi leletet viszel. ami eltérő lehet az az immunológia, amit a konzin mond meg a doki a vitt leleteid alapján. egy-két utat megspórolsz, ha viszed előre a leletet. akkor a méhüregit is meg tudod beszélni, h mikorra esik. szerintem még közel egy hónap alatt minden lelet meglehet a hormonon kívül.

évi kitty holnapra megy a drukk, kiért is kell még drukkolni?

sajnos apum nincs túl a nehézén a ct nem mutatott ki agyvérzést, hanem sztrokja volt és a szív uh-ja nagyon rossz volt. túlesett egy infarktuson, nem tudni mikor és elhalt a szíve nagy része :( ha a dokik bevállalják, akkor megcsinálják a szívkatétert és utána mondják meg a hogyan továbbot. szegény úgy fél.

nem tudom, h írtam- e de túl vagyok a genetikán, remélem a vv eredménye is jó lesz, ez kb hétfőre jön meg. nyakiredő ok volt, 66 mm az ülőmagassága, majd egy cm-rel nagyobb, mint boti ilyenkor :D a doki nagy csalódás volt, 5 perc alatt letudott, semit nem láttam a babából, felvette azért dvd-re, szerintem fütyit láttam a lába között, de olyan ócska uh-ja volt, h még a gyereket is alig láttam, csak itthon a plazma tv-n!

6704. csillan
2012. máj. 22. 19:49
Avike! Most olvastam a történeted. Rendben van már minden? Nagyon drukkolok!!!
6703. Bogica977
2012. máj. 22. 19:25

Avike

Nagy kalappal holnapra++++++++++++++++++++++

Ölellek!!

Meg mindenkinek,aki holnap megy!!!!

6702. csillan (válaszként erre: 6701. - Avike1)
2012. máj. 22. 19:02

Huhh, köszi Avike! Én is így gondoltam :) KOnzi és ott majd kiderül minden. Megnyugtató, hogy nem volt átjárhatóságid, mert egyébként nálunk is ez a helyzet. Kevés a spermium, s ezért az andrológus lombikot (ICSI) javasolt. Ti is a győri Kaáliba jártok, igaz? Te sem csináltattál előre meg mindenféle vizsgálatot? Remélem, nekem sem kell majd átjárhatósági. Ez lesz az első lombikunk, s remélem, sikeres lesz.

Természetesen köszönöm a többiek tanácsát, segítségét. Most 3. napi vérvétel kell majd. A többivel pedig szerinted is várjam meg a konzit?

HA jól emlékszem újabb konzira készülsz. Sok sikert, ne izgulj :) bár én is nagyon izgulós vagyok. Pussz :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook