Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Epa! Ez erősen ikergyanús! :-) Gratula!
Etna!Remélem apud hamarosan jobban lesz!
Avike! Ennek most sikerülnie kell!
Avike
Sajnálom,annak viszont nagyon örülök,hogy nemsokára kezdhettek megint)))
Lesz megint kiért nagyon izgulni)))))
Ölellek )))
Fantasztikusak, bíztatóak ezek a gombás hírek! Még ez is! :((( Hogy lehet ezt bírni?! Gondolom úgy, hogy a baba érdekében mindent...
Jobbulást azoknak, akik ezzel küzdenek!
És van olyan is, hogy nem szenvednek ilyentől kismamák (Lombikosok), vagy ez szinte garantált?
epa!
nekem is hasonló érték volt, gratula. nekem előtte volt gombám a hüvelytisztaságin mutatta ki. ige, mindent együtt kell dugni, fasza jó. én botival végig begombásodtam, hormonok is közrejátszanak. most azóta sincs. szerintem a 12. hétre úgy fogod várni, h vége legyen a sok kúpnak :D a lényeg, h én vettem anno holttegeri sót gyógyszertárban és néha egy kis lavornyi vízbe beleültem a sóba, tökre elmúlt. de nem telt el egy hét és újra jött. a terhesség végével elmúlt. nem kell nagyon megijedni, sokan szenvednek ettől kismamák. csak ne kezd el fetrőtleníteni mindent mint én, mert akkor csak jobban kihal a ph értéked. az intim mosakodó gélt is próbáld lecserélni, én kamillás vízzel tisztálkodtam. nehéz volt megszokni.
évi, kitty mi újság?
Hello Lányok,
előrehozattam a vv időpontját, mert úgy éreztem a napokban, mintha valami fertőzés bújkálna hüvely tájékon, és beparáztam, nehogy valam gáz legyen, gondoltam inkább nézzék meg mindél előbb.
Úgyhogy ma voltam vérvételen a 13. napon, és 600valamennyi a hcg-m!!!
Azt mondta a főnővér, hogy nagyon szép, stabil terhesség :))
Lányok nektek is volt hasonló, hogy a sok utro meg crinon megborította a hüvelyflórát és megjelent valami gomba?
Én most kaptam rá valami hüvelykúpot, de az idegesít egy kicsit, hogy akkor ezt most az utrókkal együtt tegyem be este?
Igen, gondoltam, hogy mindent megmondanak majd, ezért nem is akartam kapkodni. Én innen is vettem az infókat, ami a hycosyt és hsg-t illeti, de lehet, hogy elnéztem. Megnéznétek?
Én azt vettem ki, hogy a hycosyval is meg tudják nézni az átjárhatóságot. Működik a link? Meg tudjátok nézni?
Vagy van petevezető és külön méhüregí hycosy? Így érted?
Én is kívánom neked a legjobbakat! Pussz
Sziasztok! Egy ideje már olvasom a fórumotokat.
2 év próbálkozás után, úgy döntöttünk a férjemmel, hogy felkeressük a Kaáli intézetet. Vérvételi eredményt, peteérés eredményét és a férjem spermavizsgálatának eredményét vittük a Kőrösi doktorúrhoz május 19-én. Nálunk a gond a kiskatonák mozgásával van ( úgy tűnik ). Inszeminációra készülünk, de persze ez a következő megbeszélésen fog kiderülni. További vizsgálatokat írtak ki nekünk. Progi szintet, sp. funkcionális vizsgálatot és átjárhatóságit.
Június 19-én fogják megcsinálni ez utóbbit. Nagyon tartok tőle. Nem tudom, hogy altatást kérjek e vagy se. Szerintetek?
Kedves Etna! Kösz a hozzászólást! Avitól úgy tudom, hogy a doki azt mondta neki, hogy nem átjárhatóságit csinálnak, hanem méhüregit. De ezt ő tudja, erre őt tudna most válaszolni. Én annyit tudok,hgy az átjárhatóságit többféle módon lehet csinálni. Hsg a röntgenes, a hycosy meg ultrahangos.
Nem akarok minden vizsgálatot a mensben csinálni, természetesen én is szeretném ha sikerülne minél keveseb pénzből kivitelezni a dolgot, de hormonvizsgálatot muszáj leszek pénzért, vagy a Kaáliban, mert ahogy már írtam nem fogok rá 2 hónapot várni, mint a múltkor. Ezért is akarom egyrészt megvárni a konzit, hgoy ott lemondják mi is kell, s csak azokat csinéltassam és semmit se feleslegesen. S amit lehet, én is ingyenesen szeretnék elvégeztetni. De amint tudjátok, most a 3. anpi vérvétel ideje közelegne és azt sem tudom, hogy ottm it kell nézni. Nődokimmal ezt nem írattam ki és max. a mensben csinálnák meg ilyen módon (ha csinálnák), vagy pedigv akkor legközelebb a kaáliban a következő ciklusban a konzi után. Amiket írtatok, hogy mi kéne még, látod arról nincs papírom, hogy ki kérte és miért, s azt se tudom, hogy mit kell vizsgáltatni. igaz, kaptam valamelyikőtöktől egy listát. Azt hiszem, könnyebb a konzit követően, s állítólag azért egy hónap alatt megvannak ezek a vizsgálatok, s nem kell most a levegőből találgatnom, hanem ott gondolom majd mindent felír a doki, s haladahtun ka nekünk kijelölt úton. Persze, jó az ha minél több eredménnyel érkezel, de talán még a konzit követően sem kell majd sokat várni az erdményekre.
Remélem, apud jobban lesz, s próbáljon meg nem félni :(
A kicsidnek örülök :)
csillan!
a petevezeték átjárhatósági ugyanaz, mint a méhüregi vizsgálat, csak többféle képpen hívják. hsg-hycosy, méhüregi lehet, h kis külömbség van közte,de lényeg ugyanaz, így amit évi írt, ugyanaz, mitn amit mi leírtunk. ha minden vizsgálatot a mensbe csináltatsz meg, akkor duplájába fog kerülni a lombik ,ami amúgy sem kevés pénz,de persze nem akarok a zsebedben turkálni. hamár úgyis fizetni akasz, akkor csináltass mindent győrbe. ugyanazon az áron dolgoznak, mint a mens. de hangsúlyozom, h horror árakat fogsz kifizetni olyan dolgokért, amik ingyen lennének. ezek a vizsgálatok mindenkinek kellenek, annyival előrébb vagy, amennyi leletet viszel. ami eltérő lehet az az immunológia, amit a konzin mond meg a doki a vitt leleteid alapján. egy-két utat megspórolsz, ha viszed előre a leletet. akkor a méhüregit is meg tudod beszélni, h mikorra esik. szerintem még közel egy hónap alatt minden lelet meglehet a hormonon kívül.
évi kitty holnapra megy a drukk, kiért is kell még drukkolni?
sajnos apum nincs túl a nehézén a ct nem mutatott ki agyvérzést, hanem sztrokja volt és a szív uh-ja nagyon rossz volt. túlesett egy infarktuson, nem tudni mikor és elhalt a szíve nagy része :( ha a dokik bevállalják, akkor megcsinálják a szívkatétert és utána mondják meg a hogyan továbbot. szegény úgy fél.
nem tudom, h írtam- e de túl vagyok a genetikán, remélem a vv eredménye is jó lesz, ez kb hétfőre jön meg. nyakiredő ok volt, 66 mm az ülőmagassága, majd egy cm-rel nagyobb, mint boti ilyenkor :D a doki nagy csalódás volt, 5 perc alatt letudott, semit nem láttam a babából, felvette azért dvd-re, szerintem fütyit láttam a lába között, de olyan ócska uh-ja volt, h még a gyereket is alig láttam, csak itthon a plazma tv-n!
Avike
Nagy kalappal holnapra++++++++++++++++++++++
Ölellek!!
Meg mindenkinek,aki holnap megy!!!!
Huhh, köszi Avike! Én is így gondoltam :) KOnzi és ott majd kiderül minden. Megnyugtató, hogy nem volt átjárhatóságid, mert egyébként nálunk is ez a helyzet. Kevés a spermium, s ezért az andrológus lombikot (ICSI) javasolt. Ti is a győri Kaáliba jártok, igaz? Te sem csináltattál előre meg mindenféle vizsgálatot? Remélem, nekem sem kell majd átjárhatósági. Ez lesz az első lombikunk, s remélem, sikeres lesz.
Természetesen köszönöm a többiek tanácsát, segítségét. Most 3. napi vérvétel kell majd. A többivel pedig szerinted is várjam meg a konzit?
HA jól emlékszem újabb konzira készülsz. Sok sikert, ne izgulj :) bár én is nagyon izgulós vagyok. Pussz :)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?