Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
köszönöm Avike, aranyos vagy :)
Szia nagyon örülök a sikerednek:) tapasztalatból annyit tudok mondani,ha netán barnás pecsételésed jelentkezne a nemvárt napja körül.ne hagyd magad lerázni!! nekem ha időben kezelték volna a progit,akkor talán vastagabb nyálkahártya lehetett volna. abből tudtam,hogy nem jó,hogy 1-2 napra megszűnt a mell feszülés. azt tedd ami jól esik:) ha kedved van sétálj,vagy light osan pakolássz,és pihenj,ha jól esik,bár én úgy gondolom jobb a vérkeringés,ha nem egész nap fekszünk:) hallgass kellemes zenét,vagy bármi amitől jó kedved van:)Minden okés lesz ne aggódj semmin:) tudom könnyű mondani,de pozitívitás jót tesz neked és az apróságoknak is:) nagy ölelés.
drukkolok a szép hcg-hez!
2db 3 naposat, egy 8 és egy 6 sejteset.
Én a 8 sejtesre gyanakszom, az nagyon strammnak tűnt a monitoron :)), de nagyon bízom a kis 6 sejtesben is!
Epa, gratu, mekkora embriket kaptál vissza és hányat? Lehet, hogy többen is vannak?
Epa! De jó, vigyázz magadra! Sok pihi, no stressz és csak pozitív gondolatok. Nekem ez segített.
epa nagy gratula! Én pihengettem, próbáltam nem agyalni, utróztam és nem volt gond.
Nagy gratula a sikerhez!!!!!
Most tényleg pihiz, kis mozgással. Saját tapasztalat a Letroxxal kapcsolatban: én pajzsmirigy miatt szedem, már lassan 2 éve. Szedtem a beültetés alatt is, nem okozott problémát.
Hatalmas gratuláció!!!!
Vigyázz magadra, pihenj sokat!
De azt mondták akiknél ugyan így sikerült:mozogni is kell!Nem nagyon csak séta!
Én is gratulálok!, s remélem minden rendben lesz :) Tanácsot én sem tudok adni :(
Szia! Én most hívtam, nincs időpont, de maguktól nem is mondták, hogy mikor érdeklődjön az ember. Megértem... Bár, lehet, hogy az egyik recepciós szól, a másik meg nem. Sokszor mondtak már ilyet, hogy hét közepén lehet érdeklődni, jobb, mint a semmi, kiváncsian várom!
De jóó! Mi még mindig várunk :(
:)) aranyos vagy, köszönöm szépen!
Sok sikert Neked, nagyon jó kezekben leszel!
Hűűű, nagy gratula!!! Gyorsan le is kopogom, minden rendben lesz! :-). Én nem tudom, mire kell figyelni, még nem volt beültetésem, pozitív tesztem sem, de nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Ja, igen, egyet tanácsolhatok, pihenj nagyon-nagyon sokat!!!:-D. :-D. yuppijéééé
Hűűű, nagy gratula!!! Gyorsan le is kopogom, minden rendben lesz! :-). Én nem tudom, mire kell figyelni, még nem volt beültetésem, pozitív tesztem sem, de nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Ja, igen, egyet tanácsolhatok, pihenj nagyon-nagyon sokat!!!:-D. :-D. yuppijéééé
Hello Lányok,
először is Etna, nagyon remélem Apukád mihamarabb rendbejön, nagyon sajnálom :((!
De hogy egy kicsit feldobjam ezt a hétfőt: tegnap ET+10 napon pozitvat teszteltem!!!!!!
Egyszerűen még ma sem hiszem el :))))
Ehhez kapcsolódóan egy kis tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól, hogy mik azok amikre nagyon figyeljek oda, hogy velem maradjon-vagy maradjanak a picikéim?
Csütörtökön lesz vérvételem, ott ha jól tudom néznek progeszteront, de van még valami amit érdemes csekkolni az első időben, nehogy gázt csináljon?
Attól parázok egy kicsit, hogy a stimulálás első vérvételénél kimutatták, hogy nagyon magas az Anti TG-m, és kaptam is rá rögtön Letroxot. De állítólag ez okozhat vetélést. . .
Nagyon megköszönöm ha megosztjátok a tapasztalaitokat!
Ma hívtam a győri Kaálit, azt mondták, hét közepe felé lehet érdeklődni időpontok iránt, akit érint. /Szerda, csüt/
Etna mihamarabbi gyógyulást apukádnak!
Kincső, örülök, hogy kaptál időpontot!Megérte a sok telefonálás! :) :)
Etna, remélem, Apukád gyorsan helyrejön! A BMC-c fórumon valaki érdeklődött az Embryo Glue-ról, úgy emlékszem, Te tudsz erről többet, így Hozzád irányítottam, bár valószínűleg most nem a fórumozással vagy elfoglalva.
Sok erőt kívánok!
Etna,kitartást,és mihamarabbi gyógyulást kívánok apukádnak.
Képzeljétek el,hogy 24-ére kaptam időpontot Körösi doktorhoz,mert valaki visszamondta,és nekem ideadták.Nagyon izgulok,hogy mi lessz.
etna! Szorítok!!!!! Biztos rendben jön!! Az eü-t meg ne is mond. Az maga a katasztrófa!!! Szörnyű!
Jaj Etna, én is nagyon szorítok, hogy apukád rendben legyen!
Drukkolok, hogy minden rendbe legyen.
Etna
Drukkolok,hogy hamar rendbejöjjön++++++++++++++++++++
Ezt mondták? Mert ha igen, hát eldobom az agyam!
Sok erőt Etna! MIt modtak egyébként? Milyen álapotban van?
Jéézus minden összejön neked szegényem!Kitartás,rendbe fog jönni,hisz szeretné látni a legeslegújabb kis unokáját! ölellek drága,és szorítok,hogy minden okés legyen!
lányok kérek egy kis drukkot, apukámat ma elvitte a mentő tüdőembólia :( 5 órát vártunk a sürgősségi folyosóján, mikor már tudták, h ez a gond és meg sem mozdulhatna. király az eü helyzet. nincs kacsa a kórházba, vigyünk befőttes üveget címszóval!!!!
szióka. nekünk 2-re kell menni! mindenképp jelzem,hogy mi volt:) Izgatott vagyok nagyon,nagy a tét:) Életünk értelmeit várjuk az intézménytől:) puszik. szép napot.
További ajánlott fórumok: