Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szia Csillan,
én már hcg vérvételre megyek, nekem az első időpontom még márciusban volt (de elég sokat vártam rá, kb 2 hónapot)
De telefonálj minden nap!
sziasztok,
én 24-én megyek, de kár, pedig tényleg jó lett volna megismerkedni :(
Húú Lányok én küzdök a mellfájdalommal és a hányingerrel, ma vagyok 7. napon, bízzunk benne, hogy nem csak az utrotól :))
Szerintetek 3 napos embriókkal hányadik napon érdemes először tesztelni?
Szioka.
23-án Győrbe mentek és hány órára?
Mert mi is 23-án megyünk,először a férjemnek lesz egy spermavizsgálata,9körül és talán 11 körül megyünk Bogához,szerintem délig tuti ott leszünk.
Biztos találkozunk akkor,legalább kicsit személyesen is megismerhetnénk egymást.
hát én mint habituális vetélő elmondhatom, h az ismerősöd orovosa egy nagy fax. pontosan kell meddőségibe menni ,mert az is meddőség, aki nem tud teherbe esni és az is aki nehezen hordja ki, mint én. ha pesti a barátnőd, ajánlom neki dr fülöp vilmost ő a habituális vetélők nagymestere, keressen rá a neten. nekem ő jött rá a bajomra 4 vetélés és 5 halott baba után. nekem immunológiai oka van, nagyon alapos a kivizsgálása én a heléyben nála kezdenék és utána irány a meddőségi.
amúgy tényleg nem mindegy milyen dokija van az embernek, aki ezt a baromságot mondta neki, azt gyorsan hagyja ott. amúgy az enyém sem volt ott ma a toppon. megyek másikhoz is genetikára, mert ez nagyon elnagyolta. 3 perc alatt letudott 25 ezerért, igaz ebben volt kombinált vv is, de akkor is, 3 perc alatt végig tudta nézni a gyereket, a méhemet és a méhszájat is? érdekes.
Nem mindegy ki milyen orvoshoz kerül sajnos!
Sokszor a kérdésekre sem nagyon akarnak válaszolni!
Nem segítenének, hova fordulj a problémákkal!
Tisztelet a kivételeknek!
Remélem holnap sikerül időpontot kérned!
Kitartás!
sziasztok csajok!
látom az időpont mizéria még mindig megvan. reggel 8-kor kell őket hívni, minden nap, naponta egyszer elég, mert nem nagyon van üresedés, úgyhogy nyugi, én is így jutottam be, h lett üresedés másnapra. két hét telefonálgatás után. de szokjátok meg, mert utána is azért lesz egy-két ilyen, h erre-arra időpont kell és nem lesz. de a lényeg a gyerek és azt nagy bizonyossággal győrben össze fogják hozni, ha nem is mindenki olyan szerencsés, mint én, h elsőre.
jelentem ma voltam genetikán és végre nem kell már dugdosnom az utrot és a crinone-t :D már ma este is csak 2 utro kell, crinone nem :D aspirin megy tovább. egy hónap várakozás után végre láttam a kis haspókomat. jaj lányok, olyan szép dagi :D és milyen nagy, 66 mm az ülőmagassága, nyakiredő 2,1 mm. jóval nagyobb kölök,mint botivolt. de nem olyan "rendes" mert ő most nem mutatta meg magát. boti ennyi idősen szépen megmutatta a fütyijét. ő nem, sőt magát sem, mert totál befúródott a lepénybe és vidáman hátatfordított nekünk :D kua kölke, most megint várhatok egy hónapot, h lássam :D
persze, h ne legyen minden meseszerű a lepény nagyon közel van a belső méhszájhoz, ami a bevarrást akadályozza és már most kezd nyílni. még nem vészesen, megfelel egy gyereket szült nő méhszájának (belső) de ha a következő uh-nál tovább nyílik, akkor onnantól szigorú fekvés, mert bevarrani nem lehet a lepény közelsége miatt. remélem erre nem kerül sor, mert 5 hónap fekvést nem bírnék ki boti mellett. de optimista vagyok, minden ok lesz, ahogy eddig is az volt.
sok sikert mindenkinek, évikém téged árgus szemekkel figyellek és az összes kezem-lábam csuriban.
Sziasztok
Írtam már régebben is,de ismét írom)
Mi úgy telóztunk,hogy ne legyen nekünk sem kellemetlen,hogy anyum meg 2 barátnőm,akik gyesen otthon vannak épp,velük felváltva hívogattuk az intézményt.Így egy emberre kb 4 naponta került ráa sor)
Kitartást csajok!!! lesz időpont,utána meg gyorsan beindulnak a dolgok)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?