Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
sziasztok!Az alacsony progira kaptál 2db Utrót naponta?vagy összesen 2,vagy hogy....?A beülti után nem adtag progit semmilyen formában,csak mikor nézték vv-en a progiszintedet?előbb nem adtak se Crinone-t,se Utrót,se injekciót,semmit?????
szia semmi gond,nem olvastad félre. beülti márc 9,8 nappal később + teszt,14 nap múlva vérvétel 465 hcg,viszont alacsony progeszteron szint 14. et+17 vérvétel 2000hcg,ekkor barna váladék,10 napig barnázás,majd újra Kaáli ultrahang,ekkor már nem éltek az angyalkáim:(az alacsony progi szintre kaptam plusz 2db utrogestant,de máár késő volt sajna. puszik.
Örülök, hogy sikerült! :) Konzitól nektek is gyorsan ment. Jó egészséget nektek és boldog babavárást!
csillan nálam is jan eleje konzi, valentin nap beülti, és meg is maradt a baba. :)
Ritusom! Már mindjárt a 32. hét?! Remélem még látlak nagy pocakkal a nyáron! :D
Köszönöm, hogy írtál! Gratulálok a kis pocaklakóhoz :) és kívánok nektek minden jót! Te sokat vártál időpontra? S maga az eljárás mennyi időt vett igénybe (már amíg eljutottatok a beültetéshez)? - ha kérdezhetem. Bár, gondolom, ez pár, probléma függő. Én kiváncsi vagyok, mikor kapunk időpontot :S, remélem nem maradtunk le. Esetleg arról lehet tudni valamit, hogy milyen gyakran adnak ki időpontot konzira? Recepción nem tudtak sok mindent mondani, ahogy már írtam is. Talán ti sem, ha már ők sem :D csak gondoltam, megkérdezem, hátha :)
Szia! Tény, hogy Boga dokihoz talán kicsit könyebb időpontot kapni. Kicsit csöndes, nem beszél feleslegesen, de ha kérdezel arra teljes mértékben válaszol.Ő is nagyon jó szakember. Mi hozzá jártunk, de mind a 2 beültetést Körösi doki csinálta...... pingvinkénk ma 31 hét+4 napos pocaklakó.
Szia! Köszi az infót. Ha ez most történt, akkor jó neked, mert mi már áprilistól hívjuk őket és még mindig semmi. Nem tudnak újat mondani, csak azt, hogy érdeklődjünk, nem tudják mikor ad ki a doki időpontot. Mi a Kőrösi Tamáshoz szeretnénk menni.Esetleg a másik doktorhoz már kaptunk volna időpontot? - ma néztek utána a recepción, de most neki sincs szabad "ideje", de ebből nekem úgy tűnik, hogy talán hozzá könnyebb bejutni...Igaz, vagy tévedek? Esetleg vélemények, róla (Dr. Boga Péter), aki már járt nála?
Szioka,ne haragudj,hogy érdeklődöm,de mi történt és miért????De lehet csak valamit félreolvastam,akkor ne haragudj.
Én május 2.-án hívtam őket és júni. 1-re kaptam időpontot!
Sajnálom, és remélem, most rendben lesz minden! A legjobbakat!
Aham gyors volt,és örültem is,de sajna csak 6 hétig tartott az örömöm,örömünk:( de már készülünk a következőre,mert nem vagyok az a fajta aki feladná:)puszik.
Neem? pedíg egyszerű a vérbőség idézi elő:) ami ugye van terhességnél:)ölellek.
ez vicces, erről még nem hallottam :))
hű, ez gyors volt, igaz? Úgy tűnik, ez változó mindenkinél. gondolom, örültél :)én is remélem, hogy sikerül mihamarabb eljutni. Jól vagytok?
mensi naptárat úgy kell érteni,hogy felírod az időpontokat amikor megjött havonta,max azt hogy hány naposak,én pl leírtam január 28 napra február 29 napra...
szia december közepén hívtam,január konzi,március 9 beültetés:)
Szia ne aggódj már kérlek:) nem lehet érezni a beágyazódást! néha jobb,vagy bal oldalon szúrkál kicsit,de az sem törvényszerű,elmondom honnan tudni hogy beágyazódott! sötétedik a mellbimbó,és a szemérem ajak:)Minden jó lesz:) gondolkodj pozitívan,és bevonzod a babádat:)ölellek.
én december elejétől kb január végéig minden nap odatelefonáltam, és végül január végén március 1-re kaptam időpontot.
De sztem nagyon változó lehet, attól függően épp mennyire elfoglaltak a dokik.
az mindenesetre sanszos, hogy sokszor kell telefonálni!
Köszi Avike aranyos vagy :)
Beadtam a szurit, lesz ami lesz!
Most viszont azon aggódok, hogy nem érzek semmit a hasamban...
szerintetek van olyan, hogy az ég világon semmi jele nincs és mégis beágyazódik?
Mert spontán terhességnél nyilván nem minden percben ezt figyeli az ember, persze, hogy nem vesz észre semmit. De így se, hogy "résen vagyok" :)?
Sziasztok! Meg tudná nekem vki mondani, hogy a győri Kaáliban kb. mennyi idő után sikerül időpontot kapni az elsőkonzultációra? Gondolom, több mindentől függ, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki mostanában járt ott mennyit várt, míg tudták fogadni, míg sikerült időpontot kapnia? (hetek, hónapok?)
Dy25,megjött a mensid?Hívtad Őket,hogy mikor mehetsz majd,a 20.napon?
Köszönöm lányok,most nagyon megnyugodtam,kinyomtatok egy csomó hőgörbét,aztán elemezhetik:-)
nekem is ezt mondták, én rendesen fel is készültem, aztán csak annyit kérdeztek hány naposak a ciklusaim.
tőlem ilyet nem kértek, de szerintem a ciklusvezetés alatt ők 6 havi mensinaptárt kérnek, ha hőgörbét viszel,az extra jó!!!!
Sziasztok.
Azt szeretném tőletek megkérdezni,mert sajnos a recepciós nőtöl nem kérdeztem meg,hogy mikor megyünk az első konzultációra,milyen ciklus vezetést kell vinni?Nekem a nő mondta,hogy vinnem kell 6 havi ciklusvezetést.Mondtam,jó,de Én speciel a hőgörbéimre gondóltam,mert az sok van nekem.Vajon azt kérik?Tőletek is kértek ciklusvezetést?
sziasztok!
Nekem 3 inszemem volt, és egy fél lombikom!
Lombiknál, rendes gyógyszer adagnál nem akartak nőni a petesejtek (ultrahangon)kérdeztem a dokitól ez mért lehet, ő erre megvonta a vállát, nem tudja ha nem reagálok a gyógyszerre akkor ő nem tud mit tenni!3 embernyi gyógyszert szúrtam magamba,így is csak 3 petesejtem lett!Leszívásnál ebből csak 1 lett mert a másik kettőbe csak folyadék volt!A doki így adta elő: magának csak egy lett imátkozon!Sajnos nem termékenyült meg!Ez januárban volt!
Azóta semmi gyógyszert nem szedek egyedül barátcserjét 3 hete!Győről csak jót hallottam eddig, remélem itt tudnak nekem segíteni!Várom már a júni. 1-et!
Akiknek sikerült és babáznak gratulálok!
Akiknek még pocaklakójuk van elviselhető szülést!
Akiknek még nem türelmet és kitartást!
drága ne aggódj semmin azért voltam oly rövid,mert mostanság kevés az időm azért van a mellfeszülés,mert a hormonok készítík fel a kisbabádnak legyen tejcije:) nem gondolom,hogy bármi gyógyszert adnának a dokik amire nincsen szükséged,csak hát nem vagyunk egyformák,és egyénenként változik a gyógyszeres kezelés is:) minden jó lesz meglátod:)
További ajánlott fórumok: