Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok!
Okt.kozepére van időpontunk konzira.
De ma hívtam őket hogy nem lesz a hormon papírom mert pont akkora jön meg a mensim.hivtam a kaálit,azt mondták semmibaj.
Online konzultáció lesz valószínűleg,ők tudnak majd e-mailbe küldeni beutalót.
Nem értem,mi az az online konzi?😕😮
Szia. Időpontot kapni Győrbe nagyon nehéz, gondolom ezt olvastad itt a fórumon, van akiknek hónapokba telik, mire bekerülnek. Itt nem futószalag van.
Az ország - szerintem mondhatni így - legjobb orvosa múlt héten sajnos elhunyt, így Boga doktor egyedül maradt. Valószínűleg így még nehezebb lesz a bejutás.
Angyalok vigyázzák álmát drága Dr.Úr😭
Hiszem,hogy fentről is sokaknak segíteni fog,mert a lelke ott van az Intézetben!!!!
Ő volt az intézet lelke, az biztos..
Nagyon tetszett, amit a püspök úrnak írt 3eve, amikor a lombikot bűnnek nevezte. Akkor még nem sejtettük,hogy ez lesz az utunk, de Kőrösi dr nyilatkozata olyan megnyugtato volt.
Igen, sok éven keresztül küzdött daganatos betegséggel. Méltósággal viselte, a hivatásának élt, a véksőkig dolgozott lelkiismeretesen. Megszakad a szív. 💔 😢
Júniusban született unokája, még láthatta, találkozhatott vele.
Én is most hallottam 😥
Személyesen nem ismertük, de párszor láttuk az intézetben.
Szerintem az egész életét erre tette fel, nyugodjon békében.
Szomorú hírt tudtam meg. Drága Kőrösi doktor tegnap reggel eltávozott az élők sorából! 😢 Mindannyian szerettük és tiszteltük. Pótolhatatlan, fantasztikus emberrel lett kevesebb a földi lét. Angyalok vigyázzák örök álmát! 🖤
Soha nem felejtjük! Örök hálával és szeretettel gondolunk Rá!
Sziasztok!
Engem az érdekelne hogy adnak ki tb-s időpontokat,lehet oket hívni telefonon? 😊
Köszönöm!
Sziasztok! Van köztetek aki "online megbeszélés"/"online konzultáció" keretében várja valamelyik orvostól a választ? Mennyi idő után kaptatok választ? Megbeszélésre igaz hogy július elejétől újra fognak időpontokat adni?
Köszönöm :)
Szia. Szerintem Győrben nincs egységes séma semmire, mindenkinek személyre szabottan írják ki a terápiát.
Prolutex mellé vagy Utrogestant, vagy Crinone-t szoktak adni.
Clexane-t meg akkor ad, ha van véralvadás probléma, de azt is egyéntől függően.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?