Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
sziasztok!
Azzal hogy regiztem már biztos,vagy még sorsolnak?
Remélem legalább egyiknek összejön,én Viktornak csináltam,Laci meg Levinek.
Gratulálok!!!
Igen, Gyöngyösön is van olyan bolt, csak mikor mi regiztünk, még nem volt az üzletek között.
sziasztok!
Na csajok sikerült regisztrálni,mind a ketten külön gépről mindkét gyereknek.Remélem valamelyiknek sikerül,de én Gyöngyöst jelöltem meg átvevő helynek.
Sziasztok!
Mi már megtartottuk a szülinapi "buli-t"!Norina felvágta a tortáját ,eljöttek mamáék ,és nagyon örült az ajándékoknak.11.52-kor született 8 éve.Istenem, mintha most lett volna.Életem első legboldogabb napja volt akkor.Mégegyszer boldogot nektek is!!!!!!!!!!!
sziasztok!
Viktor nagyon várta a mai napot, szülinapi buli neki és Levinek is:-))
Apa éjszakás volt most alszik, nekem meg főznöm kéne meg a gyerekkel is foglalkozni, hogy ne ébresszék fel az apjukat. Délután jönnek a vendégek délbe leteszem Levit aludni még a tortájé is el kell mennünk Viktorral. Minden évben verdás tortát kért, most pókembereset akart, remélem ez is szép lesz. Már most álmos vagyok fél 7-kor keltek a fiúk, én bírnék még aludni.
Halihó!!!
Most akartam beírni a vigantos cseppet,de olvastam,hogy már tudjátok!!
Nagyon durva,hogy ez már szept.3.óta tudott,de senki sem szól róla(védőnő-gyerekorvos) :-(
A miénk már tudta.
Vissza is vittem egy bontatlan, de listán szereplőt, nem váltotta vissza.
Újat recept nélkül nem ad.
Megmutatta az OEP-től kapott emailt, miszerint/a teljesség igénye nélkül/:
"nyugodtan be lehet adni, nem lesz tőle semmi probléma"..hát köszi!
Szedesse be a saját gyerekével...
köszönjük:-)
milyen jól tájékozottak a patikusok:-(
Nagyon boldog szülit Viktornak!!!!!!!
Hókuszka eltünt?
Voltam a helyi patikában,és tőlem tudta meg a gyógyszerésznéni a vigantolos bulit.
sziasztok!
Csajok nagyon megy az idő Viktor nagy fiam 13, 52-kor 5éves lesz:-))
Hétvégén nagy dupla szülinapi buli lesz nálunk, már nagyon várja. Tőlünk már megkapta az ajándékát, persze most mindenkitől legót kért, az az új sláger nála.
Szia!
Köszi!Ez nagyon tuti mert az én tündéri kislányom pici babakora óta rágcsálta a végét.Van egy üres üvegem,meg egy majdnem kifogyós és mind a kettő benne van a listában.Most akkor semmilyet ne adjak neki,addig amíg nincs újabb?Te sem adsz?
Sziasztok! Végre süt a nap!
Nekünk Botond első szülinapján két torta volt, de a figurálisat, ami a drágább volt, kapta!
sziasztok!
3 tortát rendeltem a héten,hétvégére Viktornak egy nagyot és Levinek egy kis zsúr tortát és még az oviba is egy kis zsúrt,7000 forint kevés volt rá:-( Ilyenkor jó lenne tudni tortát csinálni!