Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Akkor Te tudsz mást is mint az Annamari férjét? Elég aggasztó:(
Matilda ne idegeskedj, mert tutira megoldja valahogy.
Mohos dokinál néha azt érzem nincs lehetetlen :-)
Viszont ha marcangolod magad akkor csak rosszabb lesz az a fránya fekéj.
Én is beszéltem Veszprémi műtöttel és Ő is megfázott a műtőben mert nagyon hideg volt!!
Én februárban megyek a műtétre, lehet ott fagyok meg? :-)
Nekem azt mondta a doki, hogy előző nap délben könnyű ebéd és kész, a folyadék pedig éjfélig.
AnnamariCsabi!
Mi újság a férjed hogy van? Hazaengedték már?
Tüdőgyulladása rendbe jött?
Igen:) a műtétet követő 14-ik nap.
Azt tudja esetleg vki hogy Debrecenben mikor van a varrat szedes?
En is csak az elejet olvastam majd annyi velemenyt alkottam h mennyire okos mindenki es befejeztem.Nem idegesitem magam en se rajtuk.Valoszinuleg tenyleg az van a hatterben hogy irigyek. :( De ez legyen az o problemajuk nem a mienk :) nagyon el vagy tunve Matilda minden rendben?Hianyolom a blogodat is :( Ugy olvasnam tovabb :)
En csak a kozvetlen kornyezetemnek mondtam el mire keszulok de mindenki tamogat es azt mondja h sokkal jobb lesz nekem hiszen aki ismer tudja h mekkora onbizalom hiannyal kuzdok emiatt.En fosulizok ott nem tudja senki meg nem dontottem el h mit mondok ha rakerdeznek a nagy fogyasra de lehet majd csak valami nagyon szigoru dietara fogok hivatkozni.
Udv a csoportban steca! :) A ferjedet mikor mutik?Te kb akkor jossz majd ki amikor en befekszem (jan.17).Mar nagyon varom! :)
Tudtok segíteni? Műtét előtt mikor van utolsó étkezés, folyadék fogyasztás?
Nem is szabad idegesíteni magunkat. Főleg amikor így is sok az aggódni való. Hogy vagy? Hogy érzed magad lelkileg? Semmi sincs veszve, ez biztos. Szóval amennyire lehet maradj pozitív. Csak inkább maga a gyomorfekély mint betegség aggasztó. Majd mindenképp meséld el ha válaszol a doki. Nagyon szurkolunk!
Az elején elvileg a műtét alatt megtelsz levegővel,az kijön. Utána amíg nem tér magához az emésztőrendszered az átalakulás után biztos lesznek ilyen kellemetlenségek. De hála égnek a záróizmunk még működik,azzal tudod szabályozni,h kiemgeded e a pukit meg,hogy mikor. :-D Szóval ennyire nem hiszem,h élhetetlen lesz a jövő, csak az első idők nehezek. Én így gondolom.
itt olvastam a fórumban, miért nem így van?
Akaratlanul? Huhh ezt hol olvastad?
Sziasztok! Érdeklődnék, főleg olyan műtöttek válaszát várom, akik legalább 8-10 hónapja voltak műtve. Szóval olvastam olyant, hogy a műtétet követően illetve még 3 hónap múlva is hányás , hasmenés, pépes kaja, hajhullás, sok pukizás jellemző. Ezek a tünetek örökösek vagy elmúlanak? Mennyire erős a hajhullás és mivel lehet megelőzni? és engem nagyon zavar az a bejegyzés ahol azt írtátok, hogy akaratlanul is pukiztok, ez elég kellemetlen lehet. Szóvál várom a hozzászólásotokat , észrevételeket! Köszönöm
Beleolvastam a kommentekbe én is, de 3-4 után abbahagytam, mielőtt kijön még egy tucat gyomorfekélyem az idegességtől, idióta ítélkező banda. (mármint nem ti, hanem ott a kommentelők :-D)
Írtam a Mohosnak tegnap emailt, hogy mi lesz így velem, de még nem kaptam választ, nem bírom én ezt a feszültséget mán...
Jaj nem is ugy ertettem:)) en nem olvastam, de en felek elmondani a kollegaimnak, mert nagyon rosszindulatuak, de meg messzire sem kell menni, csak elolvasni a Toth Vera savazasat, pedig le a kalappal iszonyu jol nez ki!
Sziasztok!Minden nap elolvasom a hozzászólásokat. Nekem Debrecenben lesz a gyomor bypass mütétem január 10.-én.Október elején voltam konzultáción.Voltak félelmeim de benneteket olvasva elmúltak.Mindenki olyan elszánt le a kalappal.Nagyon örülök hogy van ez a csoport.Segíthetünk egymásnak .Remélem csatlakozhatom a csoporthoz.Ja azt majdnem elfelejtettem hogy a férjemet is januárban műtik.ŐT is Debrecenbe.
Ne haragudj, nem bántóan írtam, csak felmerült bennem a kérdés...
Tény nem vagyunk orvosok, ahogy ők sem.
Nem olvasta véletlenül valaki a gyomor bypass-ról szóló angol könyvet? Abban mit írnak, mit és hogyan mondjon el az ember?
Szia! En ugy gondolkodtam, hogy az epe begorcsolhet ami miatt szukseges a mutet. Elotte is lehet vele problema, de azt nem biztos hogy betegallomanyba kenyszerul az ember miatta, de persze orvos nem vagyok:) es a kollegak sem, szerintem beveszik:)
Szisztok, egy ideje már olvasgatlak Titeket... Örömmel olvastam, hogy mások is hasonlóan gondolkodnak, és hasonló cipőben járnak. Én is a műtétben látom a segítséget. Október 26-án megyek konzultációra. Az utolsó hozzászóló (Strawberrydream) keltette fel bennem a kérdést, hogy ki mit mond vagy mondott a munkahelyén, ismerőseinek a műtéttel kapcsolatban? Azért bennem felmerült, hogy pl egy epeműtétnek nincs előzménye? Én egy kolléganőmnek elmondtam, de Ő támogat benne. Ő azt mondta, mondjam azt, hogy nőgyógyászati problémáim vannak, azért fognak műteni.:)
Semmi masrol nem szol csak arrol, hogy az emberek irigyek, nem kell veluk foglalkozni! Nekem is a munkahelyemen epemutetet fognak tudni.
Szerintem epp az update rajongoknak nem kellene akarat gyengesegrol beszelni hiszen szerintem az Update modszer is az akaratgyengek megoldasa mivel alternativat kinal az egeszsegtelen etelekre amitol meghiztunk (kakaoscsiga es tarsai).
Aki nem akaratgyenge az update nelkul is le tud fogyni csitkemellel es salata ropogtatassal.
Hmmm szóval csak az akarat gyenge ember vesz igénybe műtéti segítséget és minket nem illet meg a dicséret mert így létünk " csinosak". Nos akkor update anyucit mért nem fikazak a rajongók mert emlékeim szerint ő is műtéti segítséggel tett szert formás mellekre. Akkor ő is akarat gyenge????
Sziasztok :-)
Én nem olvastam a cikket, fogalmam sincs mi van benne, de a Vera fogyásáról és műtétjéről készült cikket olvastam és ott láttam azt a gyalázkodást amit az emberek műveltek. Nem tudom, hogy kövér és irigy emberek, vagy sovány lenézők akik ezeket a kommenteket írták, de 2 perc alatt a plafonon voltam. Nem a véleménykülönbség fájó, mert az természetes, amit ott olvastam abban csak a kövér emberek lenézése, mocskolása volt a cél. Mindez a Verán keresztül, na akkor határoztam el, hogy csak a SZŰK családom fogja tudni mi történik velem.
Aki le tud fogyni 50-60 kg és meg tudja tartani annak elismerésem és le a kalappal, akinek nem megy és segítséget kér, például egy műtéten keresztül azok előtt is le a kalappal mert húztak egy vonalat ahonnan másként fognak csinálni mindent. Nem ez a lényeg? Mindegy, hogy így vagy úgy de tenni akarunk!!!!!!! Aki ezt másként látja annak üzenem, hogy a májával lehetnek gondjai és forduljon orvoshoz. Kitartást mindenkinek és ne engedjétek, hogy bárki azt éreztesse Mi nem teszünk meg mindent. DEHOGY NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is hajlamos vagyok felidegesíteni magam a gonosz, köcsög hozzászólásokon, ahol mindenki nagyon okos és megalázóan beszél a túlsúlyosokról. Mindent nagyon jól tudnak, nyilván mindenkinél jobban, az ilyen Norbi fanok meg nagyon durvák, úgy tudnak páran rajongani érte, mintha a spanyol viaszt szarta volna. Azt se értik meg,h pl egy IR-es embernek nem jó az update, mert nincs benne olyan és annyi szénhidrát, mint ami az állandó inzulinszint fentartásához szükséges. Nagyon kevés olyan utca embere van, vagy jelen esetben facebook okostojás,akiben van annyi empátia és van annyi esze,h átlássa ezt az egészet. Tényleg le kell szarni őket, itt mindenkinek megvan a saját története sok csalódással tele, és a saját motivációja. Én el se olvasom ezeket a dolgokat, mert sírba visz :D Inkább te se olvasd el a kommentelők észosztását, mert csak elveszted az emberiségbe vetett hited :D
Nem szabad ezen idegeskedni. Mi tudjuk, hogy mivel jár, és mennyit szenvedett. Én személy szerint tényleg, keményen edzettem, diéta, és semmi nem használt. Csodálkoztak edzőteremben, mindenhol, hiába a kitartás, kemény munka, nem sok eredmény. Mignem edzések lennebb maradtak, más ország, munka stb....és hiztam, hiztam...diéta ellenére is, már a végén sirtam, mire kiderült inzulinrezisztenciám van, de a diéta gyógyszer, mozgás sem akarja elinditani a fogyást :( és nem tud már lebeszélni senki a műtétről!!! jövő szerdán megyek konzultációra. én tudom, hogy nem a lábam lógatva vártam a csodát. ezért is nem bosszant a tudatlanságuk, a hozzá nem értésük. Fel a fejjel.
Huuuu de felidegesitettem magam!A Norbi update oldalon megosztotta azt a cikket amit kevi is es a sok nagyon okos itelkezik rogton.persze fogalmuk sincs h ez mivel jar de ok nagyon okosak.mozogni es dietazni kell.ugyhogy mindenki mondja le a mutetet mert mi csak akarat gyengek vagyunk es azert nem tudunk lefogyni! 😠😠😠
További ajánlott fórumok: