Gyerekcipőket osztanak (Aranyág, Barabás Éva) (beszélgetés)
Sziasztok!
Én nem találom,hogy hol kell regisztrálni!??? Tudna valaki segíteni?
köszönöm megtettem a regisztrációt
nagyon örülnék neki ha sikerülne :)
Persze, értem én :)
Köszi az infót :)
Nézd, ha ez kamu lenne, akkor már nagy botrány lett volna, hogy hogyan meri valaki használni Barabás Éva nevét hamisan, és az Aranyág
alapítvány logóját...valószínű a cipőmárka is lépett volna...de az egésznek éppen az a lényege, hogy ez is REKLÁM. Amiben előadják ott sok oldalon keresztül, hogy igenis miért figyeljenek oda a gyermek cipőválasztására, hogy milyen beteg lehet a rossz választástól (gerinc), ez eü. tájékoztatás. :)
Legközelebb meg lehet, hogy csak ilyen márkát fogsz venni és nyílván a környezeted is.
Az ilyet az emberek továbbadják, így megy a márka hírneve is.
Hidd el, megéri nekik, pláne, hogy jótékonykodnak, így még jobb az emberek szemében.
regiztem én is, kiváncsi leszek, annyi ilyen átverés van, hogy a boltba majd ha mész érte lehet mégis adni kell lóvét vagy vásárolni vmit és csak akkor kapod ingyen :(
Bízom benne hogy nem átverés :D
Köszi csajok az infót.
Én regeltem, 7 napon belül szólnak,hogy hol lehet átvenni. Alapítványi dolog,szal sztem van benne valami,amúgy meg ingyen reklám, és mivel a hírlevelet kapni fogod, nekik tulképpen ez jó is. :)
Egy próbát megér, veszíteni semmit nem veszíthet vele az ember.
Szívesen Kobi:D Vagyis köszönjük a kolleganőmnek:D
Remélem amúgy tényleg igazi, tündériek a cipők.
Köszönöm a segítséget! Regisztráltam.
Egy pici gondom van, a mérettáblázatban, a 23-as mérethez 150 mm hosszt ír, az én fiam lába 22-es (eddigi információm szerint), de csak 130 mm hosszú.
Mindegy, ha nagyobb akkor is belenő tavaszra :)
Szia!
Lent a legalján van rózsaszínben, hogy "Következő oldal"...na, ott még pár oldalon át következő oldalazgatni kell...és akkor jön az utolsónál, hogy regisztrálás, szintén rózsaszínben.
Sziasztok.
Hogy lehet regisztrálni és cipőhoz jutni?
Szia!
Én megnéztem az oldalt, de nem találom hol lehet regisztrálni?
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Tudjatok róla, hogy jó minőségi, vadiúj gyerekcipőkre lehet regisztrálni gyereklab.hu -n.
Korlátozott számban, mert fogy, köszönet Koblob -nak az észrevételért, ő jelzett.