Gyerekcipőket osztanak (Aranyág, Barabás Éva) (beszélgetés)
De jó, hogy vannak ilyenek, köszi az "észlelőnek" :)
Lábméretet kell adni a regisztrációkor?
okt.4-en,es 11-en ejfeltol,lehet megint regisztralni,750-750 cipore.
"Az alábbi időpontokban nyílik új lehetőség alkalmanként 750 pár ajándék Joyssy gyerekcipőre regisztrálni:
október 4-én 00:01-kor (éjfél)
október 11-én 00:01-kor (éjfél)"
Amúgy viseljétek egészséggel Ti is :D
Koblob hallotta előszőr, ő szólt :D
E'n is regisztra'ltam,akkor me'g 402 cipo" volt.E'rtesi'tettek,hogy ma'r elfogyott a cipo",majd legkozelebb.
sziasztok megkaptuk mi is a cipöt és nagyonszuper!!!!!!!!!!!!!!!!.. nagyon puha atalpa biztos nagyon kényelmes a kicsim lábának..köszönöm a topic inditójának hogy felhivta a figyelmem erre a lehetöségre...
Ja meg fotóztak is minket, a gyereket külön is.
Megengedtem. :)
MEGKAPTUK A CIPŐT!
Lollipop Pink 32-es.
Gyönyörű, nagyon jó, és jövőre is jó lesz rá!
Belül puha járást biztosít, nagyon állat :)
Elkérték azt amit Koblob írt a 42-es hsz-ában.
:)
A féltesókámék is átvették, ők 35-öset.
Ilyen:
[link]
de élőben sokkal jobb.
Ha valaki már el is hozta a cipőt az megírhatná, hogy mi volt! :) Köszi!
Mi is megkaptuk az értesítő mailt!:)
Köszönöm,akkor most már merek reménykedni.
Egy gyerek csak egy cipőt kaphat. Vinni kell az átvételre a kinyomtatott mailt, amiben vagy egy kód, vinni kell a gyereket, az ő lakcímkártyáját, és a te irataidat. Odafigyelnek, hogy ne legyen csalás! :)
Én is megkaptam! :) Ildi, kb a jövő héten fogod te is megkapni a levelet, a regisztráció után 7 napon belül szólnak, szóval jövő hét hétfő magasságában már biztosan te is megkapod! :)
Légyszi írjátok meg mi hogy volt az egész.Én még nem kaptam értesítést,igaz én csak 27.-én regisztráltam.
Sziasztok, én is megkaptam a levelet, nagyon örülök:)
Sok szerencsét, akinek még nem sikerült!
sziasztok.. én is megkaptam az értesitöt remélem nem kamu az egész..
Sziasztok!
Mi is megkaptuk az értesítést az átvételről!:) Remélem ott sem ér majd minket semmilyen "meglepetés"! Köszi az információt!
Sziasztok!
Én most kaptam, e-mail-t, hogy október 1-29. között vehetem át a kiválasztott boltban, az általam megjelölt cipőt :)!
Vinnem kell az okmányaimat, különös tekintettel az én és a gyermek lakcím kártyáját. Együtt kell menni a gyerekkel és javasolták, hogy én is próbáljak fel egy Joya aktív-komfort cipőt. Ja és az értesítő e-mail kinyomtatott verzióját is vinnem kell.
El sem hiszem, hogy egyszer én is benne vagyok a nyertesekbe!!!!
Köszönöm a topik indítónak és a szervezőknek is!
Én hétfőn reggel 6kor ültem oda gyorsan regizni, és akkor a 750-ből már csak 300 volt.
én minap kaptam egy emailt hogy éjféltől durván 6 ra elfogynak a cipők...Brutál...
mi még nem vettük át...
Én is erre gondoltam, hogy lehet sokan bepróbálkoznak lehet olyan akinek szüksége se lenne rá, hogy húsz néven beregel :((( biztos nem lehet akárhogy átvenni...
Én is ma regisztráltam,nekem is azt írták hogy 7 napon belül írnak hol vehetem át.Azt gondoltam valaki már megkapta.Igen én is reggel jelentkeztem,de csak úgy pörögtek a számok visszafelé.Nagyon hamar elfogyott.Azért kíváncsi vagyok milyen feltételeket szabnak az átvételnél,mert hogy egy 20 000-es cipőt csak úgy nem adnak oda,azt gondolom. Aztán ne legyen igazam.
Október 4től, mert már szinte reggel elfogyott...
Valaki hozzájutott már a cipőhöz?
27-től lehet megint regisztrálni! :)
Barabás Évi épp most nyilatkozik egy orvossal együtt a tv-ben és igaz a történet, megkapjuk a cipőket.
:)))
Erre a hérte lezárult a regisztráció, mert elfogytak a cipők.
Jövő héttől újra lehet regisztrálni újabb (ha jól emlékszem) 750 párra.
További ajánlott fórumok: