Gyerekcipőket osztanak (Aranyág, Barabás Éva) (beszélgetés)
Megkaptuk a csizmát....
Köszönöm a fórum nyitónak az infót :)
Nagyon örülünk neki:)
Lehet, hogy ez az üzletnek önállóan a reklámja. Mármint a RYN-nek.
De jó hely is a város :)
Akkor vidéken más a helyzet!:) Békéscsabán voltunk cipellőért, és cukorkát is kaptunk! Bibibííííííí!:D
...de ezt már írtam!:)
Azért örülök, hogy Nektek is sikerült!:)
köszi szépen, kiváncsi leszek holnap milyen lesz akkor, majd teszek fel naplóba képeket :)
Köszi annak is aki anno felhívta rá a figyelmünket :)
Vinned kell a levelet, amit kaptál (kinyomtatod az emailt). Elkérik a személyidet, és a lakcímkártyád. (Az a szülő menjen, aki regizett!)...és elkérik a gyerkőc lakcímkártyáját is. Ennyi. Nem kell anyakönyvi kivonat!!!
Utána a gyerkőc felpróbálja a cipellőt, és lefényképezik.
Aláíratnak veled egy papírt, hogy átvettétek a cipőt. Kaptok egy kis reklámanyagot is.
Ja, és Te is felpróbálhatsz egy cipőt!
Nem fognak kötelezni rá, hogy meg kell venned, és nem fognak erőszakoskodni.
Velünk nagyon kedvesek voltak!:)
Egyébként aki átvette, annak mi a véleménye a cipőkről?
Az én fiam izületi beteg, 3 éve hordja ezt a fajta cipőt, szandált. Én csak a legjobbakat tudom róla mondani. Az igaz, hogy a szandálja is 27 eFt volt, de két évig hordta és nem ment tönkre! Hordta nyáron, utána ősztől a suliban benti cipőnek és újra nyáron, ezt így két évig... és egy cérnaszál nem lóg ki belőle. Nem azt mondom, látszik, hogy nem új, de tönkre nem ment, odaadom valakinek majd, hogy hordja tovább. Ő azt mondja, nagyon-nagyon kényelmes. Csak az a "gond", hogy még kisebb a lába, mint az enyém... :( Szóval öröklés köztünk kizárva...
Na hát végül elmentem a legkisebbel a cipőkért.Nagyon kedves volt az eladó hölgy,de nem kaptuk meg a tesókét sajnos,úgyhogy lesz még egy köröm 29-ig!: (
Felpróbáltatták a fiammal és nekem is "illett" felpróbálnom egyet.De jó is volna ha 45.000 Ft-ot ki tudnék adni egy cipőért...amúgy roppant kényelmes volt.
Mondta az eladó,hogy ők csak 2 héttel az akció kezdete után tudták meg,hogy lehet ingyen cipőért regisztrálni,így már neki is csak az egyik gyerekének jutott,mert a legnagyobb hajrában próbált regelni.
Igen, ott vettük át!:) Kár, hogy nem találkoztunk!
Ti melyiket választottátok? Mi a rózsaszínt...
Én is Miskolcra fogok menni, ha kapok valami értesítőt. A lányom 2 éves lesz jan.-ban, kb 21-22-es a lába, a legkisebb méret 23-as volt. Vagy legalábbis mikor néztem a méreteket, már csak olyan volt. Szóval nagy rá, de attól elhozhatjuk majd nem? Persze ha jön értesítő.
Mennyi idő mulva jön értesítő egyébként?
Nagyon-nagyon örültem, hogy sikerült a cipő, mivel a lányomnak pont most kéne venni, jó lenne ha jó is lenne a lábára... viszont a pénztárcánk nem a full jó minőségű cipőre van méretezve. Sőt szinte spórolni kell egy kínaira is... Tényleg örülnék, ha összejönne... :)Várom az értesítőt.
Ma mi is megkaptuk a cipőt!
Suginak annyira tetszett, hogy le se akarta venni!
A boltban nagyon aranyosak voltak az eladócsajszik! (Békéscsaba) Lefényképezték a lánykám, és még cukrot is kapott.:)
Minden zökkenőmentesen ment, és tényleg nincs semmi csapda a dologban.
Én is felpróbáltam egy cipellőt, de fájó szívvel ott kellett hagynom - nem a minimálbéres pénztárcához szabták az árakat!:(
De nagyon örülök, hogy sikerült!
KÖSZÖNJÜK!!!
Hát ez van, már nem volt kisebb :( jó lesz suliba :DDD
Amikor ott állsz és dönteni kell gyorsan... hát izé...
Szintén zenész!
Türelem!