Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Az én iskolás fiam, 8 éves, minden reggel fél decit iszik már...amikor még ovis volt, akkor adtam neki, 3 centet...amikor megfázik, akkor már csak annyi van, hogy folyik az orra kicsit, meg esetleg keveset köhög...nincsen már régóta láza, szerencsére.:-)
Nem adok gyógyszert neki, nincs rá szükség, doki is mondta.
Nálunk ez úgy volt, hogy amikor elkezdtem neki adni, akkor ovis volt, 4 éves volt...nagyon gyakran, szinte havonta volt beteg, sok-sok gyógyszert szedett...úgy vettem észre, hogy használ, hogy néhány hét múlva már ha beteg is lett, akkor hamarabb gyógyult meg, nem 2 hét alatt, mint előtte....kevesebb ideig kellett gyógyszer neki, aztán pár hónap múlva, amikor már azért sokat javított az immunrendszerén, akkor azt vettem észre, hogy egyre ritkábban beteg, és ha beteg is, enyhébb lefolyású a dolog...szóval így megy ez, ki kell várni az idejét, amíg hat, most már nagyon ritkán betegek, utoljára tavalyelőtt kellett neki gyógyszer.:-) Ha adod neki, egyre jobb és jobb lesz nektek is, csak nem szabad abbahagyni. Mondjuk nyáron tartok szünetet, de olyankor is szed valamit, csak nem issza a berryt, de adom neki a KIDS multivitamint , ez a rágótabletta.
Hát lányok, a bűnözés megtette a hatását! Hiába nem bírtam enni a héten, december 21-hez képest majdnem kilóval vagyok több!! Na de majd most szigorú leszek és tényleg betartom.
Csak azt nem tudom, mostantól újra kell számolni a 90 napot?
Nem hánnya ki éhgyomorra, hidd el! Olyan gyermekről még nem hallottam, akivel így lett volna. Úgy kellene, mert akkor tud igazán hatni a gyomorban!
Hát az nem valami sok, de több, mint a semmi...ez jó így egyenlőre, próbálkozzál vele, minden reggel, és meglátod, menni fog az, csak ne add fel!
A barackos nagyon fincsi, azt is vehetsz, ha akarsz.
A székletet is nagyon jól rendezi, ha szükség van rá.