Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
:) Köszönöm a szíves fogadtatást! :)
Tundek, nagy gratula a cigi miatt, nem semmi! Egyébként tényleg csak úgy lehet letenni, ha "bedurran" az ember agya, nekem is így sikerült. S valóban olyan, mintha soha nem is cigiztél volna :)
/bár, mostanában egyre többször fordul meg a fejemben, hogy ha cigiznék, ismét 65-ös lennék.sicc/
Hát mivel most kelltem fel, eddig jó.:)
De gyümi napom van, így majd meglátjuk!
mennem kell, mert megyek nemsokára dokihoz este még jövök tessék sokat írni.
Főnök asszony ma be sem néz még csak ellenőrzésre sem?
Szia!
Üdv itt! Én csak először csinálom most. Más sokszor eldöntöttem, hogy fogyózok (nem vacsizok, nem nassolok stb.), de eddig nem jött össze. Most hogy itt vagyok, egyre nagyobb a lelkesedés és a kitartás.
Ezúttal is köszönöm a Csajoknak! :)
20 dkg. hús nyersen
12 dkg tészta nyersen
1 szelet kenyér
így szól a fáma.
Szia! Ez nagyon jó, akkor együtt fogunk haladni, mert én is hétfőn kezdem, másodszorra. Én végigcsináltam az elsőt, de még szeretnék fogyni.
Üdv. gyere bátran hozzánk, mert egyedül nehéz fogyózni, itt könnyebb lesz, meglátod.:-) Sok sikert hozzá.:-)
Sziasztok! Hétfőn kezdem /újra/ a 90 naposat, ezúttal végigcsinálom. Ez a 3. nekifutás. Az első alkalommal lement 10 kg másfél hónap alatt, de abbahagytam én balga. A második próbálkozásom dec 1-jén kezdődött, 24-én ért véget. Semmit nem adtam le. Viszont feljött még jó pár. Így most 84 kilóról indulok, cél a 65. Kemény lesz...
Leg magicet én használok, nagyon jó, bátran ajánlom!
Szia Drága! Ennek igazán örülök, nagyon ügyes vagy!!:-)))
Tényleg agyilag kell ráállni, a sógorom is ezt mondja, hogy neki is ezért sikerült most, 1-e óta nem gyújtott rá.
Pedig nemrég még azt mondtad, hogy neked szükséged van rá, emlékszel?:-) Hogy nem akarsz leszokni.
Ehhez képest most meg milyen ügyi vagy, hát tényleg örülök, de csak így tovább, most már meg ne állj, a jó úton vagy:-) Veled vagyok!
szép napot mindenkinek szia Hotyka
Képzeld tegnap óta sikerült megállnom és nem is hiányzik. Most ebédeltem paprikás krumplit és 1 szelet kenyeret azt hittem ebéd után majd hiányzik meg a reggeli kávénál is azt hittem, de olyan érzés volt mintha sohasem cigiztem volna. Nem értem az okát. Talán sikerült jól felspannolnom magam a dologra agyilag.