Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Én is volt, hogy meginogtam, de a lányok mindig adtak egy ujabb lökést, és még mindig csinálom, s mostmár nem is hagyom abba.
Már a napokat sem számolom, csak azt, hogy mikor kezdtem, s mennyivel.
Ezért is irom be a mérlegelőbe az eredményt, hogy igy tudjak saját magammal is számot adni.
Nagyon jó ez a kis csapat (remélem visszatér a régi fórum, de ezt tudod, hogy mire irtam)!!!!
Te hogy vagy?
Hogy birod a fogyit?
persze hogy meg! így nagyon könnyű hogy vagytok!:D
a másik hogy furi lesz én mindig ilyen voltam, de alig várom!
Akkor még tényleg az elején vagy, de az lenne jó, ha pontosan tudnád mennyiről kezdted. Ha van lehetőséged gyorsan mérdd le magad, mert sajnos van olyan időszak, hogy meg sem moccan a mérleg, s van hogy inkább felfelé csuszik, mint lefele.
Én nov.4-én kezdtem 86-ról s most vagyok 78. Igaz karácsonykor nem egészen tudtam betartani a diétát s szerintem vissza is jött kb 2 kg.
Most a kcal-t is számolom, s egy kicsit jobban odafigyelek, hogy mit eszem.
Ügyes vagy!
Mi keveset beszéltünk még, ezért megkérdezem mikor kezdted, s mennyiről indultál, s mennyit szeretnél fogyni?
:-)))))))))))
hihihih nem hiszem!
De ha be is irod nem baj, olyan fincsi volt!
:-)))))))))))))))))
Bármennyit!
De szerintem Te se fogsz olyan sokat, max kb 1,5 kg!
:-)))
irgum-burgum! :) Igazából egyik sem "idevaló".. A kóla pláne! DE! megbocsájtok, mert tudom milyen nehéz! Én is bűnöztem egyszer-kétszer. Ha elolvasod a naplómat, akkor meglátod ;)
De ha jön Rizike, akkor úgyis beírja Neked a fekete pontot! ;-)
Szia!
Elmentem hozzájuk busszal, kb 80 km-re laknak.
Nem volt megengedett, hisz fehérje napon nem lehet, de annyira finom volt, s olyan jól éreztem magam, hogy nem tudtam ellenállni!
Neked hogy megy a fogyi?