Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
sziasztok! :-))
Ezt igazán jó hallani, hogy még barátság is fűződik itt :-))) (az utóbbi napok csatározásai után) mikre nem jó a diéta :-))
80 km-t utaztál?? NEm semmi :-))
Én is megyek aludni!
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
Puszi
Jesszusom már megcsináltad az első viznapot%
Atya ég! Ne csodálkozz, hogy rosszul voltál!
A szervezeted még nem állt rá erre az életmódra, egy kicsit gyors voltál :-))))) ! Az első hónapban nem igazán lehet megcsinálni, csak a vége fele. Én az első 2-3 hétben folyamatosan rosszul voltam, de azt mondták (ismerőseim, kik már megcsinálták) azért, mert ilyenkor áll át a szervezet egy ujfajta táplálkozásra, s ezzel méregtelenit (remélem értelmesen leirtam ilyen későn). De azért ügyes vagy, de legközelebb várj egy kicsit. Én karácsony előtt csináltam meg kétszer gyorsan a viznapot, hogy az ünnep jól jöjjön ki. A következő jan.5-én volt, ezután jan.18-án lesz. Nem szabad a viznapot sűrűn beiktatni!
Az egészségedre azért vigyázz!
Most mennem kell. Már a Zuram is szólt, hogy reggel kuka leszek.
Jó éjt Nektek.
Ari vagy!
Egyébként teljesen igazad van, de ehhez a fogyihoz, mármint tudd, hogy mennyi ment le, kell a kiindulási pont. Igy azért valamennyire tudod azt is követni.
Az elején egyébként nem is igen a kg-ban, inkább a cm-ben lehet látni, s a ruháidon veszed leginkább észre. Én voltam ugy, hogy kg-ban nem ment semmi, de a nadrágomon és a ruháimon látványosan lehetett látni!
Sok sikert, itt mindig lesz, ki segit a holtponton átjutni, és figyelmeztetni, ha valamit nem jól csinálsz, s segiteni, ha bármi kérdés felmerül!
Hááááááááát én nem palacsintázom!!!!!! :-DDDD
Most kezdem azt érezni, hogy belerázódom. A tegnapi víznap miatt kicsit rosszul lettem reggel, de azóta már kétszer jóllaktam! :) Tök jól érzem magam.
Ez a 10-ik napom :-O Már a 10-ik!!! Olyan hamar megy. Már csak nyolcszor ennyi :)