Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Konkretizálom: [link]
Innen melyiket választanátok mondjuk sajt nélkül.. ?
:))) A páromnak étterme van, oda mostanában nem szívesen megyek, csak ha a napomnak megfelelően főznek éppen! :)))
Úgy hogy igen, én szoktam kotyvasztani magamnak itthon, megvettem a 90napos diétás könyvet a papírboltban, s így minden reggel válogatok gyümievés közben. Ma pl. CH-napra a rizses lecsót néztem ki. Meg mivel leveses vagyok, s a gyerkőcnek is főzök húslevest, abból eszek majd egy kis tésztát levessel.
Azért a férjem is főz nekem, ha bemegyek, tegnap, a keményítő napon pl. grillezett zöldségekkel lepett meg, nyam, nyam. :)))
Mindenkinek szép napot!
jó reggelt!
Már egy mangón túl vagyok.
Mazsi!
Örülök, hogy sikerélményed van! Én a szekrényemből szedegetem elő a régebbi nadrágjaimat. Bár most egyelőre stagnálok, azért a ruhák nem hazudnak, szóval ma reggel rámjött vagy 4 olyan gatyi, amiket már csak nézegettem. Tavaly vettem egy jó kis térdnacit "célnadrádnak" , még kb. 2 hét és kényelmesen hordhatom. Hát hiába, érdemes végigcsinálni. Már elterveztem, hogy ha lefogyok 70-75-re, elmegyek egy bevásárlókörútra és veszek pár csini cuccot. Addig megvonok magamtól mindent, gyűjtök rá, hogy aztán még jobban örüljek majd az új ruháimnak. :)
Szia Vica!
Szerintem ne hagyd ki a vacsorát, inkább hozd előre mondjuk 5-re. Biztos meg van a szerepe annak is a diétában. Bár attól is függ, hogy ebédre mennyit eszel. Én akkor hagytam ki egyszer, amikor ebédre a vacsi mennyiségét is megettem. Én délelőtt főleg banánt eszek, attól később nem vagyok éhes. De gondolom ez is fontos, nem véletlenül van így kitalálva. Persze lehet, hogy így is hatásos lesz. :)
Köszi :) Úgy legyen!! :)
Én ma gombás rizottót csináltam, nagyon fincsi lett. CSináltam már a diéta előtt is, csak akkor sajtot is reszeltem bele, most azt kihagytam. Holnap ha minden igaz pizzázunk. Ti milyen feltéttel szoktatok pizzát enni ch napon? Gondolom sajt, sonka az nuku... de elvileg zöldségek se lehetnek mert megsülnek... meg gyümölcs se, mert az meg gyümölcs... szóval akkor mit??
Sziasztok!
Brendamazon, én vagyok ma keményítős, mert a víznapom tolta eggyel a diétát, és így elkerültem Jodatól meg gólyahírtől.
Itthon vagyok szüleimnél most Sopronban, úgyhogy megint nehéz tartani a diétát, de bírom :) Tegnap annyit vétkeztem, hogy fehérjenapomon este ettem egy dürümöt... aki nem ismeri: olyasmi mint a gyros, ugyanúgy borotvával nyírbálják a felszúrkált husiról a csíkokat, jár hozzá saláta finom joghurtos öntettel, és az egész a palacsinta/tortilla szerű puha tésztába van csavarva. Szóval igazándiból csak a tészta volt vétek, de azt betudtam a napi 1 szelet kenyérnek :) (amivel csak az volt a baj, h az oviban a tízóraiból ettem már egy szeletet :) )
A mai sikerélményem: voltam Takkoban, ahol általában a 46os fenekemre a 44es nadrág esélytelen h feljöjjön, elakad félúton :))) Namost egy 42es szoknyát próbáltam, ami gyönyörűen feljött, és szuperul állt!!! Nem is volt szűk!! PEdig idáig 46ost hordtam (szoknyából is) Igaz egy szoknya azért talán könnyebben feljön mint egy nadrág, (kevesebb a hibalehetőség:)) ), de végülis 2 számnyi csökkenést akkor se lehet betudni csak annak hogy szoknya és nem nadrág... ugye?? :)) Tök boldog voltam. Főleg hogy a kitűzött cél hogy 46os méretről 40esre menjek le (nadrágban is:) )
Haladok!! :)
Sziasztok!
Most úgy néz ki, hogy 88 kilónál stagnálok. :( Nem örülök neki, de erre számítottam, mert eddig túl jól ment minden. Én ma fehérjés vagyok, már sül a husi sütőzacsiban, tejfölös saláta lesz hozzá. Délelőtt angoloztam egy sráccal, tanultuk az "Étkezések" tételt. Végig korgott a gyomrom, tök ciki volt. Mondtam neki, hogy 1,5 napja csak gyümit eszek, de azért vicces volt a szitu. :)
Sziasztok! Van köztetek papnő? Igaz, hogy református vagyok, de most gyónni szeretnék... :) Anyám, kicsit bűnbe estem ez elmúlt napokban... mentségemre szóljanak a hormonok... Igen, igen, mi vagyunk a főkolomposok abban, hogy Bredamazon kissé elácsábult!
...de most már rendesen visszaáltam a szigorú diétára! Mérlegre azért még nem mertem állni! :( de itt vagyok, és folytatom!
Pierrot, örülök a boldogságodnak, de most keresnem kell egy új partnert, aki hasonlóan keményítőnapos, mint én, ma. Van ilyen köztetek?
Renike és Ildi-viki!
Eddig 10 kiló ment le, 4 Norbival (3hónap alatt) januártól, most pedig ezzel 6 kiló és a 24. napon vagyok. Remélem végig tudom csinálni, mert szeretnék 70-75-re lemenni, 98-ról indultam, most így 88 vagyok.