Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Csajok! Gyümölcs-napon nem nagyon kéne megcukrozni az epret,igaz??? :(
Szia Brendamazon, Jodaa,
Hát ha a pozitív teszt elég bizonyosság akkor az vagyok :)) De még nem tudom elhinni ! Úgy gondoltam, a délig gyümölcsöt megtartom, és nagyjából a napokat is, de este mindig eszem valami fehérjét friss salival. Így azért a szétválasztás megmarad, de nem lesz hiányom semmiből. Nektek meg sok-sok kitartást kivánok a továbbiakban ! Lányok én 3 kg-ot fogytam ezzel úgy hogy igencsak félre eszegettem és abbahagytam a rendszeres tornát ! Úgyhogy szerintem ez működik és érdemes csinálni !! :) Köszönöm a gratulációt is Jodaa !! :D
Nagyon buta vagyok, mi az a taebo? Valami japán vagy kínai edzésmód, mint a tai chi?
Halitok! Ma gyüminapon vagyok. Szia, Pierrot! Szerintem amíg nem bizonyosodik be, hogy tényleg babát vársz, addig nyugodtan folytasd a diétát :) Én is voltam úgy, hogy egy hónapra kimaradt. Persze ha pozitív lesz az eredmény, akkor abba kell hagynod.
Tegnap este végre megint volt TAe-bo edzésem, lányok, ha van rá lehetőségetek keressetek fel egy jó Tae-bo-s helyet, mert isteni! A 15. percben már csorog rólam a víz... és remélem a zsír is! Az edzőm megdícsért, azt mondta, hogy lassan elfogyok :) Mondtam neki, hogy attól azért nem félek, de már beindultam! :)))
Csajok, még valami mielőtt eltűnnék egy időre: a tegapi futás (pedig csak 15 perc volt) megtette hatását: -0,8 kg ma reggelre, pedig keményítőnapo volt! Mindekit bíztatok, mozogjatok, úgy gyorsabb lesz a fogyás, meg a tudat hogy csináltál valamit nagyon jó!
Igen, ez a két véglet van, van aki csokit zabál ilyenkor, mint a párom is. Bár már nem veszem olyan véresen komolyan, mint egykor, de régebben ha nagyon rá kellett koncentrálnom egy vizsgára, a vizsga előtti nap már egy falat sem ment le a torkomon, annál többet jártam a mellékesbe. De azért már enniyre nem parázok, tanulni sem tudok annyit, mert van aki beossza az időmet, meg egyébként is!
De jó neked és vizsgaidőszakban állandóan eszek :(
Elsö nap húslevesnek föleg a levét ettem tészta nélkül és du. 5-6 köröl pici fött husi ,napközbem még kevés gyömölcs,eper kivi.Másnap kezdtem a fehérje nappal.
és a visszaállás? egyből rendes kajával kezdted, vagy csak gyümölccsel?
Köszönöm a kérdésed nagyon jól vagyok befejeztem a léböjtöt(de máris hiányzik) nagyon jó volt,teljesen feldodódtam töle pörögtem mint egy ventillátor, ezért elhatároztam,hogy 2 hét múlva csinálok még eggyet.Ma keményitözöm petrezselymes új krumli és ubi sali lesz a menü.
Szia Rika! Beszámolnál a lénapokról? Hogy bírtad, mennyit fogytál?
Sziasztok! Ma ch napom van nekem is, de már nem is vagyok annyira kiéhezve a ch-ra mint korábban. Biztos a vizsgadrukk. Én vizsgaidőszakban mindig fogytam, olyankor nem nagyon bírok enni. Szép napot mindenkinek!
Hát szerintem akkor hagyd abba a fogyit. Sógornőm ugyanígy volt, és ő is abbahagyta. Ha tényleg terhes vagy akkor mindenből kell enni mindennap!
Egyébként ha az vagy akkor gratulálok! :)
Pedig már 3 kg mínusznál tartok !! Az nagyon jó eredmény nekem 1 hónap alatt.Már csak 5 kg lenne hátra ....
Sziasztok lányok ! Szerintetek terhesség "gyanúja" :) esetén lehet folytatni ezt a diétát ? Én úgy hallottam, hogy terhesen minden nap figyelni kell arra, hogy meglegyen a 100 g fehérje bevitel. Na most itt ugye ez nem áll.... :((
Ti mennyit fogytatok már? És mióta csináljátok?
Én szénhidrátos vagyok. De majd holnap...
Jó reggelt lelendő ropik :) Hogy vagytok ? Nekem ma gyümi napom van. Ti mit esztek ma?
Jó reggelt! Jól vagyok nem vagyok éhes csak sajna karcsú se (de azért alakul.)Te hogy vagy?
Jó reggelt mindenkinek !! Remélem mindenki jól van,karcsú ,boldog és nem éhes!!!!
Ez nagyon szép, válljon valóra :)
A legenda úgy szól, hogy ez a rózsakő évszázadokkal ezelőtt az akkor még működő vulkánról gurult le Badacsonyban. Kisfaludy Sándor feleségéről Szegedy Rózáról kapta a nevét. A legenda szerint, ha egy pár annyira szereti egymást, hogy leül erre a rózsakőre, háttal a Balatonnak (ami leírhatatlan panoráma onnan a hegy tetejéről), még abban az évben összeházasodnak :)
És azt ebédelsz nem is eszel mást?
Milyen péksütit szoktál enni?
én is, de a teljes kiőrlésűtől nem. a tescoban veszen, nem a norbis, hanem t-s
További ajánlott fórumok: