Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Na jó van maradok!Csak megsértődtem!!!;-)
Rizikém !!!!
Olvasdd csak el a 12175-öt !
Ez Neked is szól ám ! Mármint a csapat része!
Jól van ezt akkor nem olvastam el!:-)Inkább egyél mint,hogy baj legyen.Holnap én leszek gyümi napos.:-((A kis menyem is csinálta ezt a fogyo kúrát azt mondta ,hogy ő mindig bűnözött gyümi napon mégis fogyott.Igaz másfél honapig csinálta,már nem emlékszem de 4-5 kg fogyott.
sziasztok meg jöttem neki állok olvasni amit me termeltetek
Ugye ezt nem gondoltad komolyan??A 91-ből eddig mennyi ment le?(amúgy a képeidről neked sem lehet megmondani,hogy mennyi vagy:-) )
Rizikém !
Én irtam !
Ne menj !
Brühühühühü
Én is így vagyok ezzel.Itt gyűjtök energy-t :-)Én pedig mostanában kezdtem el inkább hozzászólni is a témához,előtte inkább csak olvastam.Amúgy pár hónappal ezelőtt sajni legtöbbször csak arról tudtam itt olvasni,hogy ki mit evett,amit nem szabadott volna,és így húzta egyik csaj magával a másikat.Kicsit idegesítő volt.És ahhoz hozzá sem tudtam szólni.
Én aránylag elégedett is vagyok, de tudom, hogy eljön majd a stagnálás ideje! Néhány szót mondanál az első 90 napos diétádról?
Hogy birtad, mennyire tartottad szigorúan a diétát (esetleg bűnöztél)?
Rizikeeee! Bevallom minden bűnömet, csak ne adj feketét!:-)
Annyira éhes voltam, hogy szédültem, pedig sok gyümit ettem már ma, meg gyümilevet is, most semmi nem használt.:-(
Ettem a gyerekek vacsijából pár kanál tejbegrízt.:-(
Légy elnéző ma velem, légysziiii.:-)
Tényleg rosszul voltam..
Na én lelépek úgy látszik senkit nem érdekel, hogy irogatok.Na sziasztok.
Lecsós virsli tarhonyával, persze én a virslit kihagyom, mert holnap ch napom lesz.
Vasárnap lesz az a fránya gyüminap, ajajjjj!
Neked holnap a menüd?
Úgy legyen! :-)))))
Most nagyon elhatároztam magam, s a Lányok is erőt adnak! Mikor egy kicsit elkeseredtem, felugrottam ide körülnézni, s mindjárt jobb lett a kedvem. Igaz nem régen csatlakoztam a csapathoz, de mindig megnéztem, hogy ki hol tart, hogy birja, s láttam, hogy milyen nagy az összetartás, biztatás , s bátorkodtam én is belépni !
7 nap alatt -3 kiló ragyogó teljesítmény!!
Én 91kg-ról a lányom 64kg-ról indult.:-(((
Igen és már jól is laktam!:-)
Ja,megnéztem.Annyit tuti leadsz a 90 nap alatt.Sőt!
Adatlapom feltüntettem !
86-ról indultam :-((((
Köszi.Most te hány kiló vagy?
Én a forditottjával is elsőkörben :-) !
De le a kalappal előtted !
Ügyes vagy !
Én mostmár vagyok, mig a "lányokat" le nem kell vinni. Kész a holnapi hami, és a mai házi munka!
A palacsinták elkészültek? :-)
Csak én maradtam úgy látom.Csak le kellett tekernem közben a 30 percet a szobabiciklin:-)
67 kilóval megelégedek!(amúgy 67 kilósan kb. úgy nézek ki mint egy átlagos 61-62 kilós,mert nehéz csontozatú vagyok)
Na ezt majd meglátjuk!:-) (gondolok Rád holnap,amikor ebédelek,de hogy mit?...)
Mennyire szeretnél lefogyni?
Én mindig mindent tudok!:-))vagy nem:-))
Köszi mindenkinek.Tényleg jó itt veletek:-) Pár hónappal ezelőtt az akkori képeimet senkinek nem mutattam volna meg.De már nem zavar,hogy láttok mázsán felüli súllyal:-)
Tenyleg jo kis csapat!Legalabb van miert fogyni!
Mennem kell.Szia
További ajánlott fórumok: