Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
:-))))) !
Itt mindenki fantasztikusan néz ki !
Nagyon jó csapat minden szempontból !
Jó igy együtt ! :-)
Igazad van! Fantasztikus az eredmény !
Csajok tényleg nézzétek meg !!!!!!!
Egyébként Te is nagyon jól nézel ám ki!
Nekem is pont ilyen gondjaim vannak!
Ha az nap nem is "ájulok" el, másnap délelőtt már minden bajom van! Sőt a mellék helyiségből szinte ki sem tudok jönni állandóan pi.... kell. :-((
Koszi szepen,de egy par kilot szeretnek lefogyni.Szules utan beleferek a regi ruhaimba,de egy kicsit szukek.
Most neztem meg a fotoidat.Nem akartam hinni a szememnek!!!!!Ez tenyleg te vagy?Csajok ezt nezzetek meg!!!!!
Ez nagyon szep eredmeny!!Gratulalok!!
Akkor teged most sokan dicsernek,hogy milyen jol nezel ki!
En 14 napja kezdtem,74 kilorol indultam,most 3 kiloval vagyok konyebb.
Hat ,ha tenyleg nem arulod el,akkor valoszinuleg Rizike meg sem fogja tudni:))))
Ne izgulj,en nem mondom meg senkinek:D
Sziasztok!
Ma kemenyito napom van,borsofozelek helyett borso porkoltet csinaltam fott krumplival.Isteni volt!!Most hul a levesem,tul forrora sikerult!
Hát ha így írod, talán nem kapsz feketét.....
Én a lányomból indulok ki, nem eszem olyat ami neki megemeli a cukrát, mert az vagy cukros, vagy szénhidrát bomba. Én tudom fejből a tápanyagtáblázatot, mivel neki számolva van az étkezésenkénti ch bevitel. Szóval ezért nem eszem például ropit. Az az ártatlannak tűnő pálcika, egy ch bomba.
Én nem tudom aszalt gyümit lehet-e. De ha éhes lennék megenném.....
Akkor most csak halkan hogy sül bent a csirkém....
Most itt van lányom kisbarátnője, aztán ha jönnek érte 1/2 6 körül, akkor megyek a barátnőmért és a kisfiáért ( vejko jelölt). Barátnőmék ideköltöznek velünk szembe, és most mennek az ügyvédhez.Addig én vigyázok vejkóra.