Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Rakott palacsinta:Palacsintát megkenem lekvárral szorok rá diót a következőre mákot és toronyba rakom .Ennyi:-)
Megnéznéd a képeimet? Neked is van ott egy kép.
zenekar az szuper lesz mert már többször voltunk bálba és lagziba ahol ők játszotak csak a férjemnek is legye kedve tácolni :)
Ne víz napoz inkább táncolj jó sokat!!!:-)
Olvassuk el mégegyszer a leírást!Azt írja,hogy délbe bármilyen tésztát estére meg 2 szelet tortát.:-)Akkor jár a fekete vagy nem?hihih azt hitted nem figyelek.:-)
bálban csak megeszem a vacsit majd vasárnap víznapozok meg letáncolom éjjel a felesleges kcl:)
Én szinte sosem eszem ugyanazt este, mint délben...nagyon ritkán...lehet, hogy ez is baj? Ez is gátolná a fogyásomat?
ch tudom tojás és tej de a sütikben ez általában bent van
Rakott palacsintát hogy csinálod?
Édesem délben is ezt ettél, mert ha nem akkor Te is kaphatsz egy feketepontot :-)))), de csak egy icipici pontocskát !
több rétegett egymásra raknimazsolával is meglehett szorni
És ezt melyik napon eszed?:-)
Hopsz Erika válaszolt is neked!
Igen Neked !
:-))))) Ha rossz leszel, akkor meg is érdemled a fekete pontot!
Lehet,hogy neked nem jelent meg Hotyka válaszolt is.
ZSEMLÉT kell cukros tejben megáztattni és felvert tojással megkenni hő állo edényben és sütöben megsütni:)
Nagyon Édes vagy ! :-)))
Egyébként az interneten is bőven adnak információt a 90 naposról, s mindegyikben az van, hogy TILOS A NAPOKAT FELCSERÉLNI, vacsira azt kell enni, amit ebédre, de kevesebbet, s csak egyszer szabad egy hónapban viznapot tartani !
Ami nekem a legszimpatikusabb, hogy tanácsolja, hogy többen csinálják együtt, mert akkor biztatni tudják egymást! Na amikor ezeket elolvastam akkor jelentkeztem be Hozzátok, s bizony nagyon jó itt lenni !
Milyen az a zsemle felfújt?
Káposztástésztát vacsira meg rakott palacsintá.
nekem szántad a kérdést? délben zsemle felfujtatt vacsira meg nagyon sok fekete pontott a Rizikétől mert bálba megyünk:)
Hahaha egyszerre irtunk!:-)))
Rizike Te mit ettél ma?
Neked mien napod is van (még nem tudom ki hol jár)!
Igen,igen.Mindent olvastam,Hotykának is válaszoltál,de az a hozzászólásod nem jelent meg senkinél sem :-)
Vissza olvastad amit irtam neked?:-(((Bemásoltam amit erika kiolvasott a könyvéből.
én is itt vagyok nekem nem ír senki semmit:)
Igen én is azt ettem, sőt vacsim is az volt!
Holnap mit eszel?
Tessen mondani elolvassa amit írok?;-)
Lányok ma kukoricás rizs volt a menő láttom mindenki az evett:) bocs csak a keményitő naposok:)
Ha Rizike lenne oly' kedves és hozzámvágna egy (lehet lassan is) mondatot,hogy nem haragszik,akkor maradok,ha kívánja akkor a háttérbe vonulok.:-)
További ajánlott fórumok: