Gobelin (beszélgetés)
Sziasztok!!
Meg van a tárlatunk időpontja:augusztus 6-tól nyilik.Addig be kell kereteztetnem amit oda szánok!
Ma délutánra nagy varrást tervezek:))
Szép napot Nektek!
Sziasztok! Niki, te aztán gyorsan haladsz.Én is belehúztam rendesen, sajnos a házimunka látja kárát:(, de olyan nehéz abbahagyni a varrást :)
Tegnap feltettük a hímzőállványra az anyagot, annyira jó így varrni. A férjem csinált hozzá még két rudat, mert ez csak 45cm széles volt, a képem meg 60cm-es. Szép hétvégét mindenkinek.
Köszi, hogy vissza jelöltél!!!:))
Ki van még fent??
Szia!
Átküldtem 4 emailben,majd nézd meg légyszi,hogy megkaptad-e,mert gmailból én nem mindig tudok citromailes cimre levelet küldeni.
A citromail nem fogadja a leveleimet..
Sziasztok!
Akinek van kedve és még nincs fenn, regisztráljon a network.hu-n. Ott is van jó pár gobelines közösség...
Egypáran már fenn vagyunk,mint látom
Szia!
Hálás lennék, ha átküldenéd, előre is köszi. Az e-mail címem az adatlapon megtalálható. Én is tűgobelinbe dolgozom most. Ez a leszámolós nem kis falat. Küzdünk egymással, de nem adom fel. Olyan jó látni amikor a minta elkezdi megmutatni magát. Ezt azért szeretem, mert ha kevés a fény akkor is tudom varni, ellentétben az előfestetnél, az árnyalatokat csak természetes megvilágításban látom, de az árnyalatok sokszor ott sem egyértelműek. Köszi a segítséget!!!
Szia!!
Köszönöm,ez már kb. 2 éve varrt képem,a négy évszakot varrtam ki.Most tavasz várás miatt tettem ki:))
Nagyon kellemes öltögetös napot!!
Niki csak gratulálni tudok Neked!!Nagyon ügyes vagy!!
Sziasztok!
Niki,örök hálám neked a programmért:)
Tegnap este varrogattam /éjfélig/,egész jól haladok,/bár nincs kész még az első lapom sem/
De abból ami kész van már látom,hogy nagyon szép lesz!:)
Lehet,hogy ezután csak tűgobelint varrok majd?:))
Holnap megyek fonalért,addig még kitart ami van,délutánra megint öltögetést tervezek:)
De jó!:)
láttam:)
Igen,nagyon szép az is.
de jó:)Ügyi vagy!
Én is egész jól haladok,ma varrogattam,bár még csak egy szint varrtam...
Szia!
Én ismerem ezt a programot, de nekem a másik jobban bevált...
azért köszi...
ha minden igaz ma vagy holnap befejezem az aktuális mintaoldalt... hurrá!
Andi!
Üdv.közöttünk:)
Mi is gyakran tanulunk egymástól valami újat,azért /is/ szeretem ezt a fórumot:)
Én is most csinálom az első leszámolható gobelinemet,ráadásul tűalapon.
Zsuzsóka,nagyon szépek a képeid!:)
Én nagyon elfogult vagyok,ha rózsákról van szó,de a virágos is szép.
Jól mutatnak majd egymás mellett a falon:)
Nem akarod beállitani a naplódban,hogy hozzá lehessen szólni a képekhez?
Szia!
Megpróbálnád még egyszer elküldeni a te programodat ha lesz valamikor időd rá? Szeretném azt is kipróbálni. Megnéztem a képeidet és nagyon tetszettek. A kisfiad képe nagyon szép lesz. Te már profin tudod ezek szerint kezelni a programot. Nekem még van tanulni valóm tőletek.
én már rájöttem:))
Ez is nagyon jó,majd tüzetesebben átnézem,mert olyan mint a másik,hogy neki kell ülni és kitapasztalni,hogy hogy kell vele szerkeszteni.
Vagy csak nagyon fáradt vagyok:))
Lányok BOCS!!
Amit küldtem,kimaradt egy betü:(((Vacakol a billentyüm:((
.....honlapepito...
Én is kérem szépen!:)
Emailcim az adatlapomon.
Én a Bazilikát 30 szinnel szerkesztettem és nagyon szép./a minta/
Igaz,hogy tűgobelin.
Szerintem a normál kanavához több szin kell.