Gobelin (beszélgetés)
De jó neked Niki,nemsokára befejezed a képedet!:)
Kiváncsi vagyok rá!
Én most kezdtem a harmadik lapot a 16-ból:(
De azért remélem április végére kész lesz!
Igen,nagyon szeretem én is:)
Nem is tudom hogy varrnék nélküle..
Nekem is itt ajánlották a fórumon:)
Jobbulást nekik!
Puszi!
Bocsi, nem sűrűn fogtok látni,mert apósom kórházba került, anyósom pedig eléggé rosszul van. Varrásnak egy ideig annyi.
Azért bele-beleolvasgatok a fórumba.
Puszi Mindenkinek!!!
Szia!
Tényleg nagyon jó a keret, örülök hogy ajánlottad a múltkor. Egész más így hímezni, mármint sokkal jobb :)
Szia!
Nagyon szép lesz a képed!:)
Az én keretem is pont ilyen,imádok varrni rajta:)
Sziasztok!
Mi is kinn voltunk szinte egész nap a gyerekekkel az udvaron. Kicsit kertészkedtem is. Azért a varrást sem hanyagoltam teljesen, már majdnem kész a tető a házamon. Feltettem róla egy képet az adatlapomra, de ott még nem sok minden látszik. Nálunk most esik.
Sziasztok!
Éni s tovább haladtam a képemmel, ma kezdtem neki az utolsó lapnak. Nem gondoltam volna mikor elkezdtem, hogy egyszer eljutok idáig...
Andi: köszi a tippet, majd ha aktuális lesz a dolog, teszek fel képet...még most a kisfiam képe élvezi az előnyöket
Ismerem az érzést,egész nap tudnék varrni:)
Kérünk szépen naplót,amiben nézegethetjük a képeidet:)
Szia Niki!
Jó lenne látni mit szeretnél varrni. Én úgy képzelem, hogy a negyedelt mintából alakítanám ki a száröltést, a többi 3/4 öltést pedig a mellette lévő színnekkel varrnám.
Én is sokat tudtam haladni ezen a szép hosszú hétvégén. Egész nap képes lennék csinálni. Lehet, hogy ezt kellene főfoglalkozásnak!? Csak sajnálnám eladni a képeimet.
Szép napot MINDENKINEK!!!
Sziasztok!
Igen,meg van!:))))
Egyre izgatottabb vagyok,olyan szép lesz!:)
Remélem április végére el is készülök vele:)
Nálunk sajnos esik az eső:((
Szép napot,jó öltögetést nektek!
Sziasztok!!
Szép napot ma is!!
Nyugi meg van az a minta :)))
Beosztom,hogy mindenre jusson időm.Tegnap is sikerült haladnom,ma is szeretnék varrni.
Délelőtt meccsen voltam, délután kertet rendezgettük estig. Szerintem még két napig elő sem veszem, majd utána.
Ügyes voltál!!
Sziasztok!
Ma én is kerteltem kicsit,mostam,palacsintát sütöttem a gyerkőcöknek,délután meg varrogattam:)
/és még fogok is minjá/
Kezdtem kétségbe esni,mert nem láttam a mintát kirajzolódni,ahogy varrtam,olyan sok szinből van...de már alakul:)
Sziasztok!
Én egész jól haladtam a képemmel a héten, most varrom az utsó előtti mintaoldalt... Ma nem tudom mennyi időm lesz varrni, mert megyünk be Marcikámmal sétálni ebben a jó időben, majd este megyek a párommal vacsizni...
Andi! És a negyed öltésekkel és száröltéssel mit kezdesz a gobelinben?
Sziasztok!
Az én mintám is keresztszemes leszámolható amit gobelinesként varrok, teljesen jó így is. Nekem nagyon tetszik. Sajnos ezen a héten nem haladtam vele de majd most a hétvégén.
Mindenkinek napsütéses szép időt, és jó öltögetést kívánok!
Szerintem biztos,hogy ki tudod varrni gobelinként,mert ha megnézed,honlapokon is úgy van irva,hogy "gobelin- és keresztszemes minták".
Egyformán leolvasható szinenként,csak a keresztöltésesbe száröltéssel is varrnak./szerintem/
Holnap én is kertelek egy kicsit..jó lesz már végre kint lenni kicsit.
Úgy untam már ezt a hideg,zord telet..
Sziasztok!
Végre itt a jó idő!:))
2 napot dolgoztam,ma délután varrni szeretnék,alig várom.
Nekem kicsit nehéznek tűnik a Bazilika,de remélem boldogulok vele majd:)
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!!
Szép napot !!
Úgy látom mindenkit elcsalt a jó idő a varrástól:))