Futball (beszélgetés)
Ok, köszi.
Hogy én senkit sem ismerek ezek közül a játékosok közül.
Képzeld, ma volt a Málta-Fradi meccs, és azt mondta a riporter, hogy Gera lehet, hogy a Fradinál fog játszani - bár biztosat nem tud még mondani, csak pletykát.
Persze egyszerre volt a két meccs, és mind a kettőt párhuzamosan néztem. Meg kellett állapítanom, hogy nagyon-nagyon nem illenénk ide, még a brazil-svájci mérkőzés is gyorsmenet volt hozzájuk képest. :(
Aludva (ronda szó, de máshogy nem tudom most ezt mondani).
...
Majdnem gól lett ismét. Mennyi helyzetük van a belgáknak!
Ja, csak lesek, hogy milyen iram van!
Azt a besétáló emberkét nem láttam. Honnan ment be? A játékoskijáró irányából, vagy valahonnan leugrott?
Gondoltam is rád :D
Szegénykém,te is végig szenvedted azt a meccset :)
Ideértem. Néztem a az Argentína:Svájc mérkőzést.
...és végre láttam Pelét a közönség között! Már nagyon hiányoltam! :)))))
BELGIUM: Courtois – Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vertonghen – Fellaini, Witsel – Mertens, De Bruyne, Hazard – Origi. Szövetségi kapitány: Marc Wilmots
EGYESÜLT ÁLLAMOK: Howard – F. Johnson, O. Gonzalez, Besler, Beasley – Cameron, J. Jones – Zusi, Bradley, Bedoya – Dempsey. Szövetségi kapitány: Jürge Klinsmann
Hol van Lukaku??? :S
Utáld,de azért a patkányozás szerintem durva.Mindegy,te dolgod,majd igyekszem nem odafigyelni magasröptű írásaidra.
Vagy játszunk óvódást,és akkor én meg minden 2. hsz-emben hasonlóan fogom becsmérelni a cr-gyereket.
(nyugi,nem fogom,szerencsére már nincs köze a VB-hez)
Ez a fórum kböző érzelmű drukkerek fóruma.
Tartsuk tiszteletben mások véleményét, még akkor is, ha nem értünk vele egyet.
Engedtesék meg nekem, hogy azt utáljam akit akarok és a csaló birókat is.
Messi nevét nem szoktam leírni. Számomra Törpe, Adócsaló patkány. A csapat társai Bolhának nevezik.
Szerintem most már pont itt az ideje,hogy befejezd Messi ócsárolását!! Unalmas,szánalmas.
Amúgy meg: INIESTA!!
Argentinának nagyobb a szerencséje, minta tudása.
Di Maria volt az egyetlen aki klaaszis játékot mutatott. A szemét kis irigy törpe nem gratulált
A Real Madrid játékosának.
Ennyit ér a törpe , ha nincs mellette Ineista.
Te hihetetlen vagy....
De helyreállt a világ rendje,továbbment Argentínaaaaa :) Messi gólpassz,Di Maria góóóóól :)
(itt nem európai csapatnak drukkolok,de ez elsősorban Messi miatt van)
Svájc Európa másodvonalbeli csapata.
Argentina Messivel együtt nagy nulla.
A Törpeének nem megy,ezért pofátlanul lökdösödik. A biró erélytelen. Macheranonak alig van szabályos megmozdulása. A vb legdurvább játékosa.
Nem érdemel Argentina továbbjutást.