Futball (beszélgetés)
Na,jön a 2. félidő,én meg szokás szerint ágyból nézem.Bármeddig is tart,végig nézem,legfeljebb holnap bealszom főzés-vásárlás-metrózás közben :)
Jó éjt,jó szurkolást nektek!!!
Talán eddig most a legjobbak.
Az enyémbe még véletlenül se, mert szálkásra szakadna! :)
A brazilok összeszedték magukat, nem akarják megint a véletlenre bízni.
Csak nem mindegy kinek a kapujába :)
Azért lesz még itt gól, figyelj csak! :) Ennyi embernek kell "műsort" csinálni!
Csak hosszabbítás ne legyen,mert reggel 4-kor kelek,durva lenne megint 2-3 órát aludni.Bár jó meccs,de.... :S
Többet vártam Kolumbiától.Asszem nekünk majd a Brazil meccs jelenti a végállomást :(
Mondom én, hogy ezek nagyon balfaxok! Mit művelnek már? Nem tudják, hogy a labda addig gurul, míg ki nem szúrják? :(
Igen, emlékszem. Szegény! :(
Sok buta ember van a Földön. :(
De a kolók szurkolóinak nagy része is sárgában van :D
Emlékszel,20 éve a VB után lelőttek egy focistát,mert öngólt rúgott,ha jól emlékszem Escobar-nak hívták.Arra felé komolyan veszik ezt JÁTÉKOT!
Nagy a nyomás a bírókra is ekkora hatalmas stadion, tele emberrel, akik döntő többségében a hazaiaknak drukkolnak.
Tiszta sárga a nézőtér! :)
Köszi.
...
Nagyon tudnak tökörészni, balfék banda! :(
Megmondom őszintén,én a hazai pálya lejtésétől félek egy picit....
Picit más,nem ez a VB,de foci:
60 éve, 1954. július 4-én veszítette el a világbajnoki döntőt az NSZK ellen a magyar labdarúgó-válogatott.
Azóta már azt is tudjuk,hogy nem tiszta körülmények között kaptunk ki.Ezen már változtatni nem tudunk,de akkor is a mienk volt a világ legjobb csapata!!!
Bármelyiknek lehet rossz napja, kiszámíthatatlan, hogy mi lenne a nyerő. Egyik csapat sem csinált még olyasmit, ami bevésődött volna - nem erős csapat szerintem egyik sem. A hírük nagyobb, mint amit láttunk eddig tőlük.
Remélem.Most azon gondolkodom,hogy kivel járnánk jobban az elődöntőben.De ugye aki oda eljut,az már tud valamit,ergo teljesen mindegy.Ha VB-t akarunk nyerni,akkor mindenkit le kell győzni.
Messze van még a vége! Lesz legalább egy kis hajtás, mert nem adja könnyen magát Kolumbia. :)
Két lényeges momentum,a továbbjutás,és hogy az egyik kedvencem fejelte a győztes gólt.Mást onnan kiemelni nem tudnék.
Na,érik a Német-Brazil??? :S
Öt percet láttam egy étterem teraszáról, de senki sem figyelte a meccset rajtam kívül - biztosra vettem, hogy xar meccs lehetett. :)
Lényeg, hogy győztek a németek.
A német meccs rossz volt,nem vesztettél semmit :(
A jó meccsnek szurkolj ;)
Sziasztok! Csak a német-francia meccs második félidejétől tudtam nézni, mert lemaradtam a "járatról" és nem értem haza. :(
Most kinek is drukkoljak? Nem is tudom. :)
Rodríguez-re nagyon kíváncsi vagyok!
Jó volt Kolumbia valóban.Sőt,több jó meccset láttam tőlük,mint a házigazdáktól.De szerintem kirobbanna a 3. világháború,ha a brazilok kiesnének.Ezt -úgy gondolom- nem fogják hagyni.Aztán meglátjuk :)
Nekem is mindegy :) Győzzön a jobb. Eddigi teljesitményük alapján jósoltam ezt az eredményt. Aztán lehet ma megtáltosodnak a brazilok. Ki tudja?
Nekem mindegy :) Sajnálnám Braziliát,de ha Kolumbia jobb lesz,menjenek csak tovább :)
Az én tippem: Brazilia-Kolumbia 1-3.
Mats lett a Man of the Match! <3
Eddig Dani Alves volt a legjobb sztem a Braziloknál,legalábbis ami az alázatot,a pálya felszántását,a harcot,a küzdelmet,az akarást illeti.Remélem nyomós oka van,hogy kimaradt,nem csak valami idétlen új taktika tette őt parkolópályára.