Futball (beszélgetés)
Brazília: César - Maicon, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Fernandinho, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred
Kolumbia: Ospina - Zuñiga, Zapata, Yepes, Armero - Cuadrado, Guarín, Sánchez, Rodríguez - Gutiérrez, Ibarbo
Kinek drukkoltok?Lesz meglepetés?Egyáltalán meglepetés az,ha esetleg Kolumbia jut tovább vagy lejteni fog a hazai pálya?Nagyon várom a meccset!!!
HIVATALOS! A Hoffenheim négy éves szerződést kötött Szalai Ádámmal, aki mindössze egy évet töltött a Schalke együttesénél. Sajtóhírek szerint 6 millió euróért váltott klubot, és vasárnap már új csapatával kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.
Hát Ádika,nagy karrierista vagy...Mekkora mellénnyel és álmokkal mentél egy éve a S04-hez,most meg ennyivel lejjebb adtad???Kár lenne érted....
Figyelj,szerintem én normálisan írtam neked,hogy mersz nekem olyat írni,hogy kuss????
Amúgy német-magyar kettős állampolgár voltam fél életemben,hadd szurkoljak már nekik,ha úgy érzem!
Én legalább értek a focihoz és elismerem a jobbat,ellenben veled.....
Colombia eddigi eredményei akkor lesznek hitelesek, ha legyőzik Braziliát.A felkapott sztárjukért aki öt gólt rúgott már 75 millió eurót kérnek.
Ha góljaival kiverik Braziliát, akkor reális az ára.
Moderált magad, ne légybunkó, tudom, hogy nem könnyű visszafogni magad.
Aki magyar létére németnek érzi magát, annak Kuss !
A franciák eddig leggyengébb teljesítményüket nyújtották. A németek találtak egy gólt, és három 1oo százalékos helyzetet elbénáztak.
Két európai csapat összecsapásából látszott, mennyivel könnyebb dolguk van,mennyivel kisebb az iram, ha nem Dél-Amerikai az ellenfél.
A VB-n tök mindegy ki lesz a második, harmadik, csak a világbajnoki cím marad meg az utókornak.
Ha nem Hollandia lesz a befutó,a többi csapat hidegen hagy.
Lloris – Debuchy, Varane, Sakho, Evra – Cabaye, Matuidi, Pogba – Valbuena, Benzema, Griezmann
Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes – Schweinsteiger, Khedira – Müller, Kroos, Özil – Klose
Azért a meccs végén teszem csak fel az összeállításokat,mert érdekesnek találtam és kíváncsi voltam,hogy ezzel a felállással ki mit játszik.Hát,imádlak Joahin Löw,de néha nem ártana a posztokat eltalálni.Főleg,ha a csapat zöme Bayern-es.....
HAJRÁ NATIONALELF!!!!!!
De ha kiesnek,akkor is örök szerelem marad!!!!!
Jársz te a Bozsik-stadinonba??????NEM!!!!!! Akkor kérlek az ilyen felesleges,buta és NEM IGAZ hsz-eket mellőzd!!!!!!!!!!!
Hú,de felhúztál,bakker!!!!!!Több,mint 30 éve járok ki oda,aki ilyet azt elvinném egyszer egy meccsünkre és rohadtul csodálkozna!!!!
UTÁLOK MINDEN FOTELSZURKOLÓT!!!!!!! A meccs nem színház!!!!!
SZERINTED MIÉRT TILTAKOZNAK PÉLDÁUL A FRADI SZURKOLÓI IS????????? Ne a net legyél okos,ne írj butaságot,gyere ki velünk egy meccsre,,aztán meglátjuk,hogy utána hogy látod.
A FOTELSZURKOLÓ NEM SZURKOLÓ!!!!!!!!!
Az uborka szezonban gyártják a kamu átigazolási hireket.
Nem hínném, hogy a harapós Suarezt ABarca odavinné Messi és Neymar nyakára. Ettől nem lenne jobb a csapat, inkább égetnék egymást, mert mindegyik gólkirály akar lenni.
Mi a tippetek a ma délutáni meccsre?
Hallottátok/olvastátok, hogy hét német játékos megbetegedett?
Sziasztok! Vége a tespedésnek, ma meccs van 5:40-től! Már alig várom, most intézek el mindent, hogy aztán senki és semmi ne zavarjon be!
Kellemes várakozást mindenkinek! Este találkozunk!
Ha valamit tanulhatnak a magyarok a vb-n, az a szurkolás.
Sajnos a magyarok nem tudnak sportszerűen szurkolni, nem tudják kellően lelkesíteni a csapatukat.
A Fradi és az Újpest szurkolói az elmúlt évtizedek alatt óriási kárt okoztak kedvenc csapatuknak a huhogásokkal és petárdásaikkal, a székek törés-zúzásaival.
Milliárdokat fizettek a klubok a vandál, bunkók " szurkolók" után. Nem szólva a többszöri pálya betíltásra válogatott meccseken.
A Honvéd az egyetlen, ahol be sem engedik ezeket a vadállattá vált fiatalokat.