Futball (beszélgetés)
Állati jó meccs volt tegnap este,még most is nézném,esküszöm :) Ennyi kapuralövés,helyzet,letámadás,áh,egyszerüen fenomenális volt!Örülök a belgáknak,remélem így játszanak a továbbiakban is.Lukaku-t sajnáltam,hogy olyan későn állt csak be.
Jó ez két nap szünet,bár már most hiányzik a foci,de legalább próbálok valamennyit aludni :)
Két nap szünet a futball vb-n
Az eddigi tapasztalatok szerint az erő és gyorsaság, erőszakosság megölte a technikát,a szép futballt.
Legalábbis válogatott szinten.
Biztos vagyok benne, hogy klubszinten visszatér a szép foci.
Úgy legyen !
Kedves Hópihe, örülök soraidnak. Mindenben igazad van. Ezt a fórumot mellesleg én indítottam.
A focit kevesen szeretik nálam jobban. A két csapatommal akiknek drukkolok, elfogult vagyok.
Ezért lehet, hogy igazságtalan is. Ha közvetlen meccs után irok, bennem van a még az indulat
A vb- n látottakból hiányolom a nagy egyéniségeket, akiket ez az erőfoci, durván kinyir.
Igazat adok Ubinak(fentebb). Messi és a többi Barca játékos ócsárlása részrehajló, egyoldalú és már nagyon unalmas. Ne szeresd a játékukat, de a tudásukat legalább illene elismerned, ha már fociszurkolónak vallod magad.
Tévedsz.
Ez a fórum a közös érdeklődés, a foci szeretete miatt indult, hisz jó meccseket szép gólokat láthatunk és nem azért, hogy részedről unos-untalan rosszindulatú véleményeket olvashassunk ugyanazon támában és játékosokról.
Gyászjelentés.
Meghalt a szép, technikás, futball.
Ez a vb a gladiátorok játéka lett.
Az erő, a gyorsaság, erőszakosság, a küzdelem, a test-test elleni kemény csata dominál.
Alig látni trükkös , virtuóz megoldásokat.
Az erőfutball dönt minden meccsen.
Nincsenek kiemelkedő csapatok, bárki nyerhet bárki ellen.
Aki világbajnok lesz, nem a legjobb, hanem a legszerencsésebb lesz.
Meghalt a játékos futball.
A kapura lövések 7o százaléka nem talál kaput.
Kihaltak az egyéniségek.
A birók akár szétfütyülhetnék a meccset a sok szabálytalanság miatt. De nem teszik, inkább mérlegelnek. Sokszor rosszul.
Egyéni vélemény: nem tetszik ez a vb.
Belgium jutott tovább!
A legjobb meccs volt eddig az idei vb-n! Hatalmas meccs volt!
Le a kalappal mindegyikük előtt!
Azt mondta a kamerába: "Mama! Je t'aime! "
Megható!
A kapusok is jók mind a két oldalon!
Nekem viszont a costa ricai kapus tetszik (zöld ruciban volt).
Jobbak a belgák,de nehogy egy kontrával az amcsik vezessenek.Bár az sem zavarna,csak nem lenne igazságos.Leszámítva azt az apró tényt,hogy a helyzeteket be kell rúgni.
20 kapura lövés 60 perc alatt,nagyon durván jó!
Biztos hozzájárul, hogy már lement a nap. Embertelen dolog tűző napon játszatni őket! :(
Javasoljuk a FIFÁ-nak, hogy inkább húzzák el a vb-t két hónap hosszúra, de csak esténként legyenek meccsek!
Ez az országnak is jól jön, mert tovább maradnak a turisták! :)
Na milyen ötleteim vannak? :D
Nézem,nézem :) Ez annyira jó meccs,hogy ha csukódna le a szemem,ki is támasztanám :)
Egyik percben a belgáknak örülök,aztán az amcsiknak.Szimpatikus mindkét csapat.