Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Forró répaital almalével recept

Forró répaital almalével recept

Elkészítési idő 20 perc

A Forró répaital almalével hozzávalói:
2 adaghoz:
0,5 l szűretlen almalé,
2 db közepes sárgarépa,
2 cm-es gyömbérdarab,
1 db egész fahéjrúd,
1 db csillagánizs,
1 db szegfűbors,
1 ág friss rozmaring,
csipetnyi őrölt fahéj,
késhegynyi szerecsendió a tetejére (el is hagyható)


A Forró répaital almalével elkészítési módja:
Az almalevet a fűszerekkel és a rozmaringgal egy lábasban felforraltam és 2 percig főztem. Majd félrehúztam és lefedve állni hagytam kb. 10 percig. Közben megtisztítottam a répákat és a gyömbért, feldaraboltam, majd egy késes aprítóban pépesre aprítottam. Végül hozzákevertem a fűszeres almalevet. Ezután már csak le kell szűrni és már forrón fogyasztható is.

Váljék egészségetekre!



Kategória: Italok, koktélok receptjei

A receptet beküldte: , nov. 13. 20:46
A forró répaital almalével elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook