Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Nem tudom,de mindjárt utána nézek.
Szóval egy szeletke Felipe-mből??Hááát,muszáj?Nem szívesen szeletelném fel,ha nem baj! :))
Kimi-rajongók Klubja - G-Portál
Ha ide kattintatok, majd a bal oldali "hirek"-re, megtudhatjátok, hogy tényleg egy aranyszívű ember Felipe.Kapott a szívemben egy csücskét!Pedig nekem Kimi az örök kedvenc!
"A történet új fordulatot vett, és a jelenlegi állás szerint már nem csak a pilóta, de az olasz istálló jelenlegi csapatfőnöke, Jean Todt is hátat fordítana Maranellónak. Az aprótermetű francia helyét ezek után a jelenleg szabadságon lévő Ross Brawn venné át a Ferrarinál.
Todt és Massa távozását azzal indokolja a szerző, hogy a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo összeveszett a franciával, mégpedig azért, mert a nagytekintélyű elnök Massa helyett Fernando Alonsót favorizálja, és szeretné a csapatban tudni a spanyolt."
Na,ehhez mit szóltok?Fantáziálnak,vagy most már egyszer és mindenkorra kezdjem hülyére aggódni magam????
Na,Felipe is marad a seggén és kész!
Vita nincs,mert szétcsapok a Ferrari háza táján!!!
A múlt hét végén találgatások kaptak szárnyra Felipe Massa ferraris jövőjét illetően, miután a Belga Nagydíjon a brazilt a Toyota motorhome-jában látták, valakik pedig Fernando Alonso Ferrarihoz szerződéséről kotyogtak.
Massa tagadja, hogy bármi ilyesmiről szó lenne, sőt, állítja, hogy a 2008-ig érvényes szerződésének egyéves meghosszabbításáról is tárgyal a Ferrarival.
"A Toyotához való szerződésem története egyszerűen nem létezik" - mondja Massa.
Na, erről egyenlőre ennyit.
Na,most már hogy végre Japánban vannak a pilóták,ők nyilatkoznak és nem a pletykákra kell adni.Eszerint aloka marad a seggén,bár neki akkor sem hiszek,ha az anyjára esküszik meg.
Felipe lesz a 2. számú pilóta,ami neki nem esik jól,de azt mondta,hogy együtt kell működni a siker érdekében.Na,csak a 3 futamról van szó,nem jövö évről!És itt marad,innen akar nyugdíjba is menni.Ez remélem így igaz!!!
Kimi meg köszöni a csapatnak,hogy így segítik,Felipe-mről meg azt mondta,hogy nagyon rendes ez tőle,sokan nem tennék meg önszántukból.Na,ezt annyira nem értem,mert ugye Felipe lehet megteszi magától is,de azért fentről buzdították is erre a kis drágámat.
Ami szép volt, azt szeretné az ember sokszor újra látni.
Sajnos most nem Fisicoval lesz versenyben...
YouTube - Suzuka GP 2005
Kimiseknek!
Hét végén ezt szeretném látni! Kimi utolsó körben előzi Fisichellat, ha jól láttam Alonso 3.Ez a sorrend meg is felelne!
Szép a zene alatta!
Látom felkészült vagy ebben a témakörben. Teljesen igazad van, ami az elfogultságot illeti.
Sajnos az ember a híreket, információkat csak ilyen forrásokból tudja beszerzni. A hivatkozott cíkk egyébként nekem sem nyerte el a teszésemet.
Jó szurkolást a hétvégi futamra.Üdv.
A kicsi esély is esély, legalább van miért izgulni. Különben is a Ferrari nagyon bizakodó.
Most, hogy a csapat VB már meg van lehet az egyénire koncentrálni. Az általad figyelmembe ajánlott - kiütéses - cíkkben részletesen taglalják mi járhat Alóka eszében. ( És mire képes)
Massa a brazil sajtónak elárulta, hogy a 2008-as szezonra érvényes szerződése van a Ferrarival, és már tárgyal a kontraktus még egy évre történő meghosszabbításáról. Mindemellett a pilóta egy kínai hírügynökségnek kedden tagadta a távozásáról szóló pletykákat: "Nem megyek a Toyotához jövőre, ez a sztori nem igaz."
Kedden a japán istálló csapatfőnöke, Tadasi Jamasina is azt nyilatkozta Japánban, hogy nem tud Massa szerződtetéséről.
Egyáltalán nem tudsz egy olyan szituációt elképzelni, hogy a brazil futamon Kiminek már a 2. hely is elég a VB-hez?
Most még bármi megtörténhet.
Én remélem,hogy kialakul olyan szitu,hogy Kiminek valóban lesz esélye a címre.
Ha Felipe pole-ból indul,akkor nehogy olyan blama legyen,mint anno Schumi és Rubens között ausztriában,sztem a boxban előz majd Kimi.Tehát ez a része oké,a kérdés a többi,alo,Hami és a technika.