Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Én nem vagyok egy nagy motogp-rajongó,de ma 11-től ott tobzódom a képernyő előtt.Hajrá Gábor!!!
Van itt olyan vki,aki szereti rajtam kívül a rally-t???
Akinek van kedve nézze meg ezt az összeállítást.
1. lett Talma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))
A kétszeres bajnok távozása révén az a kérdés is nyitott, hogy ki lesz Lewis Hamilton csapattársa az elkövetkezendő esztendőben. A korábbi hírekkel ellentétben a csapat nem tiltotta meg Alonsonak, hogy gyári csapathoz igazoljon.
Nico Rosberg és Heikki Kovalainen mellett Adrian Sutil neve is felmerült. Lewis Hamilton örülne a német csapattársnak, ám egyelőre nem történt kapcsolatfelvétel Sutil és a csapat között.
Nem,ez abszólút a forma1-hez köthető!
Egyébként Talma ma 1. lett!!!!
Az viszont már szinte biztos, hogy az 1. sz. versenyautót Kimi fogja vezetni.
Vagy ez már nem érdekes?
Persze mi van azzal a kitétellel,hogy gyári csapat kizárva??Meg akkor most ki hova??Mert Fisico segge alól veszi ki gondolom az ülést.Vagy nico megy a mekihez és akkor indul a pilótakeringő!!
:))))))))))))
Már a txt-en is fent van,gyorsan átvették.Na,most vagyok kőkeményen ideges!!!Most ütném szét a fejét annak a.........
:(((((((((((((((
Sziasztok!
Köszi a friss híreket! ♥☻☺♦♣♠♥☻☺♦♣
Azt csak szeretnéd, Kriszta ;))) prodrive végül nem is lesz, nem? Vagy megint lemaradtam?
Sinus, hát az egy dolog, hogy Nico mit szeretne, végül is... De volt valami olyan, hogy Alonso gyári csapatba nem mehet, akkor meg Renault, Toyota kiesik...
Nem voltam itthon,most akartam írni nektek,hogy hivatalos lett,aloka megy a levesbe.Mondjuk sok választása nincsen,redbull,spyker,prodrive. Hát többet nem látjuk a dobogón!!!!!!!!!
:))))))))))))))))
:)))))))))))))))))
Most beindul a ki-kivel, melyik csapatnál időszak.
Nico nem akar másodhegedűs lenni, sztem.
Igen láttam már, Neked inkább ezt ajánlom.