Forever Slim kvantumos készülék tapasztalatok! (beszélgetés)
Sziasztok,
Eladóvá vált Forever Beauty 4 tech narancsbőr elleni gépem és a hozzá tartozó 2 db Forever Beauty Plus kontakt gél.
A gépet 89 900 Ft-ért és a 2 darab gélt 8 000 Ft-ért vettem. Számlám van róla, egy hónapja vásároltam tehát még garanciális. Én 3 hetet használtam. A gépnek semmi baja szimplán lusta vagyok csinálni annyiszor amit előírnak. Az egész szettet 70 000 Ft-ért eladnám.
Üdv,
Anita
Sziasztok!
Van még valakinek eladó Forever Slim gépe? Esetleg garanciával és géllel?
Köszönöm
Sziasztok!
Nekem is van egy eladó Forever Slim gépem.
Fél évvel ezelőtt vettem, de sajnos nem használt semmit. 150.000 volt az ára, 120.000 forintért eladó.
Nekem elsősorban a fenekemen és a combomon lévő narancsbőr kezelésére kellett (volna). Nem vagyok túlsúlyos (170 magas vagyok és 62 kg).
Fél év alatt viszont megoldódott a narancsbőr (cellulitisz) problémám.
Egy Sanyi nevű masszőr oldotta meg egy speciális krémmel és masszázzsal (+ kaptam pár tanácsot, amit megfogadtam).
Ha valakit érdekel, az e-mail címe: kalnasy.sandor@freemail.hu.
Heti 2 kezeléssel, kb. 3 hónap alatt elmúlt a legkisebb narancsbőr is!
Sziasztok!
Bérelhető Forever Slim gépet keresek kb másfél hónapra, van esetleg valakinek ilyen célra?
Sziasztok!
Szeretnék Forever Slim készüléket vásárolni. Garanciális gépeket előnyben részesítem! Köszönöm!
Sziasztok!
Eladó Forever Beauty 3TEC narancsbőr elleni gépet keresek. Ha valakinek van eladó, szívesen megvenném.
Köszönettel:Tünci
Erdekelne a napi etrnded ha megosztanad velem.
Emailem rj04@freemail.hu
Koszonom szilvi
Sziasztok!
A gép elkelt! Köszönöm.
Sziasztok!
Forever Slim kavitációs gép eladó Székesfehérváron! Januárig volt garanciális, de gyakorlatilag alig volt használva. Kifogástalan állapotú. Irányár: 90000 Ft. ciaopeti@gmail.com +36707767170 Köszi.
Szia,
Ha kifogástalanul mködik, engem komolyan érkedel.
Várom válaszod
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladó egy Forever Slim gép, 2016 decemberéig garanciás, alig használt, kifogástalan állapotban. 1 tubus ultrahangos gélt tudok hozzá adni.Súlya és mérete miatt személyes átvételre tudok lehetőséget biztosítani Budapesten a 13. kerületben. Ára 100.000 Ft. Ha valakit érdekel, hívjon! +36303692109
Sziasztok!
Nekem van egy eladóvá vált használt gépem. 95000 Ft. Ha valakit érdekel, hívjatok.
06205525835
Szia Zsuzsi van egy eladó gép bar mar nem garis.de cserebe hetente tobbszor járok mikloson ugyhogy akár oda is tudom vinni.irányár 80000ft
Üdv bara
Sziasztok!eladó Forever Slim gép!igaz már nem él a garancia de a gép makulátlan állapotban van.Ha 10x be volt kapcsolva lehet sokat mondok.az eladás oka kihasználatlanság,biztos van itt olyan akinél jobban kamatoztathatja a tudását!a gép pesten található de esetleg pest megyében tudok segíteni a szállitasban!
Irányár:80000ft
barakka8@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Cseppcsengő-pisistop készülék. Tapasztalatok?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Cellules vákuumos készülék, van valakinek, vélemény?
- Forever Slim Beauty - tapasztalatok
- Forever slim/ Forever beauty tapasztalatok, hatékonyság