Forever Slim kvantumos készülék tapasztalatok! (beszélgetés)
Sziasztok!
Eladnàm a Forever Slim zsìrbontò kèszülèkemet, 3 db ultrahangos gèllel.
A gèp alig hasznàlt (pàr hònapos), ès jövő nyàrig van rà garancia.
Àr: 100 000 Ft.
Szemèlyes àtvètelt nem tudok biztosìtani, de elpostàznàm, aminek a költsègèt èn fizetnèm.
Sziasztok!
Akinek van eladó Forever Slim gépe, megvenném budapesti személyes átvétellel.
tunde.karolyi@gmail.com
Köszi!
Tündi
Egy ideje gondolkodom egy ForeverSlim gép vásárlásán, hogy otthon tudjak megszabadulni az úszógumimtól (alapvetően vékonyabb testalkatom van, ide raktározódott el minden). Csak egy kérdés merült fel bennem, mert sok helyen olvastam arról, hogy a kezelés után fontos egy nyirokmasszázs, ami elvezeti és feloszlatja a lebontott zsírt (máshol még infraszaunát ajánlanak kiegészítésként).
Kérdésem, hogy mennyire szükséges ez, illetve hogy mennyire váltható ki a dolog például edzéssel (minden második nap végzek egy 1 órás otthoni tornát), amit mondjuk elvégeznék a kezelés után. Ha fontos a masszázs, akkor alapvetően nincs túl sok értelme megvennem a gépet, hisz úgyis el kellene járnom masszázsra vagy szaunázni.
Sziasztok!
Eladnàm keveset használt forever slim gépemet. 90000ft.
Érdeklödni: nnikolettkovacs@gmail.com címen lehet.
Sziasztok!
Eladnám a Forever Beauty 4tech otthoni narancsbőr elleni készülékem 2db bontatlan géllel.
Érdeklődni tothne.marianna69@gmail.hu címen lehet.
Sziasztok!
Eladnám a Forever Slim zsírbontó készülékemet, keveset használt, 2019. januárig garanciális, plusz adok hozzá 2 db ultrahangos gélt. Budapesten személyesen átvehető. I.ár: 110.000,- Ft
Érdeklődni a tgyongyi72@gmail.com címen lehet :)
Kedves Mimirus!
Megvan még a gép.
Üdv,
Emilia
Sziasztok,
2019 májusig garanciális Foreverslim ultrahangos zsirbontó gépem eladó, eredeti számlával és egy bontatlan ultrahang géllel.
Ára: 110.000 Ft
Na, ne hülyéskedjetek már!!!!
Az ezernyi "fogyás segítő" gagyik egyike.
Nem akarom sem műszakilag, sem élettanilag részletezni.
Nem több, mintha egy "villanykörtével" melegítenéd a feneked.
Sziasztok!
Megválnék szeretett gépemtől, már teljesen narancsbőr mentes a combom.
Forever beauty 3 tech, még érvényes jótállással, (fél év garanciával)
4 géllel, és egy gél plusszal, dobozzal, használati utasítással: 69.000 Ft.
(eredeti ára, krémekkel: 99.000 Ft.)
Budapesten és Budaörsön bárhol átvehető.
:)
Én is el szeretném adni, már nem teljesen új (4 hónapos) Forever Slim készülékemet. Még 8 hónap garancia van rá, odaadom a megvásárolt ulatrahangos gélt is. Némi edzés mellett fogytam a készülékkel 15 kilót.
Az ára most: 95.000 Ft. Érdeklődni a hirdetes@megsz.hu e-mailen, vagy a 70/2063631 telefonszámon lehet. Pécsett és Budapesten is át tudom adni, vagy futárral is elküldöm.
Sziasztok!
Eladnám Forever Slim készülékemet, hibátlan állapotú, de már nem garanciális. (használati utasítás, 10 jó tanács a tökéletes kezelés eredményért megvan hozzá)
Ára 100 ezer forint, Budapesten személyesen átvehető, vagy futárral plusz 1200 forintér bárhová el tudom küldeni.
Érdeklődni a bojtosdetti@gmail.com e-mail címen lehet :)
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált keveset használat, hibátlan, tökéletesen működő, újszerű, nem garanciális Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó és narancsbőr kezelő készülékem 120.000.-Ft-os irányáron.
Érdeklődéseket a hajni.se@gmail.com címen várom. Kérésre képet is küldök. Személyesen Budaörsön tudom átadni súlya és mérete miatt vagy előre utalás esetén postázom plusz költségért.
Sziasztok!
Én is el szeretném adni, szinte teljesen új (egy hónapos, 3-szor használtam) Forever Slim készülékemet. Még 11 hónap garancia van rá, odaadom a megvásárolt ulatrahangos gélt is. Ára: 129.000 Ft.
érdeklődni a hirdetes@megsz.hu e-mailen, vagy a 70/2063631 telefonszámon lehet.
Pécsett és Budapesten is át tudom adni.
Szép napot mindenkinek :)
Sziasztok!Eladó,keveset használt,szinte új Forever Slim kavitácíós zsírbontó készülékem kihasználatlanság miatt.Garanciája már sajnos nincs,de hibátlan állapotban van.Zala megye
Érdeklődni:06-30/8505789,domjan820621@freemail.hu
Sziasztok! Már lefogytam, ezért eladom a tavaly vásárolt Forever Slim otthoni zsírbontó készülékemet. Keveset használtam. Újszerű.
Adok hozzá kezelő gél-t.
Budán átvehető. 115 ezret kérek érte. (145 e. volt).
Segít a feloldásban, nyirokrendszeren keresztül a kivezetésben.
Sziasztok.
Engem is érdekelne a készülék, ha van valakinek eladó :)
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált egy Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék, 2015. szeptember 7-én vásárolt, alig használt, kifogástalan állapotban (fotókat tudok küldeni). Garancia 1 év volt, tehát ez már letelt. Tapasztalatokat nem tudok megosztani, hiszen tényleg nagyon ritkán használtuk. 4 tubus ultrahangos gélt adok hozzá (szavatossága: 2019. január). Súlya és mérete miatt személyes átvételre tudok lehetőséget biztosítani BÉKÉSCSABA és környékén (el is viszem szívesen) vagy előre utalás esetén postázom plusz költségért. Ára a 4 tubus géllel együtt 100.000 Ft.
(eredeti ára: 145.900 Ft., az ultrahangos gél darabja 530 Ft. volt)
Ha valakit érdekel, írjon vagy hívjon, megbeszéljük a részleteket:
babin.adrienn@gmail.com
+36 70 621 2062
Mielőtt bárki megvenné, fontos figyelembe venni az alábbiakat: a készülék használata nem javasolt artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, sebek, terhesség és szoptatás esetén.
Sziasztok! eladóvá vált a 2015.augusztusában, az esküvőnk előtt vásárolt Forever Slim készülékem.
A célt teljesítette, heti 2 alkalommal 5 hét alatt sikerült elérnem vele, amit szerettem volna:) Van egy bontatlan gélem is hozzá. Nagyon megkímélt állapotban van, egy karc sincs rajta. Budapesten a Stadionokhoz közel átvehető, vagy előreutalás esetén 3500 Ft postaköltségért postázom. A gépet 145.900 Ft-ért vásároltam, most 100.000 Ft-ért megválok tőle. Írjatok bátran:) kitti.kovacs777@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Cseppcsengő-pisistop készülék. Tapasztalatok?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Cellules vákuumos készülék, van valakinek, vélemény?
- Forever Slim Beauty - tapasztalatok
- Forever slim/ Forever beauty tapasztalatok, hatékonyság