Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Folyton újraélem álmomban a megcsalást. Ebből ki lehet jönni? fórum

Folyton újraélem álmomban a megcsalást. Ebből ki lehet jönni? (beszélgetés)

1 2
2. cc7a88f96d (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 11. 14:16

Igen önbizalomhiàny ès a belső fèlelem talàn,hogy vajon ùjra megtörtènik e...

Kutyàbòl nem lesz szalonna...èn nem hiszek abban,hogy megcsalàs utàn minden megy mintha mi sem törtènt volna.A pàrodnak sincs amnèziàja...

Csak ha mèg 1x előfordulj majd ne sìrdogàlj.Annak oka van,hogy ezt megtette.Ne mond màr,hogy ez nyitotta fel a szemèt,hogy hù van egy pàrja akibe szerelmes...

Jobbat èrdemelsz ès nem egy ilyen valakit,aki miatt csak lelki problèmàid vannak.

2020. máj. 11. 14:11

Ő váltotta be, fél évig voltunk külön a történtek után.

Azóta eltelt 8 hónap. A páromra pozitívan hatott a szakításunk, úgy érzem tényleg megbánta.

Teljesen más, minden idejét velem tölti. Valóban érzem, hogy fontos vagyok neki. Sokat változott és szerinte ez mentette meg a kapcsolatunkat. Tudom sokan elitélik ha valaki megbocsájt.

A kapcsolatunkkal semmi gond, jobbat nem is kivánhatnék de a nővel napi szinten álmodok, rémálmaim vannak róla és mindennap eszembe jut. Folyton újra és újra vele álmodok, sokszor a párom nem is szerepel benne de a nő akivel hűtlen volt az igen. Beleégett az elmémbe és nem tudok tőle szabadulni. Ha egyetlen nap eltelne anélkül, hogy a nőre gondolnék boldog lennék. Szerintem nem vagyok csúnya, adok magamra és nem vagyok elhízva. Ez a hölgy egy szőke csinibaba, nagyon vékony és szemtelenül fiatal. A párom után már rengeteg pasival összeakadt. 10 éve van kapcsolata de folyamatosan csalja a barátját. Ismerem az anyját és elég sok dolgot tudok róla köztük azt is, hogy a saját családja is megveti a lányt. Sajnos lesem a facebookját és személyesen nem láttam azóta csak egyszer mégsem tudom kiverni a fejemből. A párom mindent megtesz de én nem tudok szabadulni. Mit tehetnék?

Egyáltalán mi a bajom, miért foglalkozom vele?

Önbizalom hiány?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook