Fogyókúra mostantól.... (beszélgetés)
Elolvastam :-)
Sajnálom,hogy csalódtál Olaszországban,én szerencsére nem,imádtam.
Te!Mi az a szalmakrumpli? :-)
Az a baj, hogy a turot is imadom, meg a tesztat is... nehez lesz nem felfalni az egesz talal. Meg jo, hogy melegen hamarabb laktat:)).
Most ugyis nehezen tudom tartani a dietat, nincs akaraterom.
Jó reggelt! Nekem is nagyon lassan megy, de ennek sajnos oka van, s legalább nem nő...:S
próbálom összeszedni magam... Nektek kitartás!!!!
hát ez ilyen súlyzó rudas edzés, s elvben gondoltam a 4 kilós már kevés... így jól megdolgoztatott, alig bírtam aludni, mert plusz 6 kilóval guggolni nem egyszerű...
ja és az egyik lány megjegyezte, hogy látszik ám, mennyit fogytam :)
Szia!Örülünk neked :-) Miért nyomtad ekkora súllyal?Kötelező volt?azért vigyázz ne eröltesd meg magad túlságosan.
Hozzám tegnap este jött az egyik bnőm és krumplit sütöttünk,de nem ettem sokat,csak valamennyit!Viszont nagyon rosszúl lettem tőle,nem bírja a gyomrom már az ilyen kajákat.Csak a salikat!Erre legalább jó volt hogy rájöjjek.
Sziasztok lányok!
végre újra lefelé :) 76.8 kg, de hogy mikor lesz újra 75 alatt,azt nem tom...:( full kikészültem aerobikon, 6 kilós súllyal nyomtam, KO, nem tudom, mi les ma spiningen...
jól néz ki a sali :)
majd tegyél fel képet a szobákról... arra is kivi vagyok
Ez az!Tudtam én hogy nem adod fel!!!Hajrá hajrá!!!Én is ügyeskedem mostanság...meg is lepődöm magamon.Tegnap este is sali volt a vacsim,de imádom,a többi nem jön be :-) kép naplómba :-)
Sajnos tornázni kb 5-6 napig nem fogok mert megjött de utána megint teljes gőzerővel nyomom majd,főleg hogy elkezdjük a hálószoba festését is.
Ja igen ma megjön a függöny,baromi kíváncsi vagyok milyen lesz! :-)
Meg még nem tudom milyen színű legyen a hálószoba,elbizonytalanodtam ami a bordót illeti...
Képzeljétek végre-égre helyre állt a rend, ma (eddig) irtó ügyes voltam, nem zabáltam, sőt...:)
úgy örülök, s érem is magamban a erőt... remélem a súlyom is visszaáll gyorsan!
És köszi Drenaa meg persze a többieknek is a nehéz pillanatokban a biztatást!!!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!