Fogyókúra januártól, ki tart velem? (beszélgetés)
:)
Az jó,hogy jobban vagy!
Egyszer Norbi az mondta valahol:
Attól hízol amit megeszel.
Sajnos ez rám is vonatkozik.
Én még az arzéntól is híznék.:(
beteg voltam fogytam,jobban vagyok hizom és láss csodát ujra eszem,de igy hizom is:-(
ez nem fer:-(
Ügyi vagy!
Egyél csokit mert ronda irigy vagyok .:)
Helló mindenki!
Jól megfogyatkozott a csapat!
Mindenkinek vannak mélypontok, amikor letér az útról, de soha sem szabad feladni, én is mindig újra kezdem! Egyszer biztosan sikerül!
Jah,közben megsasoltalak.
Bakker,én hozzád képest egy bálna vagyok!
Úgy,hogy neked szabad egy kis édesség.:)
Szia.
Nincs ezzel semmi baj!
Kell egy kis kényeztetés.Sose bánd.Csak ma már figyelj oda mit eszel és legyél erős.Drukkolok!
Én ma meg azt nem bírtam ki,hogy ne álljak mérlegre.
Hát én most fel vagyok dobva,alig hittem a szememnek.De nem írom még be a mérlegelőmbe,majd csak a hétfői eredményt.:)
sziasztok lányok, ügyesek vagytok!
Nekem sajnos nem megy, este mindig sokat eszem. Hazaérek melóból 7 után, mozgáshoz nincs kedvem, csak leülni és enni...
Kellene valami fogódzó. Kár, hogy a fogyasztó gyógyszert nem lehet venni....
Igyekszem először az adagot csökkenteni.
sziasztok!
sajnos a munka miatt nem nagyon tudtam jönni, és össze-vissza eszek, de talán majd rendeződik, ha lesz időm visszaolvasok :) hajrá!
Igen és is vagyok, nem tudom mikor van a holtpont!!!!
Ha elértem megírom, hogy sikerült!!!
Sok sikert mindenkinek!
Ha hiszünk benne, akkor sikerülni-e kell!!!
Sziasztok.
Túléltem a tegnapot anélkül,hogy kirámoltam volna a hűtőt.
Párom adott két szem szőlőcukrot és azzal szépen el is voltam.
Lexike!Vigyázz nagyon,mert sajnos én is így voltam tavaly!
102 kilóról lementem 73 kilóig és utána szépen elengedtem magam majd kevesebb mint egy év alatt visszamentem 92-re!És közben folyamatosan mondogattam magamnak,hogy majd holnaptól megint...
Nagyon kell figyelni mert sajnos könnyebben megy fel mint le.:(
Lexike!
Sikerülni fog, ne add fel! Néha elgyengül az ember, de lebegjen a cél a szemed előtt, hogy nyáron milyen csinin fogsz lejteni a strandon :) Kitartás!!!
Sziasztok!
Rég jelentkeztem, de csak azért mert szégyenlem magam. Egyfolytában eszek. Mindent. Megállás nélkül. Borzalmas vagyok. De nem adom fel!!!! Vagyis remélem. Már a fele célom elértem, már csak 15 kg-tól kellene megszabadulnom:(. Jaj de sok még. Remélem május végére sikerül. Sikerülnie kell.
Remélem Ti ügyesebbek vagytok. Mindent bele lányok! Nyárra szépek leszünk!!!!
Tartsunk ki!
Már csak azért is!:)
Állítólag ha átesel a holtponton akkor már jobb.
Én még nem éreztem sosem,hogy lenne holtpont!
Sajna.:(
Ne is kérdezd.
Nem rég írtam le a naplómba.
Ma én is éhezem.:(
Pedig amúgy nem ettem keveset csak valahogy nem volt olyan tartalmas.És ez hiányzik.Most is korog a gyomrom.
Akkor mi lesz a munkahelyen?
Nem ám valami baleset ér!
Vigyázz magadra!
Nem látta szerencsére.
Sajnos istenien süt.Ő még az a generáció akik vidéken lakodalmakba háznál sütöttek és meg is tanulta rendesen.
Nálam az a baj,hogy ha megeszek egyet akkor jön utána egy egész tányérnyi.Végletekben élek.:(
Vagy mindent vagy semmit.
Tudom,hogy ez sem jó,de most tanulom a mértékletességet.Először a kajával utána jöhet az édesség is.
Remélem egyszer eljutok oda is,hogy egy-egy szelet sütinél meg tudok állni.