Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Ügyes vagy, és milyen jó, hogy már túl vagy rajta...!:)
Mindjárt megemberelem magam, és pattanok tornázni........4 mérföld elég is lesz.
Köszönöm szépen:)
Ma kéne valamit tornázni........futás csak holnap lesz.
Jóóóó reggelt Csajszikák!:)
Kééépzeljééééétek eeeel, megvan a kerek -25 kilóm!:) Úgy örülök, és már "csak" 7 van hátra.......:D
Pinklady: tudd meg, hogy borzasztóan írígy vagyok most Rád!:)) Az idén nem hiszem, hogy eljutunk......
Tegnap már fürdőruciban és a fiam pedig egy szál bodyban feszítettünk :-)
Itt a Balcsiparton kezd beindulni az élet!
Vasárnap megyünk is egyet a strandra!!!
Jesszus, itt beszéltek a kifliről diétás oldalon?:D:D
A meleget ki hogy bírja??
Sajna így van.....minden hízlalós amit szeretek......ugyi rögtön itt ban a tészta:D na meg a finom friss még netán meleg kiflike, kenyérke stb. már csorog is a nyálam:)
Reci pedig simán jöhet!:)
Ami fini mindig hízlal!!!!!
(Vagy ha mégsem akkor nagyon drága)
Bocsika ;-)
Majd megírom a receptet ha gondolod...
Könnyű elkészíteni, de nagyon hízlalós!!
Jaj, ne is írd.....már egy jó ideje eszemben van,hogy kéne valami finom házi kiflit csinálnom. Több helyen láttam/olvastam, és úúúúgy ennék!:)
Kenyeret többfélét is szoktunk géppel.
Sziasztok!
Mensizőknek kitartást, aztán hamarosan hozzám jön látogatóba.......
Sziszi: nagyon ügyes vagy, hogy bírod! Nekem néha muszáj......jó nem sűrűn + 99%-ban ebédre és a lehető legsűrűbb/nehezebb sokmagvast szoktam enni. Savanya meg minden, de már megszoktam:)
Hajni: szerintem nagyon csini vagy!:)
Ha elérem a kívánt súlyt, akkor lehet beszerzek én is valami szép szoknyát:)
Nekem meg sütnöm kellett kis kiflicskéket a páromnak.. hát 3 at benyomtam belőle.. :-((
Nagyon fincsi volt!
Viszont jó lesz visszatérnem a jólbevált "nem eszem 6 után" módszerhez mert hamarabb jön vissza a háj mint ahogy távozott!!!
Nagyon ügyike vagy!!!!
Hát a müzli és a könnyű vacsi megteszi hatását!!
Az a lényeg hogy minél kevesebb kenyér vagy ahogy írtad szinte semmi :-)
Csak így tovább!!!!
Szia! :)
Hoppácska de ügyi vagy. Megérintett a hőség szele. :D
Sziasztok csajok!
Sajnos nem volt jó a gépem, ezért nem tudtam fórumozni. Képzeljétek, teljesen átértékelődött az étkezésem. Reggelire müzli vagy gyümi, délelőtt gyümi, ebédre ami éppen van, estére pedig valami könnyű. Szerencsére a mérlegen is látszik ez. Ja, és nem tudom miért, de már másfél hete nem ettem fogyis kenyeret se:)
Nekem is megvan :-D
Mérlegelést én is hétfőig halasztom :-))
Büszke lehetsz hogy ilyen kitartó vagy!!!!
okés, majd figyelek :-)
amúgy mizu mindenkivel???
nekem nem nagyon megy a folytatás.. Viszont tartom amit elértem :-) Ez is jó hír nekem :-))
Ikrek egyik ovónénijével:)
Miután "kiderült", azaz látványossá vált a fogyásom kérdezgetni kezdtek, majd egyszer csak szólt, hogy esetleg nincs-e kedvem futni járni:)
Először nem nagyon volt, mert ahhoz ugyi ki kell itthonról mozdulni + ha már társa van az embernek, akkor alkalmazkodni is kell. Hála nincs ezzel gond, sőt alig várom az alkalmakat:)
Szívesen! :)
Kivel futsz?
Sziasztok!
Hajni, köszi a lehetőséget:))
Valahogy nekem sincs kedvem mozogni ebben a melegben (bár inkább ez, mint eső....), de este futás.
Remélem tud jönni a Társam, ha nem, akkor 4 mérföldezek.