Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem (beszélgetés)
Szia!
Én örülök,hogy elindítottad ezt a fórumot. Jól hangzik ez a fajta módszer,csak én elég keveset tudok róla. Holnap lesz egy kis időm majd megnézem a neten,hátha találok valmi tájékoztató jellegűt.
Én örülnék ha leírnád,hogy mik a tapasztalatok,és a fordításokra is kíváncsi lennék.
Ja! És arra is hogy milyen ütemben halad a fogyás. Én 105 kg vagyok és 176 cm magas.
Szia,
nem magamnak forditom le, hanem annak, akit érdekel, és aki velem együtt végig akarja csinálni a fogyást ezzel a módszerrel.
Folytatom és mindennap irok a könyvből, ahogyan következik.
Szia,
és lefordítod, vagy csak magadnak?
Rákerestem a Goggle-ban a WW-re, de érdemlegesen nem tudtam meg.
Régen, kb. 20 éve már volt ilyen pont-diéta rendszer, az volt a lényege, hogy húst-hússal, lehet zsírt is, felvégottat, de semmi szénhidrátot, gyümölcsöt. Ha ez is ilyen, akkor lehet fogyni valszeg, de hogy egészségtelen, az tuti.
Na, kiváncsi vagyok.
Kösz.
Egy amerikai nő-Jean Nidetch-1963-ban többszöri fogyókúrás próbálkozása után eldöntötte, hogy rendszeresen fog találkozókat szervezni azokkal a barátnőivel, akik szintén súlyproblémákkal küszködtek és akiknek célja a fogyás volt. Nekik sikerült.
Nem is álmodta, hogy ő lesz az, aki az alapkövét a későbbi sikeres fogyókúratörténeteknek leteszi.
Azóta több millióknak sikerült a Weigth Watchers módszerével fogyniuk.
Egyedi ebben a módszerben nem maga a táplálkozási program, hanem a rendszeres találkák, amik hatékonyan elősegítik az együttes fogyást.
Szintén egyedi a módszerben egyrészt a FlexPoints, azaz minden élelmiszernek pontértéke van és ennek alapján saját napi megállapított pontjaid leeheted, másrészt van 18 olyan élelmiszer, amivel naponta jóllakhatsz és korlátlan mennyiségben fogyaszthatsz.
Idővel ezt a programot kiegészítették még a rendszeres mozgásprogrammal-ennek is pontjai vannak, valamint a tanulással és magatartásváltoztatással.
Tehát a négy alapkő:
1.a rendszeres találkozások
2.a táplálkozás átstrukturálása
3. napi rendszeres mozgás
4. új szokások kialakítása
Az egész naplóban a rendelkezésemre álló német nyelvű anyagból fordítok le mindent, mely az eredeti Weight Watchers szisztémát követi és Németországban ennek alapján fogynak sikeresen a nők. Már az első héten látványosan lehet fogyni, ha követed az előírtakat.
További ajánlott fórumok:
- Ülőidegzsába!Volt már valakinek?Milyen módszerrel lehet kigyógyulni?
- Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem!
- Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Fogyjunk együtt - bármilyen módszerrel és bármennyi kilóról indulva, de egymást segítve - április 14-től!