Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem (beszélgetés)
villers véletlenül a másik fórumba írt véleményt a német WW-ről, mi csak felvilágosítottuk hogy az egy másfajta WW, az az amerikai.
Nem állt szándékában senkinek sem megbántani téged véleményem szerint:-)
50 g krumpli 0,5 pont, 100 g krumpli 1 pont, csak akkor 4 pont, ha többet eszel meg mint egy adagot.
A virsli attól függ miből készült: ha szárnyasból akkor 5 pont, ha disznóból 7,5 pont, marhából szintén 5 pont.
Sajnos a német kalkulátor a neten nem elérhető, azaz nem publikus, és nem is lehet lementeni a gépre, a honlapjuk megnézhető, ha valaki tud németül, de fizetös a honlap, csak az tud belépni és letölteni, alkalmazni a kalkulátort, aki a havi tagsági dijat kifizeti.
Örülök, hogy ennyien összegyűltünk és egy cél hajt minket, én most értem haza, most elolvasom, mit irtatok ma, és válaszolok mindenkinek.
Egyébként olvasom, hogy vannak, aki másképp ismeri a WW-T, rátok van bizva, melyiket követitek, én a németet ismerem, és ennek fogtam neki, csütörtökön lesz két hete, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most fogom ledobni a 3. kilómat, ezek szerint mégis működik, ha nem is olyan szigorú, mint a másik.
Aki velem tart, annak örülök. Sőt még segitek is, ha valakinek tanácsra van szüksége, mert mondjuk gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van és szeretné tudni, végigcsinálhatja-e ezt a fogyókúrát.
Egy a gond, én csak este vagyok itthon és a neten, tehát bárkinek kérdése van, az itt bármikor felteheti, de én csak este tudok válaszolni, és fogok is mindenkinek, hisz nagyon szeretném, hogy itt mindenkinek sikerüljön a fogyás. És az is siker már, ha 1 kg lement.
Dokilady!
A hammlett vagy ilyesmi puffasztott dolgok azok hány pontosak?
Köszi
sziasztok
most akkor az alma az o vagy 1 pontos?itt azt hiszem az 1 pont is nagyon sokat számít,nem?
nem szigorubb mert a napi pontjaid sokkal magasabban vannak meghatarozva, mint ebben.
pl. 68 kg alatt: 18-25 pont
68-79 kg: 20-27 pont
79-90 kg: 22-29 pont
90-102 kg: 24-31 pont
102-113 kg: 26-33 pont
113 kg felett: 28-35 pont
es a kalkulator is sokat segit.
Ha ezt a kalkulatorral szamoltad ki, akkor ez nem ervenyes a nemet WW-ra. A kalkulator az amerikai WW szerint szamol.
Tobben is fogyiznak azzal a valtozattal sikeresen (Anetta, Krisztinka1, Rovini ...) oket a masik forumon talaljatok meg.
Ha viszont dokilady WW kovetitek, akkor ahhoz ez a kalkulator nem jo!
Sajtos-tejfölös tk. tészta = 18
Szerintem a túrós kb. ugyanott van, vagy lehet kevesebb, ha sovány túróval csinálod és kevés tejföllel.
Akkor kezdem...
Házhozszállított (norbi update szerint készült) készételek pontjai:
Update rántott csirkemell friss salátával, tzatziki öntettel = 20
Frankfurti leves = 8
Update csokitorta szelet = 3
Kapros, fetás csirkemell párolt zöldbabos karfiollal = 8
Könnyű (zsírtalan) házi erőleves eperlevéllel = 4
Update túrós rétes = 8
Könnyű zöldborsóleves = 2
Almás pite = 3
Pulykaragu update tarhonyával = 14
Gombás pirított csirkemáj update burgonyapürével = 13
Rakott kel szárnyashússal = 15
Zöldbabfőzelés sertéssülttel = 11
Paradocsomos káposzta sült csirkemellel = 7
Könnyű tejszínes hagymakrémleves = 3
Update almás rétes = 2
úgylátom lesz itt társaság
a kiszámolt kajapontok mindenki írja be, ezzel is segítve egymást
További ajánlott fórumok:
- Ülőidegzsába!Volt már valakinek?Milyen módszerrel lehet kigyógyulni?
- Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem!
- Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Fogyjunk együtt - bármilyen módszerrel és bármennyi kilóról indulva, de egymást segítve - április 14-től!