Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora
de most is olyan érzésem lenne mitha megvastagodott volna:((( mindenhol fogyok, ott meg hizok..ez nem lehet ugye??
Ok, akkor olyan nap cardiózok mikor nem izmozok..köszi
20 percnek nincs értelme. Vagy csináld pihenőnapon vagy hagyd el.
Az meg természetes, hogy lábedzés után bedurran a láb. Az csak annyit jelent, hogy rendesen megdolgoztad.
Nem tudod meginni a fat free tejet...de egyszer próbál ki vizzel, vagy fele fele arányban:)) Ehhez mi szólsz?
Ha nem cukros a kakó akkor OK:)
Figyu, tudod mit próbálj ki még, ha van kávédarálód daráld le a zabpelyhet és abból csinálj tebezabit..na az pont olyan lesz mint az igazi tejbepapi:DDD Csak próbál ki!!
rossz helyen mérted...
Vagy esetleg más időpontban.
(reggel kevesebbet mutat a centi, mint este)
- 15%-os a tej,
- keserű kakaót használok (cukrosat semmiképp!!)
- a joghurtban pedig nincs cukor, mert natúr
Eddig is kerültem a cukros dolgokat, csak enm figyeltem így oda az arányokra. Aromát még sosem vettem, de ezt is kipróbálom, gondolom lehet kapni a supermarketekben!? :o)
Ok..na várj...
Ha tudod fat free tejbe főzd a zabot..én pl csak simán zizben csinálom:)
De ne legyen zsirs tej...az is feljebb emeli a zsir%...látod kicsi apró dolgok:(
Ha túrót keversz zabkorpával, tegyél bele édesitőt,fahéjjat:) Zabpelyellel még nem próbáltam azzal se lehet rossz, csak a pehely túl nagy...csináld korpával...
Ha beleszámolod a jogit a kajába nem baj,ha neked ez kell néha akkor edd nyugodtan...csak legyen fat free a jghurt...de amúgy abban is sok a cukor nem???
De néha néha belefér:DD
Cukros kakót használsz a tejbezabiba???Az nem túl jó!!
Próbáld ki fahéjjal vagy valamilyen aromával:)) Én csináltam már és nagyon finom:) Banános, meggyes...nyami...;)
Nem fogod elhinni, hogy mennit tudsz igy majd enni...itt tényleg a minőségen lesz a hangsúly:)))
Lopj csak nyugodtan!!!:D
Nyugodtan kérdezz...én is csak kérdeztem eleinte...de egy idő után totál ráérzel;)
Virslit tényleg felejsd el..sonka tökéletes...látod kisebb változtatáso és le fog csökkeni a zsir%...na majd megltod:)) És szépen beindul a fogyás is:)
Ügyeskedj!
ha nem birod ki gyümi nélkül akkor edd meg...de inkább egyél tejbezabit tizóraira:))) peotein porral..vagy protein turmixot zabkorpával..ne csak egy üres almát...vagy túróba keverj búzakorpát, az is fini ám...na én abba szoktam néha kiolvasztott málná/epret tenni,azok alacsony GI indexűek és magas a rost tartalmuk...
Ok akkor megyek lopni is! :oD
Olyat még úgysem csináltam, nem gondoltam, hogy erre rá lehet majd engem venni, de a fogyásért mindent! :oDD
Ha pulykából csinálta akkor jó a rizzsel..bár abban meg van tojás...de lehet az annyira elhanyagolható ha szétosszuk, hogy belefér...
csak a szószt hagyd ki...gondolom az olaj-fehérliszt keveréke volt:(
Akkor örülök, ha segithetek:)
Kérdezz ,és megmondom, hogy jó e vagy nem..
De ha csak arra figyelsz, hogy alacsony zsirtalmú husikat esze( pulyka, csirkemell,hal, comb de csak este nem ch-val keveredve), tk.s dolgok, no cukor, no fehérlisztes hamik...alacsony GI Indexű zödségek...
Barnarisz, couscous,tl tészta...nem lehet baj, és a zsir % is lefog menni 20 körülire...
Disznó, marha kilőve...nagyon zsirosak
Gyümit nem nagyon eszünk,mert sok benne a cukor, de ha néha eszed és azokból is az alacsony GI indexűeket,nem dől össze a világ...
Light túró mehet..az fincsi:))) Édesitővel, fahéjjal, cukormentes gyümizselével:PPP
Kérdezz:))
Az a baj, hogy én nem tudom anyud mivel,miből főz..
Mert ha a gombóc mondjuk darált csirke, vagy pulykamellből volt akkor nem baj,mert rizssel az jó.
De ha mondjuk sertés vagy marha húst használt akkor azok már a zsiros kategóriába tartoznak..vagyis ott már nem társulhat a rizs a hússal:((Érted?
Ha a paradicsomszósz,rántásos-cukros...az se a legelőnyösebb..jaj, baszu nem akarom én itt osztani sz észt...
ez nagyon sok:((( a zsir..ezért nem jön ki neked 20% körülire...
Most csak leirom nekem az ebédem hogy néz ki kb.ra
30-40g ch, 20-30g protein, 1-5g zsir....érted...ez egy ch-fehérje keveredés..minimális a zsir
Nem okoskodok bocsika...
Ezeknek a zöldségeknekelég magas a GI Indexük nem nagyon jók...kiszámoltad aza arányt??
Menni ch? fehérje, zsir van ebben??
Ennek elvileg ch-fehéjre kombinációnak kell lennie....mennyi benne a zsir?
A virsli szerintem elég zsiros+ a tojás....:(((
Inkább ha ilyet csinálsz tegyél bele csirke,pulykamellet grillezve...ha a joghurt fat free az jóó
De szerintem ebben keveredik mind a három....:((
Bocsika
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?